כ לנה ונטשה - חזרה לשיגרה - הכל כלול - סקס אדיר

לנה ונטשה - חזרה לשיגרה - הכל כלול

1
מי שזוכר את הדיווח (המדהים כרגיל) של רוני גולן על לנה ונטשה - לנה הבחורה שכפי שתיאר רוני, אפשר לדחוף לה רגל לתחת, זוכר גם שבשלב מסוים עבור השתיים לחסות התאגיד בת ימי והמחירים עלו. לצערי למרות שרוני מסר את הטלפון לא הספקתי להגיע אליהן לפני המעבר לתאגיד.

אז בחיפוש שערכתי לאחרונה מצאתי את הבחורות מפרסמות באתר XFINDER ולשמחתי הן חזרו לתעריף הקודם. 300 ש"ח הכל כלול, לפחות לגבי לנה.

לנה נראית טוב וגם לנטשה לא חסר. גוף יפה, חזה טוב, צעירות יחסית.

אז קבעתי, הבחורות מקבלות במלון מפואר בחוף בת ים. תיאום נעשה מול נטשה שהיא זו שיודעת קצת אנגלית מבין השתיים. אם היא לא עונה כנראה שהיא עם לקוח.

לנה ונטשה שתיהן נראות טוב. צעירות יחסית לעגלות שמקבלים במחירים האלה. לנה שינתה תסרוקת אז וידאתי הריגה בכך שביקשתי לראות את הקעקוע דרקון שעל הזרוע - אכן היה שם.

לנה קיבלה אותי, שלחה אותי להתקלח ואז נכנסנו לחדר השינה. נטשה נשארה בסלון.

כאן לבושתי ולגילוי הנאות אציין שהגעתי חרמן ומלא ולכן כל הסיפור לא ערך יותר מידי זמן.

מציצה חשופה טובה אבל לא יותר. 69 עם החדרת אצבעות חופשית לוגינה ולתחת. דוגי עם החדרת אצבע לתחת. כפי שרוני דיווח הבחורה לא מתרגשת מכל כניסה לעין החומה.
לצערי מהחרמנות גמרתי תוך 5 דקות מבולבל אבל מאופי השירות היה ברור לי שהכל אפשרי אצל הבחרוה הזו. השירות טוב, המראה מספק ומעלה והמחיר לכל כיס. כבר מזמן לא פגשנו בחורה שנראית טוב + אנאלי במחיר של 300 ש"ח.

בגלל קשיי תקשורת, חוסר רצון שלי וכל סיבה אחרת מיד לאחר שגמרתי הגברת קפצה מהמיטה התלבשה ויצאה לסלון.

אין ספק שאחזור לאחר אגירת כוחות וניצול זמן טוב יותר.

טל' שלהן: 055-9981215
תורם לחברה

לנה ונטשה - חזרה לשיגרה - הכל כלול

4
משיחה איתן אתמול מסתבר שהעלות ל30 דק היא 300 ומי שחשקה נפשו בהחדרת איברו לסיור במערכת העיכול של הגב' יאלץ להפרד ממאה זוזים נוספים.
זה לא ממש שינוי מדיניות 400 לחצי שעה ו600 לשעה (לחובבי החומיה) זה חבילה של כסף
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”