קודם כל שלום לכולם, אני עוקב אחרי הפורום כבר כמה שנים ולא יכולתי להרשם עקב בעיות דיסקרטיות.
ברצוני לדווח על חוויותיי השונות ב״תיקתוקיות״ למיניהן כי פרטיות לצערי לא השגתי מספרים עקב זה שלא היה לי משתמש.
וקדימה למלאכה (כל הדיווחים רלוונטיים לאוגוסט בערך)
הירקון 98 -
כנראה שכולכם מכירים את התיקתוקייה המפורסמת, לפי מה שהבנתי עברו מקום?
בירקון דגמתי המון נשים עובדות כגון מרינה, בוניטה, תרזה, ניקול ועוד כמה שלא שוות דיווח חוץ מאחת שעלתה על כולן!
ג׳וליה - בחורה כבת 30 בערך, שיער חום, פנים סובייטיות נאות, מבנה גוף רזה, חזה קטן עד בינוני, ובעיקר חיוך שמתעלה על הכל.
בפעם הראשונה עם ג׳וליה (אח״כ הפכה לקבועה שלי), הגענו לחדר, כסף החליף ידיים, מקלחת קצרה, משחקי טיזינג מגרים וחושניים ע״י הגברת הנכבדה, לאח״כ מכן התהפכה למציצה אמנם לא מהטובות שידעתי, אבל מראה השושנה מול הפנים פשוט עשה את שלו מבחינתי והייתי חייב פשוט להסניף אותו. (נקי, מגולח) בזמן שאני משחק עם היד בשושנה, מרגיש שהחרמנות גוברת עליי ופוקד על הגבת לעבור לעבודה. (המציצה אכן מקונדמת) לג׳וליה גוף מטריף ופשוט כיף לראות אותה עושה אהבה בכל תנוחה למראה קימורי גופיה, גניחותיה והמבט הסקסי והעמוק שיש לה בעיניים בזמן שאתה עליה עד הגמירה המיוחלת.
חשוב לציין כי דווקא במקום שנחלתי בו המון אכזבות ג׳וליה הייתה שושנה בשדה קוצים, תמיד נתנה את מלוא הזמן גם אחרי שני צפצופים, תמיד פינקה ותמיד הייתה מסבירת פנים.
לאחר זמן מה חזרתי לשם קצת לפני שנסגר המקום ושאלתי אם היא נמצאת ונעצבתי לדעת שלא. אז אם יש למישהו מושג איפה אוכל להשיג אותה אני אשמח!
פלטין 3 ראשל״צ -
אמנם המקום מוכר כמכון עיסוי אך אפשר להסתדר בקלות ולהגיע לסקס בלי שום בעיה.
הגעתי למקום, דיסקרטיות שואפת לאפס, כל הלקוחות יושבים יחד בסלון על ספה ורואים טלויזיה/מעשנים עם הנערות ומי שרוצה פרטים פשוט פונה לבחורה כדי להכנס לחדר ולשמוע פרטים.
ביום ש הייתי כנראה שהיה יום חלש בלי הרבה מציאות, וכשהזין עומד השכל בתחת, ולכן לא עשיתי אחורה פנה ונכנסתי עם בחורה רוסיה שאינני זוכר את שמה, גם בסביבות גיל ה30, מבנה גוף עסיסי, שיער קרה שחור ויחסית גבוהה מאוד אני מעריך אותה לפחות 1.75. המחיר הוא 300 ש״ח לסקס, מוריד בגדים, מקלחת קצרה, נשכב על מיטת הטיפולים, ואז הבחורה מתחילה לחלל לחבריקו בחליל חילול סתמי, אנמי וטפל, שבמהלכו כל דקה וחצי עוצרת ומזכירה לי להגיד לה מתי אני מוכן כבר לזיין. טרן אוף רציני ואני מחכה לרגע שהחליל יעמוד בחזרה, מבקש ממנה לעלות עליי, היא עולה ואחרי כ3 דקות בערך ״מתעייפת״ ומבקשת ממני לעלות עליה, אני מרגיש שכבר נפלתי, כל המפגש הבחורה בפרצוף של יאללה תגמור כבר, עובר לדודי בעמידה, מה שממש קשה עקב הגובה של הבחורה, והיא משתמשת ביד שלה כדי לגרום לי להגיע על סיפוקי. בסופו של דבר נפילה של 300 ש״ח. אך לשם אני יודע שלא אחזור יותר.
זה הכל לדיווח ראשון אמשיך לדווח ולהיות פעיל ומאחל לכולנו, אושר ממון ושנזיין המון!
דיווח ראשון שלי!
2מברוק על הדיווח
הדגימות היו לאחרונה ?האם הבנות שאליהם אתה ממליץ עדיין שם?
שיהיה לך עוד הרבה דיווחים ודגימות מוצלחות
דיווח ראשון שלי!
3טרזה,
הזכרת לי , אם זו אותה אחת ,
ראיתי אותה במספר דירות (גם בירקון) במהלך השנים החל מ- 2007.
מדובר בבחורה גבוהה , רזה, בלונדינית (אמרה לי שהיא מצ'כיה),
נכנסתי עימה בקיץ 2007 (בבוגרשוב 12), הייתה שירותית למדי,
היום כבר לא ילדה , אבל אז ב- 2007 הייתה , אני מניח , בסביבות ה- 30,
הייתה די שווה,
מראה ושירות טובים מהמצופה לתיקתוקיה.
הזכרת לי , אם זו אותה אחת ,
ראיתי אותה במספר דירות (גם בירקון) במהלך השנים החל מ- 2007.
מדובר בבחורה גבוהה , רזה, בלונדינית (אמרה לי שהיא מצ'כיה),
נכנסתי עימה בקיץ 2007 (בבוגרשוב 12), הייתה שירותית למדי,
היום כבר לא ילדה , אבל אז ב- 2007 הייתה , אני מניח , בסביבות ה- 30,
הייתה די שווה,
מראה ושירות טובים מהמצופה לתיקתוקיה.
דיווח ראשון שלי!
4חנון הדגימה האחרונה הייתה לצערי באוגוסט אך עכשיו חוזרים לעניינים ביד חזקה ובזרוע נטויה!