כ קטיה מתל אביב - דף 12 - סקס אדיר

קטיה מתל אביב

113
האמת שבסיבוב הקודם לא הייתי אצלה ודי הרגשתי פיספוס.
אין ספק שהתמונות מאוד מושכות והבחורה נאה ביותר.
כשראיתי שחזרה חשבתי להשלים את החסר.
התקשרתי לפקידה ומתברר שהמציצה מקונדמת בלבד.
אין אפשרות אפילו בתוספת תשלום לקבל מציצה חשופה.
זה לא בשבילי.החלטתי לוותר.

קטיה מתל אביב

114
היית איתה שוב. אין לי זמן לדיווח ארוך רק אומר שלמי שכבר היה איתה, אפשר לוותר. החוויה מוצתה והיא לא בשיא האנרגיות.
ברור לגמרי שבאה לעבודה ולא לעבוד. מי שעוד לא היה, אולי כדאי שינסה לאור המחיר האטרקטיבי יחסית (400 לשני אקטים).

קטיה מתל אביב

115
מסכים עם Chico, הייתי היום, לזיין גוף יפה, למרות שיש שד אחד גדול מהשני... אין קונטרות או משהו ממנה, נראה שמחכה שיגמר...
בסיבוב הקודם היתה יותר פעילה...
כנראה לאור המראה של הבנות האחרות אצל יוליה היא מרגישה פרינססה

קטיה מתל אביב

116
שלום לכולם,
ביום חמישי האחרון ביקרתי את קטיה ולהלן הדיווח שלי..
נתחיל מזה שהייתי חייב חוויה מתקנת אחרי ביקור אצל רופא השיניים מוקדם יותר באותו בוקר. מצטער רוני, אבל עם כל הכבוד לשיניים ולאסתטיקה שלהם, הביקור אצל רופא השיניים לא נמנה אצלי כחוויה מהנה...
ניסיתי לתאם עם טאיסה המפורסמת, אך השעה לא התאימה לי והייתי צריך להספיק לעבודה עד שעה מסויימת וביקור בבת ים בהחלט מקשה על הגעה בזמן. לפיכך, ניסיתי לקבוע עם אירה שמקבלת פה פידבקים נהדרים, אך ללא הועיל שכן גם אצלה השעה שהייתה יכולה להיות לי טובה הייתה תפוסה.
אז מי כן פנויה להקל על מכאוביי באיזור המחלציים? קטיה.. טוב אמרתי ננסה. אז אמרו שהיא באה לעבודה ולא לעבוד, בסדר. לא מחפש כלה. חוצמזה שהיא נראית פצצה.
קובע לשעה שנוחה לי. מגיע. באיזור הכרמלית.
פותחת את הדלת קטיה. חיוורת, לא מאופרת, אך יפה באופן רוסי שכזה. גבוהה (עם עקבים) בערך 1.75. התמונות והיא במציאות יש דמיון (עם כי בתמונות יש לא מעט פוטושופ ואיפור). רזה מאוד, חזה בינוני חמוד, שיער שחור ארוך עד הטוסיק, ללא גרם שומן מיותר. סגנון דוגמנית שכזה. הפנים קצת כמו דג עם שפתיים נפוחות כאלה. אבל בגדול באמת יפה.
התקשורת איתה די מוזרה, מעדיפה לא לדבר. ישר מקלחת וביזנס.
המקלחת סבבה, שוטף את עצמי, היא שוטפת את עצמה ומתחילים בעשייה. מהר מאוד מגלה את הגבולות הרבים שלה (ולחשוב שרציתי להתחיל את היום שלי דווקא עם האישה ללא הגבולות טאיסה). אין אצבעות למטה לבדיקת שמן, אין נשיקות. ממש חוויה מרוחקת שכזו.
טוב, נותן לה למצוץ (עם קונדום כמובן אצלה), מפאת רגישותי באקט הראשון עוצר אותה. יורדה לה קצת בעצמי. נותנת לעשות לה רימינג חופשי ולרדת בכיף ואולי אף נהנית מזה (או לפחות מזייפת היטב). נכנס אליה. היא צרה בטירוף ומהר מאוד אני מאבד את זה. בא לגמור לה על הבטן- איזו תגובה זועמת קיבלתי! אפשר לחשוב רצחתי את החתול שלה.. ממש כיף להרוס ככה גמירה אבל נו שוין. מקלחת שלה שלי זריזה ולאקט 2.
האקט השני הכל יותר בסבבה ולאט כי אני כבר לא רגיש. מחליפים תנוחות היא דוהרת יפה אבל מהר מאוד קולטים עליה שנמאס לה והיא עושה מעין קולות צקצוק שכאלה שממש מורידים. היא כאילו בקטע של "נו אתה גומר כבר?" הזין שלי לא הכי קטן וככל הנראה היה לה קשה להתמודד עם שעה שלימה שלו.
מהר מאוד גם לי נמאס מהשטיק ואני ממש לא מתכוון שהיא תסבול ואני לא אהנה. אחרי 45 דק' בערך מכניסתי (כולל מקלחות) היא עושה לי ביד עם שמן ואני משפריץ את יתר החומר לאוויר.
מקלחת שלה, שלי, פרידה והביתה.
טוב אז מה היה לנו?
זונה שככל הנראה ממש שחוקה או שלא בקטע. 400 ש"ח לשתי גמירות במסגרת שעה אבל לא באמת שעה. מיקום נוח ונחמד.
אבל לא חוויה שאזכור כחיובית בגדול. הכל נעשה בדוחק ו"יאללה גמור כבר".
טוב שנוסעת, ואולי להבא אתאפק ולא אחפש בכוח להוציא את כספי רק כי החבר למטה מאותת ומרצון כלשהו לתקן חוויה אצל רופא שיניים...

קטיה מתל אביב

117
כמעט התפתית להיות הראשון שלה מאז חזרתה. היא קיבלה בדירה של סבטלנה ואירה - מה שאומר המון אופציות להיעלם ולהשאיר אותך לבד בחדר כמו שהיא אוהבת. אחרי שהיא עשתה את זה פעם שלישית מאז שנכנסתי (נכנסה להתקלח; תחמנית: אני הייתי הראשון שלה מזה כמה ימים! היא היתה מתוקתקת כשהגעתי! ), חיכיתי שתחזור - ויצאתי. אני מבין שלא הפסדתי
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

קטיה מתל אביב

119
גם אני ביקרתי את קטיה.
כל מה שנאמר כאן מובן ונכון. הדבר הראשון שנדמה ממנה זה שהיא קרה ומנוכרת. אני יכול להבין את זה מצד אחד, אבל זה תמיד מבאס והורס את כל הקטע. העניין איתה זה שהיא קשה להשגה. היא לגמרי באה לעבודה והגישה הראשונית שלה היא לסיים איתך כליל, אבל זיהיתי עליה שובבות קלה ובגלל שהאנגלית שלה די טובה (יחסית וקצת יותר) יכולתי להגיע אליה יותר.
אז הסיבוב הראשון היה די קריר אבל נעים, אין לי ציפיות גבוהות... אבל אז התחלתי לדבר איתה וגם ביקשתי מסאז'. מאחר וכל מה שהיא יודעת לעשות זה ללטף, צחקתי איתה על המסאז' שלה ואמרתי שאני אראה מה הכוונה במסאז' - היא נשכבה על הבטן ועיסיתי אותה בכיף שלי והיא כל כך נהנתה ונרגעה והשתחררה - זה הרגע שהקרח שלה התחיל להנתך.
אחרי זה, היא כבר התנשקה איתי (קלות, לא ממש צרפתית אבל איזה הישג!) והסיבוב השני היה הרבה יותר כיפי.

לסיכום, מי שמחפש אתגר (מה?? מי מחפש כזה ב400 שקל?? לא משנה), יש עם מה לעבוד והיא באמת בחורה חמודה ואינטיליגנטית, אבל ההמלצה הזאת היא למעשה אנטי-המלצה.

היא באמת בחורה יפה ויש לה גוף מהמם - אם זה מה שעושה לכם את זה. למי שרוצה יותר חום והשקעה - חפשו מישהי אחרת.

זאת הפעם הראשונה שאני כותב פה והסולידריות והשאיפה לכבוד וקבלה בין החברים שכנעה אותי.
תודה לכם!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”