סדר בבית הזונות!
אז ככה. האחרונה להגיע, הלא היא סוניה הג'ינג'ית, היא הראשונה לעזוב. נשארו שתי החברות הטובות ויקה ויאנה - עד אתמול. משלוש יוצאת אחת:
ויקה. מכיוון שהיא ממלאת פיה בזרגים ישראלים, יוליה התפנתה לענות לשיחות ולתאם פגישות (יוליה מובטלת כרגע: סבטלנה ואירה עזבו). הגעתי לדירה ברחוב טרומפלדור בתל אביב. כלומר, מרכז מרכז תל אביב. לקח לי שעה ורבע למצוא חניה - במרחק כמה דקות הליכה. אז מי שיש לו מכונית וחושב ללכת אליה - שישאיר את המכונית בבית ויזמין מונית.
התמונות עושות עם ויקה חסד. גמילות חסדים! זה לא שהן לא אמתיות, אלא מאוד משופצות: העיניים שלה מודגשות (הן לא כאלה כחולות), כדי להסוות את העובדה... שהיא פשוט מאוד לא יפה...

בנוסף, למרות שהדירה הוארה חלושות והיא לבשה בייבי דול שחור (ואולי דווקא בשל הניגודיות הזו), הבחנתי שהיא בהירה. מאוד. ברמת הסיד. ולמרות הבייבי דול השחור - הבחנתי בכל זאת בבטנונת משתפלת

כאמור, את כל אלה לא ניתן לראות בתמונות.
מי שאין לו בעיה עם כל הנ"ל: שירות (בנקודה זו חשוב לציין: מדובר בדיווח התרשמות - שכן לאור הנ"ל אני לא נשארתי). אולי מכיוון שוויקה מנסה לקחת על עצמה משימה שאפתנית ביותר - קבלת זרגים כמו שלוש בחורות לבדה - ריחפה באוויר תחושת התקתוק. היא משדרת מכניות, עבודה נטו. לשאלתי האם היא מתנשקת, היא לא נתנה תשובה ברורה. כאן, למשל, נדלקה בראשי הנורה

נורת התקתוק. כי בניגוד ללילה, מילנה, יוליה ומאות אחרות שענו ישירות (כן/לא), ויקה לא עשתה זאת. וניסיוני לימד אותי שאם כך היא תתנשק אך ורק כדי לצאת ידי חובה, מס שפתיים תרתי משמע (בנקודה זו אציין לטובה את שלי הפרטית, שאומרת מפורשות שאינה מתנשקת

)
אז ויקה, במקום לענות ישירות, כנראה שאמרה לעצמה משהו בסגנון "נו כבר, ז'יד קטן וחרמן, תביא את הכסף!

"
כי לאחר שהלכתי וניסיתי לברר עם יוליה האם יש שחקניות נוספות - היא כמו נזפה בי על כך שבחרתי לא להישאר - ואף אמרה לי מפורשות שוויקה הפסידה בגללי כסף. מתוקה, לא חתמתי חוזה שאני נשאר. לא אהבתי מה שראיתי ולא מה ששמעתי - אז הלכתי.
ויקה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10695