כ ויקה - איחוד תיקים - דף 5 - סקס אדיר

ויקה - איחוד תיקים

41
[QUOTE=שמחה]http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10695

"בנות יוליה", מה שנקרא?

מי היה עם ה"יפיפייה" השנייה ויכול לספר קצת?
[/QUOTE]
לא הייתי מגדיר אותה בחורה יפה....
שמה ויקה בת 27 160 ס"מ מגיעה אלינו מאוקראינה...יודעת מעט אנגלית,
שיער שחור פחם (צבוע)
עיניים כחולות,גבות מקועקעות,שיניים בלסת עליונה מעט עקומות אך סבירות,גוון עור לבן,כרס קטנה מבצבצת...
לא מתנשקת צרפתית,לא ניתן לגמור בפה,לא עושה אנאלי,לא עושה רימינג,"סקס קלאסי" מילותיה שלה ....
מפנה לרחוב טרומפלדור בתל אביב...את הדלת פתחה חברתה יאנה...(המוכרת לנו)
לא אהבתי את המראה של ויקה...לקחתי את יאנה המוכרת מהדיווח הקודם שלי למעלה...
סה"כ נחמד ומספק...לא משהו שמצריך לכתוב עבורו משפטים מיוחדים...
400 ש"ח לשעה...300 ש"ח ל30 דקות ...
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

ויקה - איחוד תיקים

42
ביקרתי את הבנות השבוע. כמו שכבר רשמתי אני אוהד של יאנה, אבל הפעם החלטתי לנסות שתיהם ביחד. בנות זורמות, גם איתי וגם אחת עם השניה. לצערי, כמו שכתבו, אין אנאלי ואין גמירה בפה. בסך הכול הייתה חוויה מאוד כייפית, הן נדיבות , חייכניות ונותנות ההרגשה טובה. סקס איכותי ומושקע. לבת השניה, ויקה, עגיל בלשון. מציצה משתי בנות יחד זה בהחלט משהו שאני לא אשכח בקרוב מוחא כפייה
מקווה שישארו הרבה ויבוא לבקר אותנו שוב חיוך

ויקה - איחוד תיקים

44
[QUOTE=roni golan]

[QUOTE=Black]ויקה יאנה

בתחילת השבוע התקשרתי למודעה לבדיקת פרטים . למרות שהתמונות אינן מחמיאות הרי עקב נוכחותי באזור באותה עת ולאור החרם המוצהר , רציתי לדעת האם מדובר במוצר חדש שניתן לבודקו . בשיחה דיברה באנגלית , אך כיאה למרבית האוקראיניות אין לה מספיק אוצר מילים שניתן לתקשר כנדרש . לא הייתה ברירה אלא לעבור לרוסקי פרוסקי . כאן היה ניתן להבין ממנה שהיא מתנשקת , מציצה עם גומי . לשאלתי אם ניתן מציצה בלי גומי , אמרה שישנה אפשרות אבל היא צריכה לראות אותי . לפי התשובות וחוסר יכולתה לדבר בעברית הסקתי שמדובר בפרטית ( לא הייתי אצלה או ראיתיה מעולם ) , ולכן אמרתי לעצמי ננסה , נבדוק ונתרשם .

הגעתי לכתובת ברחוב בן יהודה ( עכשיו הבנתי ממנה שעברה לאזור הסנטר ) ופתחה לפניי את הדלת בשמה החדש יאנה . במציאות נראית הרבה יותר טוב מהתמונות ( מי הצלם ? ) . התלבשה בשמלה צמודה המחמיאה לגזרתה , אך זה לא קשה כי הגוף שלה ללא שומנים כמעט , גוף המיועד לסקס . ישבן עסיסי , בטן שטוחה , רגליים סקסיות , אבל החסרון שאין ציצי . גובהה להערכתי 170 ס"מ . כף רגל קטנה וידיים עדינות . מבחינת תווי פנים - סלאביים מעוגלים וסימפטיים , אף סביר , חיוך נחמד ושיניים יפות ולבנות . שיער כהה , עיניים בצבע חום מלוכסנות וערמומיות . גוון עור לבן , גיל 28 לערך . סך הכל נראית טוב , לא כוסית או מודל אך בהחלט שווה זיון אחד לפי המראה החיצוני .

הדירה מאוד נקייה ומסודרת , הבחורה הגיינית ומריחה טוב , אבל למרות כל מאמציי ותקשורת ברוסית , הבחורה קשה ובעיקר מחושבת . הרגשתי שהיא לא ממש זורמת ולא מעוניינת לנדב פרטים על עצמה . הבחורה באה לכאן לעשות כסף נקודה . אמרה לי שתשהה כאן שלושה חודשים , תחזור לאוקראינה ותחזור שוב בסוף מרץ ( מחושבת , כבר אמרתי ) .

מחיר 400 ש"ח לשעה
נשיקות יש , אך לא מתמסרת
מציצה עם גומי ( ללא גומי 100 ש"ח תוספת )
אין רימינג
אין אנאלי

לאחר המקלחת נכנסתי לחדר והתחבקנו על המיטה . היא מייד עברה למעשים והחלה ללטף ולנשק את גופי , אך לא בהתלהבות . הפתיע אותי שליקקה את הביצים בצורה טובה . העדפתי מציצה עם גומי כי רציתי לראות מה היא שווה במציצה , ואם הכל תקין אז להוסיף 100 ש"ח ולהוריד את הקונדום . להפתעתי המציצה הייתה טובה , ( ברור שלא כמו קיילי , אירנה , מרגריטה ) , אך להגיד את האמת נכנסתי איתה בעיקר כי הגוף שלה עשה לי את זה וכבר רציתי לנסות אותו . אין אפשרות להכניס אצבע למרעום , אך ניתן להחדיר בעדינות אצבעות לפרח .

עברנו לסקס . הבחורה יודעת להזדיין , נותנת קונטרות וזזה במהלך הסקס . אבל וזה אבל גדול מבחינתי , הבחורה לא בנוייה לסקס ממושך (20-25 של סקס מכסימום ) . לאחר כמה פוזות , הרגשתי שהבחורה כבר עייפה ( באתי בשעות הצהריים , כך שלא אמורה להיות בעיה ) . היא נחה כמה דקות והמשכנו בטקס , אבל ראיתי שהיא כבר לא מתפקדת . אינני אוהב לעשות סקס שהצד השני לא מתפקד או מרגיש רצון להמשיך , ולכן גמרתי במהירות .

אני באמת לא יודע איך הבחורה יכולה לסחוב כאן שלושה חודשים עם כמה לקוחות ביום . למרות שהגוף שלה פיזית בנוי לסקס , הרי שנפשית קשה לה מאוד . לדעתי היא חושבת יותר על הרווח הכספי מאשר לשים את המחשבות בצד ולהנות מהסקס .

לסיכום : בחורה בעלת מבנה גוף יפה ופנים נחמדים .
לא כוסית צעירה כמו ניקה או סשה הרעה . היא
תעשה את עבודתה במגבלותיה שלה . מפונקת ומחושבת ,
ולכן אינה מתלהבת מסקס או נהנית ממנו . לא ליבראלית
במיוחד ועל כן לא תתאים לכל אחד .

ציפיתי ליותר , ואפילו הרבה יותר כי הייתי מצא חן בעיניה .
לא אחזור . יש פרטיות נוספות . [/QUOTE]

ערב טוב black ....
רציתי רק להודות לך על דיווח יפה,נכון ומדויק... 
לדעתי אתה המדווח החדש הטוב ביותר בפורום ...מוחא כפייה 
כל מילה שכתבת נכונה,רק תרשה לי לתקן ולהוסיף מספר פרטים חסרים.... (עשר הערות)
ראשית: 165 ס"מ,שיער שחור (תוספת),קעקוע של פנתר שחור בבטן התחתונה בצד ימין,שפתי כוס בולטות....
שנית : לדעתי היא כן שייכת ל"תאגיד" היא מקבלת בבוגרשוב בת"א (באותה הדירה של קיילי ה' יקום דמהבכי)
שלישית : היא מתנשקת אך לא מסכימה להחדרת לשון לפה...Party (לא מסכימה לנשיקה צרפתית).
רביעית : מציצה ללא גומי ללא שום תוספת תשלום בדוק !!!!
חמישית :אכן מלקקת ביצים לא רע,מציצה בינונית +....(מתקשה להכניס עמוק)
שישית : במידה ומישהו בכל זאת מעוניין ללכת אליה...אני ממליץ לקחת אותה ל 30 דקות ב 300 ש"ח !!!!
שביעית :מי שרוצה לגרום לה הנאה...שילקק את הדגדגן שלה באגרסיביות...כולל החדרת אצבע בקצב מהיר...
שמינית : לא לצפות לשחקנית פורנו...בחורה עדינה,זיון עדין ונחמד...בעסקה של ה 300 מומלצת.... 
תשיעית : חג שמח לכולם .......
עשירית : אני בחרתי באופן עקרוני !!! לא לפתוח יותר דיווחים חדשים,על נשים השייכות ל"תאגידים" וכך אעשה.
אך אם יהיו לי הערות על דיווחים של אחרים,כמובן שאעיר ואכתוב את מה שאני חושב.... 
תודה על ההבנה .......

[/QUOTE]

הייתי במוצ"ש עם יאנה,מקבלת בטרומפלדור יחד עם חברתה ויקה.
הן ענו ישירות לטלפון כך שאני מניח שהן עצמאיות ולא בתאגיד.
לאחר הדיווח הממצה של BLACK וזה המדוייק של רוני לא אוסיף תאורים.הבחורה נחמדה אבל הגבולות ברורים.
לקחתי שעה 400 מציצה בלי נחמדה,ליקוקי ביצים,נשיקות ללא צירפות,
נקיה,דירה ומקלחת נקיים,בזמן שנותר עשתה מסז ליטופי ושוחחנו במה שהאנגלית
איפשרה,דוברת מעט,לא לחוצה בזמן,אני קמתי אחרי שעה,בסה"כ עיסקה טובה
למסתפקים בגבולות השירות שלה.
החברה ויקה נראתה נחמדה אף היא,חייכנית,החלפנו שלומות מרחוק.
אמרה שעוזבת בעוד שבועיים.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

ויקה - איחוד תיקים

45
הייתי עוד פעם עם שתיהן, אבל יש חידוש, ויקה התחילה לעשות אנאלי. לטענתה, רק לבעלי כלי קטן/בינוני. הייתה פעם ראשונה בשבילי ויש מצב שהתמכרתי לאנאלי, הולך לנסות לשכנע את אשתי גם. Tongue
הייתי חרמן ורציתי לנסות גמירה בפה עם אחת מהן, אבל זה היה מחוץ לתפריט. בכל אופן, שתיהן מתוקות וחמודות.
לצערי, יאנה אהובתי חוזרת לאוקראינה עוד שבוע שבועיים. מאוד מקווה שתחזור לסיבוב נוסף באביב. ויקה נשארת פה, היא נחמדה וחייכנית ואחלה במיטה, אבל יאנה היא לא,למרות שאחזור אליה בשביל האנאלי.
גם הדיווח הזה יצא חמוץ מתוק, כמו כל דבר בחיים.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”