כ אולגה מהתאגיד בבת ים - סקס אדיר

אולגה מהתאגיד בבת ים

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11154

הרבה זמן לא ראיתי מישהי כוסית ויחד עם זאת כזו תקשורתית וסימפטית.

אולגה , צעירה , רזה מאוד ובעלת גוף יפיפה.
עור מושלם ללא פגמים
פנים נאות
מדגיש היא לאוהבי הרזות.
פעם ראשונה בארץ .

מציצה מעולה (קצת שיניים ), יורדת מטה גם.
טעימה מאוד ונהנית מזה.
לא מרשה אצבעות ובצדק.
גמירה בפה לא בדקתי
מתנשקת עם לשון ויש לה שפתיים בשרניות ( אולי סיליקון , לא בטוח)
כוס מדהים! צר וקצר... :-) הרגשתי אותו נתקע בחצי הדרך.

400 שקל ל- 40 דקות או 500 לשעה.

אולגה מהתאגיד בבת ים

3
הייתי.

בחורה עם פוטנציאל.

תאום קל והיידה לבת ים. מקבלת ברחוב הרצל.

500 ש"ח לשעה.

אולגה בחורה גבוהה ורזה, גוף יפה, חזה קטן ותואם את גופה התמיר, רגליים ארוכות ופרופורציות מושלמות לדעתי. אהבתי.
פנים נאות ומעניינות, בעלת מראה גותי. זה אומר שיער כהה וארוך (לא ארוך מאד), פנים חיוורות ומאורכות, עינים כהות וגדולות, שפתיים אדומות ובשרניות. שיניים לבנות ונקיות.

קיבלה אותי בחיוך, לבושה בתחתונים וחזיה תואמים בצבע כחול.
שיחת היכרות קצרה ונעימה. חייכנית ותקשורתית. כיף!
באה מאוקראינה - מאודסה. בשונה מהרוסיות שחלקן לא דובר אנגלית כלל, באוקראינה לומדים אנגלית בבית הספר ולכן הבנות יודעות אנגלית לא רע, זה עוזר מאד לתקשורת.
פעם שניה בארץ - הייתה כאן בקיץ והספיקה לשוטט בארץ וגם להזדיין לא מעט.

הדירה מחולקת, חדרה של אולגה אינו גדול, אבל פונקציונאלי. מקלחת מצויינת עם מים חמים.

מקלחת קצרה ויסודית, קצת חיבוקים ומזמוזים בעמידה, נשיקות ומגע - יש לה עור נעים מאד למגע.

עברנו למיטה, בדרך ראיתי שיש מראה בקצה המסדרון , על דלת הכניסה לדירה - רשמתי לי בראש לנצל את האביזר בהמשך - לא הגענו לזה קריצה

מציצה סבירה, מקונדמת (לא היה איכפת לי - לא רציתי לגמור ממציצה - רציתי לזיין אותה וממילא צריך להלביש קונדום - עדיף לזרום ישר לתנוחה ולא לעצור להתלבש באמצע) לוקחת עמוק, קצת שינים, יש ליקוקי ביצים, לא ירזה דרומה משם.

הפכתי אותה וירדתי לה - כוס נקי, טרי וריחני.
לא מאפשרת החדרת אצבעות, לא התעקשתי (ההפסד כולו שלה) קיבלה עבודת לשון יסודית וכאן התגלתה בגדולתה - הבחורה גמישה מ-א-ו-ד! ובנוסף, היא חזקה מ-א-ו-ד!
גמרה על הפנים שלי, כאשר הרגלים בפיסוק רחב מאד והברכיים מקופלות, כפות הרגלים על הגב שלי ולוחצת חזק... האגן כלפי מעלה והיא כולה רועדת ומישירה מבט אלי תוך כדי. מחרמן מאד אצבע למעלה

אני קולט את הפער בין השבריריות הרזה שלה לבין כמה כוח יש לה.

משם זרמנו לזיון חזק מסיונרי - היתה מבסוטה, ראתה שיש לה פרטנר חזק והתחלנו להשתולל. זיון אגרסיבי (לא אלים - יש הבדל) וטוב מאד במגוון תנוחות ומהירויות. גמרתי.

מקלחת נוספת, שיחה קצרה וקולחת, קצת מים ושוקולד להחזיר אנרגיה. הצעתי מסאג'. שמחה.

עיסוי הגוף שלה במסאג' עמוק וחזק הסביר לי את העניין - היא עושה יוגה ומכאן הגמישות והכוח. יש לה שרירים ארוכים וחזקים, היא בשליטה גופנית מרשימה. תענוג!

סיבוב שני בדוגי, חזק וחושני. מראה מלבב, מותנים צרות, תחת מושלם, הזין נכנס ויוצא בקצב וחור התחת מולי. הכנסתי אצבע לאט ובזהירות, לא התנגדה.
שלחה יד לאונן לעצמה תוך כדי גניחות. יודעת לזוז טוב. יש לה קואורדינציה טובה. עד שקרסנו שנינו על המיטה.

קצת חיבוקים, מקלחת, שיחה נוספת תוך כדי התלבשות, חיבוק חזק ונשיקה והחוצה.

כאמור: לא הספקתי לבדוק את המראה במסדרון Tongue ....אולי בפעם הבאה.

לסיכום:
לאוהבי הרזות בלבד.
יופי חיוור - בכיף יכולה לשחק בסרט ערפדים צחוק
בחורה תקשורתית, נבונה , קולטת מיד מי מולה.
כיף לדבר איתה וכיף להזדיין איתה.

היה לי כיף ואחזור שוב.
יש עוד כל כך הרבה שלא הספקתי לעשות איתה.

יום טוב,

מ"פ

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

אולגה מהתאגיד בבת ים

5
טוב... הלכתי לממש את הפוטנציאל.
מראש מתנצל על ההתלהבות - אבל היתה לי חוויה מעולה. ייתכן שאחרים לא יחוו את אותו הדבר.

הבחורה לא יצאה לי מהראש כל הסופ"ש, רק המחשבה מה ניתן לעשות איתה חירמנה אותי ברמות.
התקשרתי הבוקר - הייתי הראשון.

קיבלה אותי בסט שחור ויפה. עם חיוך... אה... זה אתה? (יפה שזכרת - כבר נקודה לזכותה)
זה טוב? שאלתי, בתשובה צחקה כן וקפצה עלי לחיבוק וצרפתית לוהטת והתחילה להפשיט אותי. אוקי...הולך להיות מעניין אצבע למעלה
בקושי הצלחתי להגיע למקלחת...
שנינו היינו חרמנים אחד על השניה - אש.

הרעיון המרכזי היה לבדוק את הגבולות של שנינו.

סיבוב ראשון התחיל במיטה, מציצה שמהר מאד מיצתה את עצמה. היא לא מהמוצצות הטובות במיוחד וראיתי שלא בא לה כל כך נראה היה שהיא בעניין אחר לגמרי... גם ככה הזין שלי עמד כמו תורן עוד מקודם. שנינו רצינו את הדבר האמיתי.

זיינתי אותה והיא אותי... לסירוגין, בכוח, בעוצמה ובחושניות רבה. עם צרפתיות, עם נשיכות ושריטות שלה, תפסה אותי בגרון תוך כדי זיון בחיוך זדוני ובמבט ישר בעינים תוך כדי שאני קורע לה את הצורה... כמו שאני אוהב, וכנראה גם היא.
גוף אל גוף, נשימה לנשימה, רגלים זרועות וצווארים.
גמרה על הזין שלי תוך כדי זיון מסיונרי ואוננות שלה - התכווצויות חזקות, נשיפות וצעקות. גם אני גמרתי.

לא ממש קמנו מהמיטה; קרסנו מתנשפים אחד על השניה לקחת קצת אויר. וממשיכים. הורדתי את הקונדום.
ירדתי לה ירידה ארוכה ומושקעת, אצבע אמצעית במרעום כשפי הטבעת מתכווץ התכווצויות משנה בהתאם להתכווצות הכוס.
גמרה שוב, אצלי הזין אפילו לא ירד. הזקפה נשארה חזקה כפי שהיתה. האדרנלין בשיאו.

קמה מהמיטה לשתות מים. פתאום נזכרתי במראה.
מראה מראה שעל הקיר, מי המזדיינת הכי טובה בעיר?

קמתי והובלתי אותה לכיוון הדלת עליה תלויה המראה.
סובבתי אותה מול המראה והתחלנו לזוז יחד, תוך חיכוכים, שליחת ידים שלה אלי ושלי אליה.
המראה של אישה עם גוף של דוגמנית 175 ס"מ ובעלת פרופורציות מושלמות, מאחוריה ידים של גבר שחוקרות את רזי גופה הוא אחד המראות היפים בעיני.
ראיתי איך זה מחרמן אותה, בבת אחת נדלקה.
שמה לי קונדום וכיוונה אותי לזיון אחורי חזק.
חזרנו למשחקי הכוח.
זיון עוצמתי וארוך, תפיסת ידיים מאחורי הגב כך שכל שווי המשקל של שנינו תלוי בהרמוניה של התנועה. היא נוטה קדימה ואני נשען לאחור. קונטרות טובות מאד.
תפסתי לה את השיער, עשיתי לה "קוקו" ומשכתי בעוצמה לאחור והכנסתי את הזין עד הסוף פנימה.
נאנקה וביקשה שאשאיר בפנים. ככה עמדנו מתנשפים מול המראה, היא מקשיתה את גווה לאחור ואני בתוכה.

חייכה חיוך זדוני וחזרנו למיטה.
מבצע המראה הסתיים בהצלחה מוחא כפייה

נשכבתי על המיטה וסימנתי לה לעלות עלי - עלתה עלי ורכבה בתנוחת כריעה (ברכיים באויר) המגע היחיד בינינו הוא הזין שלי בכוס שלה. והידים שלי משולבות בשלה לשווי משקל.

ירדה ממני וסובבה אלי את אחוריה מסמנת לי דוגי.

נכנסתי אליה והמשכנו בזיון חזק תוך כדי אוננות שלה ואצבע שלי במרעום שלה (שמתי קצת ג'ל לכניסה חלקה ושלא יכאב לה).

גמרה שוב (מספר 3 לדבריה) וגם אני....

נשארנו לשכב על המיטה ודיברנו. מצאנו תחביבים משותפים (חוץ בסקס) שאשאיר אותם לשנינו.
סיפרה לי על מסעותיה בעולם וכמה חוויות מצחיקות שעברו עליה - יש לה חוש הומור בריא והיא חמודה אמיתית.
חושבת לקצר את השהות לעוד שבוע ולרדת אחר כך לאילת, ומשם חזרה לאודסה.

סיימנו בתרגיל טנטרה שמחזיר נשימות ואנרגיות טובות.
סיכמנו שבפעם הבאה נתרגל גם טנטרה סקס ועוד כמה דברים שלא הספקנו...
לצערי הייתי חייב לזוז - אחרת הייתי נשאר איתה.

מקלחת, חיבוק חזק, נשיקה וחזרה לרוח שבחוץ.

לסיכום:
חוויה מעולה!
בחורה כלבבי - זורמת, עם רצון משלה (שבמקרה גם תואם את ההעדפות שלי), חזקה, גמישה וחושנית.
חייכנית ותקשורתית (איתי לפחות).
היא לא הכי יפה בעולם. יש יפות ממנה... אבל לדעתי כשבחורה נותנת מעצמה, מוכנה לקבל בחזרה והכימיה טובה עם ניצוצות אש באויר - אז היא הכי יפה בעולם.
האם אחזור? כן בוודאי.
הבטחתי שאלמד אותה כמה דברים חדשים. ויש לנו תחומים חדשים לחקור.

שיהיה יום טוב,

מ"פ

אולגה מהתאגיד בבת ים

6
[QUOTE=מלח פלפל]מראש מתנצל על ההתלהבות
[/QUOTE]
טוב עשית, מ"פ היקר. אפתח ואומר: דיווח נפלא, שאף הזקיר לי את הפין. אבל הוא אכן מעט...לא אמין. אני לא מאשים אותך ביחצנות חלילה, רק אומר שיש מעט ריח של מי שישב על סיר חמין שלם...
אתה אומר שתרגלתם טנטרה ביחד...
אתה אומר שהלכת רק כי היית חייב לזוז - "אחרת הייתי נשאר איתה"?! WTF?! מה, היא היתה נותנת לך להישאר מעבר לשעה מקסימום שבעבורה שילמת? ובכלל, הספקתם גם להגיע ל-2 גמירות (שלך, שלה:3) ועוד נשאר זמן לתרגילי טנטרה?!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

אולגה מהתאגיד בבת ים

7
תפוז היקר,
אשתדל לענות כי יכול להיות שלא הסברתי כיאות:
ראשית תודה על החיזוק.
1. אמרתי מראש, לי היתה חוויה מעולה. זה סובייקטיבי לגמרי ויתכן שאחר לא יחווה כך. וזה בסדר.
2. אכן הייתי חייב לזוז, אחרת הייתי משלם על עוד שעה לפחות. העניין ברור לי ולה ולכל הצדדים הנוגעים בדבר. אני משלם וזוכה לקבל זמן עם הבחורה. פשוט ולעניין. לא עלה בדעתי שהיא תיתן לי להישאר ללא תשלום, הגם שלא היה אחרי אף אחד (בדקתי). הייתי שעה בדיוק.
3. אכן, הספקנו...אני לפחות. לגביה, זה מה שהיא אמרה. אם זה קרה במציאות או שרק רצתה שארגיש טוב...ייתכן, אך אני נוטה להאמין לה. זאת לא הפעם הראשונה שלי עם אישה שגומרת כמה פעמים בתוך שעה. היה לנו סקס מצוין, כימיה טובה וחיבור ממש טוב. זה פשוט קרה ואני שמח על כך.
4. לא תרגלנו סשן טנטרה שלם, אלא תרגיל אחד (כך כתבתי) פשוט וקצר למרכוז הצ'אקרה והחזרת אנרגיה טובה. זה תרגיל של 3-5 דקות. כן סיכמנו להמשיך בפעם הבאה; יש לה מה ללמוד בנושא, היא הביעה רצון וביקשה ללמוד ממני, ולי מה ללמד אותה.

מקווה שעניתי.

אני מקווה שאדמין יאשר את ההודעה מהר שלא תחשוב שאני מתעלם. אני עדיין בתקופת הצעירות פה...ההודעות שלי צריכות לקבל אישור.

לילה טוב,

מ"פ

אולגה מהתאגיד בבת ים

8

אני לא טוב בכתיבה ודיווחים אז אני ארשום רק מה שאני זוכר...
אז לפני יומיים ביקרתי את הגברת ממש במקרה, טלפון לפקידה ואחרי חצי שעה אני בדירה.
פותחת לי את הדלת אולגה, בחורה גבוהה, נראית טוב. הדהים אותי שהיא 2 טיפות מים דומה לידידה טובה שלי, ממש אבל.
נכנסתי לדירה (ממש קטנה דרך אגב, חדר וסלון. אם אפשר לקרוא לזה ככה...) הוצאתי 500 שקלים מהארנק והושטתי לה, לקחה ושמה על השיש במטבח.
ביקשתי מגבת והלכתי להתקלח, יצאתי והיא כבר חיכתה בחדר שכובה על המיטה בחזיה ותחתונים. אני הייתי עם בוקסר באותו שלב, היא מסתכלת עליי
ומחמיאה למראה שלי, הביכה אותי קצת ונתרתעתי טיפה, שתקתי ולא אמרתי כלום. התיישבתי על המיטה כשהגב שלי מופנה אליה והיא מיהרה לחבק אותי מאחורה
עם נשיקות בצוואר. הסתובבתי אליה, השכבתי אותה על הגב והתחלתי לנשק לה את החזה הקטן והבטן, היא פשקה רגליים והורדתי לה את התחתונים, לקחתי צעד אחורה והתיישבתי על הברכיים (כשהעקבים נוגעים בתחת)
כשאני מסתכל עליה. היא התחליה לגעת בעצמה ולגנוח מעט... ירדתי לה כמה דקות. מריחה טוב ונקייה מאוד חשוב לציין. שמה את שתי הידיים שלה על הפנים שלי ומשכה אותי אליה, השפתיים שלה התקרבו לשלי
ושוב נרתעתי מאוד, כי אני בדרך כלל לא מנשק בחורה "עובדת" (סוג של חוק אצלי.) אבל זרמתי איתה בכל זאת... נשיקות עמוקות וארוכות עם לשון ומציצות של השפתיים והלשון. סובבתי אותה לדוגי, היא לקחה קונדום, ליקוק ביצים מושקע, הלבישה את הקונדום ואז מציצה חזקה.
אני מתחיל לפמפם, היא גונחת ונאנחת, מתחילה לצעוק קצת... שמתי לה יד על הפה כשאצבע אחת היא נושכת לי. ממשיך לזיין אותה במשך רבע שעה בערך בסך הכל והיא גומרת. אני לא. Ouch
הבחור למטה נופל לגמרי, אני מתבאס ונשכב על הגב, היא נשכבת לידי עם הראש שלה על החזה שלי ומחבקת אותי. לא יודע מה לעשות, אני לא הולך לזונה בשביל סוג כזה של סקס... היא לא חברה שלי ואני לא מכיר את הבחורה, משתגע מהסיטואציה.
כל העניין הזה נמשך 2-3 דקות ונראה לי כמו נצח ולא נעים לי להגיד לה משהו שיבאס אותה. אמרתי תודה לה' כשהיא שאלה אותי מיד אחר כך אם יש לי סיגריה, אמרתי שכן והלכנו לעשן בסלון.
שתיקה מביכה ואז היא מתחילה לשאול שאלות, באנגלית כמובן... התלבטתי אם "להיפתח" אליה או לא והחלטתי שכן. שאלה אותי בן כמה אני והחזרתי לה תשובה ברוסית. ראיתי את ההלם בפנים שלה צחוק
המשכנו לדבר, ברוסית... אמרה שהיא בת 26 וזו הפעם השנייה שלה כאן והיא פה כבר שבועיים, יצאה לכמה מועדונים בת"א וכ'ו... סיפרתי לה קצת על הצבא ועל כמה שהיא דומה למישהי שאני מכיר.
עניתי לה קצת ביובש ותשובות מאוד קצרות אז אחרי שידברנו קצת, שוב שתקתי. היא התקרבה אליי והתחילה לנשק אותי על הכתף, תפסה אותי בכף יד ומשכה אותי לחדר.
נשכבה על הגב, העברתי אותה שוב לדוגי וירדתי לה דקות ארוכות כשהפנים שלי קבורות בתחת שלה... החבר למטה התעורר, עליתי לתת כמה נשיקות על הגב והצוואר ושוב נותן עבודה...
לא מצליח לגמור. הידיים שלי על המותניים שלה, התיישבתי שוב על הברכיים ומשכתי אותה לכיווני כשגב שלה אליי והושבתי אותה על הזין. מפמפם ומפמפם וכלום. ויתרתי על העניין כבר, היא הסתובבה
אליי ונישקה אותי, לא חשבתי על כלום ונסחפתי עם הרגע. נשכבנו על המיטה, היא צמודה אליי, מחבקת, מחייכת ומלטפת ואני מחזיר בליטופים. עכשיו יש לי תחושה די טובה לגבי זמן ואני יודע להעריך אותו טוב מאוד בלי שעון.
שמענו פתאום את הפלאפון שלה, הפקידה התקשרה 3 פעמים, עברו בנוסף לשעה עוד 38 דקות. את הצעקות של הפקידה שמעתי עד לחדר כשהיא דיברה איתה. היא אמרה לה שאני עדיין מתלבש צחוק
הצטערתי נורא והרגשתי קצת רע בשבילה... היא חייכה ואמרה שזה בסדר. התלבשתי זריז, בלי מקלחת אפילו כי ממש לא נעים כבר... שמתי הסיגריות בכיס, נתנו אחד לשנייה נשיקה על השפתיים ויצאתי לדרכי.
באותו ערב התקשרתי לידידה שדומה לה והזמנתי אותה אליי, גמרתי פעמיים הפעם.
בסך הכל היה נחמד ואני לא מצטער... אבל האם אחזור? לא. האם אני ממליץ על הגברת? כן, שירות טוב בסך הכל, נקייה, נראית טוב... אם כי הפריע לי גודל הדירה הקטנה משום מה.

אולגה מהתאגיד בבת ים

10
הלכתי לראות הכצעקתה.
הפקידה הנחמדה ("שניה שניה שניה") מפנה להרצל ("גרצל", כמו שחביבת הפורום אומרת ) בבת ים.
אולגה, בת 23, 166 ס"מ. רזה. מאוד וכשאני אומר רזה מאוד, אני מתכוון שאין לה שדיים לא יפה במיוחד, ולמרות ששדופה - שפתיים בשרניות (אולי סיליקון).
ענתה שלא מתנשקת עם כל אחד אבל איתי מוכנה
ולמרות זאת, המחסור בשדיים גרם לי לוותר...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”