כ אמילי לורן - סקס אדיר

אמילי לורן

1
שלום חברים.
היום אני מביא לכם את אמלי.

אמלי, בת 30 עיניים ירוקות, פנים מאוד יפות, שפתיים יפות וחזה גדול לדעתי E או אפילו EE.
אמלי היא סטודנטית גרושה ומקבלת בביתה בעיר בגוש דן.

אחרי תיאום קצר במייל, העבירה לי מספר טלפון והגעתי אל ביתה.
הדירה משופצת מאוד יפה עם אמבטיה יפהפיה ונעימה.

התיישבנו בסלון להיכרות קצרה, היתה מאופרת בחן עם ליפסטיק אדום, הפנים שלה יפהפיות. לבשה שמלת מיני קצרה שהבליטה את זוג שדיה הענקיים, ו אני חוזר ענקיים, לא קטנים, אם הייתם רואים אותם הייתם אומרים בטוח סיליקון, לא יכול להיות כאלה גדולים ועומדים. אז זהו שלא, בדקתי לעומק אין טיפת סיליקון.

אמלי בחורה לדעתי 1.65 מלאה שמנמונת על גבול השמנה אבל סקסית. העור שלה מתוח ואין לה קפלים או בטן נפולה. אני מאוד אהבתי. כולל ישבן גדול ועסיסי, חלקה לגמרי עם כוס טעים.

אחרי שיחת היכרות של כעשר דקות הפנתה אותי לאמבט להתקלח, היא בדיוק יצאה מהמקלחת. והיתה נקייה וריחנית.

קיבלה אותי בחדר עם תחתון בלבד לגופה וזוג שדיה לוחשים לי להתקרב. קצת חיבוקים וליטופים בעמידה, היא לא אוהבת להתנשק אבל זורמת אם מתעקשים, אני לא התעקשתי כי לא נהנה אם זה לא הדדי.

השכבתי אותה על המיטה וירדתי לה ירידה ארוכה ומושקעת. היא יודעת ליהנות ו היא גם וורבלית "כן לקק לי את הדגדגן", " תאכל לי את הכוס מותק", "איזה מתוק אתה"...
פה אמרה לי שרוצה למצוץ לי את הזין, נתנה מציצה חשופה טובה, לא משהו יוצא דופן. היא מאוד משקיעה ולא ממהרת. ביקשתי לעבור ל69, ישבה עלי עם הכוס על הפה שלי ו היא מוצצת לי את הזין, בפוזה הזו המציצה הרבה יותר טובה. ליקקתי לה את הכוס וממש זיינה לי את הלשון כשהיא זזה על הפה שלי קדימה ואחורה ומרטיבה לי את הפנים עם הכוס שלה.
אני עייף אז אקצר:
עברנו לרכיבה טובה, משם לדוגי ארוך וטוב ולסיום זיון שדיים עצבני עד לגמירה שלי על החזה והצוואר שלה.

פה מגיע השוס, היא ישראלית וכבר הייתי שעה אחרי זיון ארוך ומאומץ בשלל תנוחות אז הייתי בטוח שתראה לי את הדרך החוצה, והאמת שלא היתה לי בעיה עם זה.
להפתעתי נשארנו לשכב במיטה, דיברנו על המון דברים, ליטופים הדדיים כשמדי פעם אני מתענג על החזה שלה עם נשיקות וליקוקים.
חברה, פשוט gfe ברמה, אחרי חצי שעה של שכיבה משותפת במיטה הרגשתי שוב דיגדוג למטה. אמרתי לה שאני שוב חרמן ובחיוך ניגשה שוב למלאכה. בהתחלה עם עבודת יד, אחר כך שוב קונדום ורכיבה הפוכה, הקונדום לא עשה לי טוב אז הורדנו אותו ועברנו לזיון שדיים נוסף. הגמירה מיאנה להגיע, אבל היא נשארה שירותית ותומכת ועשתה כל מה שביקשתי.
לבסוף גמרתי כשאני מביא ביד מעל החזה שלה והיא עוזרת עם דיבור מלוכלך שמאוד עזר: " איזה זין גדול יש לך, אני רוצה אותו בפה ושתשפריץ לי לגרון, כן תגמור לי על השדיים....."

מקלחת נוספת ויצאתי לדרכי אחרי שנפרדנו בנעימים.
הסתכלתי בשעון וראיתי שהייתי בפנים שעתיים שלמות.

אז הנה לכם, ישראלית שנראית טוב, שירותית, מתוקה אמיתית, לא מתקתקת, פשוט אחרית הימים.

שאלתי אם אפשר להעביר את המייל שלה, אמרה שכן אבל במינון.
את המחיר תסגרו איתה, מחיר ממוצע בשוק הפרטיות.

מי שרוצה שיפנה בפרטי, אני אטפטף את המייל שלה בקצב הרצוי.

עכשיו בקשה רצינית, איך נגמלים? או לפחות מורידים מינון. אשמח אם תשתפו ברעיונות, אני מזיין יותר מדיי, מת להפסיק אבל לא מצליח מבולבל

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

אמילי לורן

4
המזומנים זה לא בעיה מבחינתי.
תאמין לי שאם הייתי מדווח על כל זיון, הייתי תופס את כל הפורוםקריצה

אני גם דיי מאמין שהפורום הזה הוא חלק מהבעיה, אני מקבל פה לגיטימציה מאנשים שהם כנראה באותה סירה, ויש כמובן את הרצון לרוץ ולספר לחברה שגם תורם לחרמנות.

חברים, לשלוח בקשה בפרטי רק פעם אחת, אני אגיע לכולם בסוף, ומאחר שזה מציק, מי שישלח פעמיים יעבור לסוף התור.בכי

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

אמילי לורן

5
אחלה דיווח אצבע למעלה
פינוקיו אני מתפעל ממך כל פעם מחדש מכמות הדיווחים ואיכותם.
בקשר למינון אתה צודק כולנו באותה סירה מי יותר או מי פחות נקווה שזה יעבור לנו מתי שהוא.
לעולם אל תריב עם אדם שיש לו יותר זמן משלך..

yoos305x

אמילי לורן

6
בוקר טוב חג שמח לכל חברי הפורום.
אני חבר בפורום הרבה זמן בשם אחר jhonatan .
לפני כמה זמן החלפתי דפדפן ונמחקה לי הסיסמא .
אז פתחתי משתמש חדש .
אם אפשר בבקשה להעביר לי את הטלפון של אמילי לורן בפרטי .

תודה רבה לכל החרמנים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”