כ סבב תיקתוקיות - סקס אדיר

סבב תיקתוקיות

1
שישי בלילה אני וחבר חיפשנו פורקן והיינו נעולים על אתיופית/ שחורה/ אריתראית אז סיכמנו שנחפש מקום עם 2 כדי להיכנס בו זמנית.
נסענו ליצחק שדה 1 ובטלפון אמרו שאין כרגע שחורת עור, אז התקשרנו ל2 מכוני ספא בראשון- 555 ווויאייפי, ב555 הפקידה אמרה שיש 1 כוסית ועוד אחת אולי תגיע ב22. שמנו בצד, התקשרנו לוויאיפי ואמרו לנו עוד חצי שעה מגיעות שתי אתיופיות, הללויה. נסענו למקום,הגענו ובחוץ לא מצאנו תכניסה, התקשרנו והפקידה אמר שהיא לא יודעת אם יגיעו אבל יש עכשיו אחת אחרת, ובעוד מקום שלהם יש עוד 2 אבל לא איתפיות, כך ששיקרה לנו, לא יפה.

התקשרנו ל555 ואמרו שיש אתיופית כוסית. אני וחבר שלי עשינו אבן נייר ומספריים מי ייכנס אליה ראשון והוא ניצח.
הגענו למקום, הרבה תנועה, ילדים יוצאים וצועקים ובאלגן כזה באנו להיכנס למקום והיו בלובי הרבה אנשים, ניהייה לי פחד קהל אוברוולמינג כזה ולא רציתי להיכנס, חבר שלי היה שיכור אז לא היה אכפת לו. עמדנו בחוץ והפקידה ניסתה לשכנע להיכנס ומסביבה כל מיני ילדים רועשים, לא דיסקרטי בעליל, אבל בזמן הזה יצאו 2 בנות בריצה החוצה לעשות משהו לזרוק או לירוק לא בדיוק הבנתי הראשונה הייתה לא משהו אבל השנייה הייתה ממש כוסית רזה שחומה (כנראה האתיופית אבל נראית חומה כזו, לא שחורה) ממש היה בא לי עליה אבל פחדתי מחוסר הדיסקרטיות במקום אז ברחנו משם חזרה לתל אביב. אני עדיין חולם לדגום את הכוסית הזאת ואתקשר לבדוק מתי אין כל כך הרבה קהל ילדים

לאחר כמה טלפונים בתל אביב הבנו שאין סיכוי לאתיופית אז התחלנו להתפשר. התקשרנו לקרליבך 12 ולא מצאנו חנייה בשום מקום אז המשכנו ליצחק שדה 36, שם זה מקום נחמד מבחינת דיסקרטיות, יושבים בתא ובנות נכנסות ומציגות את עצמן. לחבר הייתה זכות ראשונים כך שהוא לקח מישהי כוסית רזה בלונדינית מקועקעת ונהנה. אני נשארתי עם אחת לא משהו בכלל ומהלחץ נכנסתי כבר ותוך 2 דקות לאחר נתינת הכסף ממש התחרטתי אבל היה מאוחר מדי אז אמרתי לעצמי ייאללה תסיים עם זה ותוציא תמירב אז כצפוי מתיקתוקייה היה תיקתוק סתמי ביותר והיא אפילו לא הייתה כוסית כך שזאת ממש נפילה, מזל שרק של 250 שח. אך למדתי לא להילחץ ולא להיכנס סתם עם מישהי.

לצערי מרוב שמות לא זוכר שום שם מהבנות המתוארות.
האם יש עוד תיתוקיות דיסקרטיות כמו יצחק שדה 36?
"Life ain't nothin' but bitches and money"

סבב תיקתוקיות

2
למה לא נסעת ליעבץ 30...
כמו שזכור לי יש את סנדי האתיופית בחורה סופר נחמדה ויפה .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

סבב תיקתוקיות

4
[QUOTE=שלמה המלך]למה לא נסעת ליעבץ 30...
[/QUOTE]

וואלה נבדוק את העניין, איך שם דיסקרטי? או בית זונות צחוק
הסקתי שזאת הבעייה המרכזית שלי עם תיקתוקיות
"Life ain't nothin' but bitches and money"

סבב תיקתוקיות

5
[QUOTE=bzb]
[QUOTE=שלמה המלך]למה לא נסעת ליעבץ 30...
[/QUOTE]

וואלה נבדוק את העניין, איך שם דיסקרטי? או בית זונות צחוק
הסקתי שזאת הבעייה המרכזית שלי עם תיקתוקיות
[/QUOTE]

אל תצפה לניסים ונפלאות שם
דיסקרטי

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”