כ נינה...נה נה נה עוד זונה הגיעה לשכונה !!! - סקס אדיר

נינה...נה נה נה עוד זונה הגיעה לשכונה !!!

1
....אהבה אף פעם לא נגמרת,היא רק נחה,היא רק מתחבאת,אנשים יכולים להיעלם,אבל האהבה לא נעלמת....
(מאיר שלו מתוך הספר "בביתו במדבר")
מתוך תנ"ך הזונות (פרק ז' פסוק כו"ס)......
זונות אף פעם לא נגמרות,הן רק נחות או מתחבאות,לקוחות יכולים להיעלם,אבל זונות לא נעלמות הן תמיד חוזרות..
סתם עוד יום,שוב אותו חלום,שוב אותה אשליה,שוב אותה תקווה...Embarrassed
יודע אני שלבסוף אשאר רק עם התקוות,יודע אני שבסוף היום יעבור,אך כרגע לא רואה את הסוף...
המחשבות לא מניחות לי,מבולבלושוב אני יוצא לציד,שוב יוצא אל הרחוב...
חושב לעצמי שכבר לא אתבלבל,שכבר יודע אני להבדיל בין טוב לרע,בין שבת לחול...
לאחרונה עולם הזונות עובר תהפוכות רבות...זונות נעלמות Shockedבירת הזונות ת"א נותרה שוממה מזונות,
אחותה הקטנה עיר הזונות בת ים,הפכה למעוז הזונות,בדיוק כפי שסוריה הפכה למעוז דאעש....Tongue
זונות יפות וצעירות הגיעו לעיר,אך השירות לוקה בחסר מבולבל
הבנות לא מתנשקות,לא מלקקות ביצים,בטח שלא נוסעות רוורס,ואף לא מסכימות לאכול פיתה בחומוס... קריצה
ההרגשה היא כאילו הגעת לשווארמה חדשה בעיר שבה כתוב "אכול כפי יכולתך" אך לא מרשים לך לשים תוספות !!!כועס
ובמקביל לאחרונה מגיעות הרבה בחורות פרטיות,שהן לא ממש יפות,אך השירות מעולה !!!מוחא כפייה
ואנוכי מביט ממרפסת ביתי אל הים הכחול...וה"כחול" מוריד אותי שוב לשוטט ברחובות העיר ת"א .........
ככלב מיוחם חרשתי את העיר ולא מצאתי את שאהבה נפשי....מבולבל
שוב שמתי פעמי לעיר הזונות,לרחוב על שמו של חוזה מדינת הזונות (רחוב הרצל)....
את הדלת פותחת נינה בת 33 165 ס"מ,מגיעה אלינו מארץ הזונות(אוקראינה) מבירת הזונות העולמית קייב Star
נינה בחורה פרטית,עדיין לא מבינה שהיא זונה Shocked,קצת מבולבלת,יודעת אנגלית ורוסית...
שיער בלונדיני (תסרוקת קארה).
עיניים כחולות,גבות מקועקעות.
שיניים יפות(זקוקות למעט הלבנה) שפתיים בשרניות,אף קטן וחמוד...
שדיים קטנים,לא קטנים מדי מעט נפולים (לא שקיות שוקו).
בטן די גדולה(נראית כאילו היא בחודש חמישי)
גוון עור בהיר,קעקוע של שחף על העורף,כפות ידיים נאות,כפות רגליים פחות נאות....
פנים נאות,גוף די מלא מבנה גוף מלא... בחורה נאה לא יותר מזה...
לא נפלתי...לא התעלפתי...ולא נתתי צדקה.....
ראיון קצר: 400 ש"ח לשעה...300 ש"ח ל40 דקות ....
עושה הכל מלבד אנאלי....
מתנשקת מצוין במסירות טוטאלית.....
מציצה טובה היא אמנם לא מצליחה להכניס את כולו לפה,אך משתדלת עד כדי חנק....חיוך
ליקוק ביצים מצוין,מלקקת ומקרצפת כקונדיטור הממתין להקצפת הביצים....Tongue
רימיניג מצוין,קטלני חודרני מהפכני וחדשני....חיוך
זיון טוב מאוד...אוהבת להזדיין ויודעת להזדיין...מי שלא ראה בחורה שגומרת עם דמעות שילך לנינה ויתן לה בננה.
השפרצה עצבנית...כמו להכניס סוכרית מנטוס לבקבוק קולה...Tongue השפרצה לפנים,לפה,לעיניים,לאישונים,ולגבות המקועקעות...Tongue
לסיכום: הבחורה לא הכי יפה,בחורה נאה,גוף סביר עם כרס גדולה,פעם ראשונה במקצוע,אך בחורה סימפטית נחמדה עם שירות מצוין !!!
לסיום: אישה זה מקצוע...אישה אינה נולדת אישה,היא נהיית כזו....קריצה
אז אם הלב שלכם כבד,והביצים מלאות,ואתם מרגישים לבד,מבולבל
רק תדעו שלהתעודד זה תלוי רק בכם !!! משום שלאיש לא אכפת ....
כהרגל הרבנות הראשית בקודש....
טלפון של הצדיקה נינה ימסר לכל חברי הפורום,התנאי היחיד הוא: שצריך להיות חבר בפורום הקדוש Star
ובא לציון גואל הללויה.....קריצה
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

4
"אלי אלי שלא יגמר לעולם"
(חנה סנש)

לזיין זה נחמד..לזיין זונה זה ממש נחמד.....לזיין זונה שלא שייכת לתאגיד זה כבר יותר מנחמד...פשוט מעולה חיוך גדול

חרמן אנוכי, קמתי חרמן מהבוקר...לא יודע מנוח, מתחרמן מהשכנה, מתחרמן מהבת שלה,מתחרמן מהכלבה שלה, מתחרמן מהכתם על הקיר שנראה כמו כוס בשלבי רטיבות מתקדם... פצצה

מה עושים???

פוגש את נינה בצהורי היום המאוחרים...מאחר בכמעט שעה+...אבל הבחורה מחכה רק לי, אין שום מתחרה בשטח רק אני והזין שלי...

מגיע לבניין המוזר ברחוב המוזר ונכנס לדירה המוזרה...

פוגש בלונדינית צבועה בשם נינה,בחורה חייכנית ואנרגטית למרות שנחתה רק אתמול לחודש ימים להשלמת הכנסה בארץ אין האפשריות הבלתי מוגבלות, ישראל.

גובה כ1.65 מטר, בת 33, מבנה גוף מלאה עם בטן ותחת לאחיזה מכל הכיוונים, חזה בנוני הנופל מטה והצידה עם פטמות ורדות חמודות ומתוקות כמו פניה הנחמדות...עם ריח מתוק ועור נעים וחלק.
כנאמר בספר הספרים...פנים של מלאך וגוף של פחח..קריצה.
הבחורה מעט מבולבלת,חסרת הבנה וביטחון לאן היא הגיע ומה מצפה לה אבל יודעת את העבודה כאילו נולדה לכך.

זורמת לנשיקות עם שפתיים בשרניות ולשון שובבה..
מפנקת מכל הלב במציצה רטוב ונסיון לגרון עמוק שלפעמים מצליח ולפעמים לא..
נותנת מכל הלב להחדיר אצבעות (3 במספר) כאשר יודעים מה לעשות איתם..
גומרת ולא נגמרת..מתנשקת ולא פוסקת..רוכבת ולא מתעייפת...

אוהבת שיורדים לה כמו שהיא אוהבת לרדת, עם ליקוקים ומזמוזים..
אוהבת ליקוקים של הפטמות וזין חזק וקשה המפלח לה את הכוס לגורמים..
אוהבת מסיונרת ודוגי עם ידיים חזקות שמחזיקות אותה והיא נכנעת לזין בלי סייג וכחל..

אינני זוכר חווית GFE שהתקרבה לחווית חברה בצורה כל כך קרובה...
פשוט זיון שלא רציתי לצאת ממנה ולא רציתי להיפרד ממנה..והיא החזיקה אותי בכל גופה עד שנגמרו לה הכוחות.

חווית הGFE והרימינג שהיה רך ונעים עם לשון רכה וכל כך נעימה שיכולתי לאבד את זכרון ועדיין לזכור את הלשון שלה מלקקת אותי כמו גלידה ביום קיץ לוהט..צמרמורת בכל הגוף.
כל זה עם שילוב של ליקוקי ביצים שנראו כמו מעשה אהבה של השפתיים והלשון עם הביצים, עם מעבר למציצה כהשלמה, גרמו לי להרגיש שאני עובר כאן תהליך אקסטרה אורדינלי מבחינת החושים- אופוריה וסחרור חושים...פשוט לא רציתי שזה יגמר בכי.

הסיום היה מדהים כאשר היא שוכבת על הגב ואני בתנועה פורנאית טיפוסית גומר לה על הפנים ולתוך הלוע באומונות דיוק של קשת אולמפי ומחדיר פנימה ל"וידוי הריגה", קצת מורח לה על הפנים עם נשיקה על המצח לאות תודה.

לא זוכר את השעון ולא רציתי לזכור אותו..התנתקתנו כללי מכל גורם חיצוני ורק אני והיא בדירה הקטנה מזיעים, מזדיינים ולא מפסיקים.

מי שמחפש GFE אמיתי בלי תפריט מנופח ובחורה שנראת סבבה, זו הכתובת ,לפחות לשבוע-שבועיים הבאים...רק לזכור פנקו אותה בדברים (שוקולד, סבון למקלחת או ג'ל לכביסה- היא רק הגיעהקריצה) והיא תפנק אותכם חזרה.

.You so need a Daddy, little girl

7
ראשית הרבה תודה וכבוד למורי ורבי רוני גולן שהעביר לי את המספר של נינה.
הגברת נינה היא בחורה פרטית אשר מקבלת ברחוב הרצל בת ים.
נינה קיבלה את פניי בחיוך ונשיקה.אחרי שיחת היכרות קצרה שילמתי 300 שקל
למסלול המקוצר.כמו שתואר נינה אינה מלכת היופי של הכיתה אך בהחלט אישה נאה וסקסית.
אך גולת הכותרת היא השירות!!!!!!!!!!!!!
נינה נתנה את כל כולה לספק אותי.התחלנו בנשיקות סוערות.ממש הרגשתי שעוד שניה היא עוקרת את לשוני ובולעת אותה.טיילה עם לשונה על צאוורי עד שהגיעה לפטמות שלי ומצצה אותן.
ביינתים שלחה יד והחלה לשפשף את הזין אשר נעמד סופר חזק.המשיכה להדרים עם פיה עד אשר הגיעה לזין.מצצה לי בצורה מאוד מענגת מצציצה משובחת.שילבה עבודת ידיים וליקוקי ביצים.
קיבלתי ממנה רימינג ותוך כדי אני משפשף לעצמי את הזין.
הפכתי אותה ל69 תוך כדי שאני מלטף בעדינות את גופה.הגברת נהנית ממה שעושה אין ספק.
שיחקתי לה עם אצבעותיי בנרתיק ובדגדגן היא התחרפנה.עצרה אותי.לקחה את 2 אצבעותיי הצמידה אותן הכניסה לפיה ומצצה לכמה שניות עם המון רוק.לקחה את האצבעות שלי והחלה משפשפת את איבר מינה בקצב הולך וגובר כאילו היה זה דילדו.מפסיקה שוב מוצצת ומרטיבה את האצבעות וחוזר חלילה
ממש מחזה מלהיב.
הקונדום הולבש נינה מזדיינת למופת ונותנת קונטרות טובות.הכי נהניתי במיסיונרית כאשר אנו מתנשקים בלהט והיא מבשקת ממני להגביר את הקצב ללא מילים רק באמצעות הזזת ודחיפת הישבן שלי.שוב הרגשתי דילדו אנושיקריצה.
הרגשתי שאני עומד להתפוצץ.יצאתי ממנה.נינה הורידה את הקונדום והחלה למצוץ.בשניה האחרונה יצאתי מפיה החם והשפרצתי בעוצמה על פניה.
ציחקקה מצצה לי עוד כמה רגעים והלכה להתנקות.
חוויה משובחת ביותר.
מומלצת בחום!

8
[QUOTE=roni golan]
זיון טוב מאוד...אוהבת להזדיין ויודעת להזדיין...מי שלא ראה בחורה שגומרת עם דמעות שילך לנינה ויתן לה בננה.
השפרצה עצבנית...כמו להכניס סוכרית מנטוס לבקבוק קולה...Tongue השפרצה לפנים,לפה,לעיניים,לאישונים,ולגבות המקועקעות...Tongue [/QUOTE]
חחחחח רוני חברי הטוב! אתה קורע צחוקצחוקצחוק

גמעתי בשקיקה את התיאורים הסוחפים הללו.. פשוט מדליק!!!... גם שלך רוני יקירי!מוחא כפייה....וגם שלך ביג דדימוחא כפייה
גבר שמכבד את עצמו, מכבד את האישה שאיתו!

9
[QUOTE=bigdady]

חרמן אנוכי, קמתי חרמן מהבוקר...לא יודע מנוח, מתחרמן מהשכנה, מתחרמן מהבת שלה,מתחרמן מהכלבה שלה, מתחרמן מהכתם על הקיר שנראה כמו כוס בשלבי רטיבות מתקדם... פצצה
מה עושים???

[/QUOTE]
חחחחח גדול...גדול...גדול... משפט חזק !!!!מוחא כפייה
נפלתי לרצפה,צחוק הדגים בים שמעו את צחוקי......צחוקצחוק
תודה לך .....Star
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”