http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11154
הרבה זמן לא ראיתי מישהי כוסית ויחד עם זאת כזו תקשורתית וסימפטית.
אולגה , צעירה , רזה מאוד ובעלת גוף יפיפה.
עור מושלם ללא פגמים
פנים נאות
מדגיש היא לאוהבי הרזות.
פעם ראשונה בארץ .
מציצה מעולה (קצת שיניים ), יורדת מטה גם.
טעימה מאוד ונהנית מזה.
לא מרשה אצבעות ובצדק.
גמירה בפה לא בדקתי
מתנשקת עם לשון ויש לה שפתיים בשרניות ( אולי סיליקון , לא בטוח)
כוס מדהים! צר וקצר... :-) הרגשתי אותו נתקע בחצי הדרך.
400 שקל ל- 40 דקות או 500 לשעה.
אולגה מהתאגיד בבת ים
3הייתי.
בחורה עם פוטנציאל.
תאום קל והיידה לבת ים. מקבלת ברחוב הרצל.
500 ש"ח לשעה.
אולגה בחורה גבוהה ורזה, גוף יפה, חזה קטן ותואם את גופה התמיר, רגליים ארוכות ופרופורציות מושלמות לדעתי. אהבתי.
פנים נאות ומעניינות, בעלת מראה גותי. זה אומר שיער כהה וארוך (לא ארוך מאד), פנים חיוורות ומאורכות, עינים כהות וגדולות, שפתיים אדומות ובשרניות. שיניים לבנות ונקיות.
קיבלה אותי בחיוך, לבושה בתחתונים וחזיה תואמים בצבע כחול.
שיחת היכרות קצרה ונעימה. חייכנית ותקשורתית. כיף!
באה מאוקראינה - מאודסה. בשונה מהרוסיות שחלקן לא דובר אנגלית כלל, באוקראינה לומדים אנגלית בבית הספר ולכן הבנות יודעות אנגלית לא רע, זה עוזר מאד לתקשורת.
פעם שניה בארץ - הייתה כאן בקיץ והספיקה לשוטט בארץ וגם להזדיין לא מעט.
הדירה מחולקת, חדרה של אולגה אינו גדול, אבל פונקציונאלי. מקלחת מצויינת עם מים חמים.
מקלחת קצרה ויסודית, קצת חיבוקים ומזמוזים בעמידה, נשיקות ומגע - יש לה עור נעים מאד למגע.
עברנו למיטה, בדרך ראיתי שיש מראה בקצה המסדרון , על דלת הכניסה לדירה - רשמתי לי בראש לנצל את האביזר בהמשך - לא הגענו לזה 

מציצה סבירה, מקונדמת (לא היה איכפת לי - לא רציתי לגמור ממציצה - רציתי לזיין אותה וממילא צריך להלביש קונדום - עדיף לזרום ישר לתנוחה ולא לעצור להתלבש באמצע) לוקחת עמוק, קצת שינים, יש ליקוקי ביצים, לא ירזה דרומה משם.
הפכתי אותה וירדתי לה - כוס נקי, טרי וריחני.
לא מאפשרת החדרת אצבעות, לא התעקשתי (ההפסד כולו שלה) קיבלה עבודת לשון יסודית וכאן התגלתה בגדולתה - הבחורה גמישה מ-א-ו-ד! ובנוסף, היא חזקה מ-א-ו-ד!
גמרה על הפנים שלי, כאשר הרגלים בפיסוק רחב מאד והברכיים מקופלות, כפות הרגלים על הגב שלי ולוחצת חזק... האגן כלפי מעלה והיא כולה רועדת ומישירה מבט אלי תוך כדי. מחרמן מאד 

אני קולט את הפער בין השבריריות הרזה שלה לבין כמה כוח יש לה.
משם זרמנו לזיון חזק מסיונרי - היתה מבסוטה, ראתה שיש לה פרטנר חזק והתחלנו להשתולל. זיון אגרסיבי (לא אלים - יש הבדל) וטוב מאד במגוון תנוחות ומהירויות. גמרתי.
מקלחת נוספת, שיחה קצרה וקולחת, קצת מים ושוקולד להחזיר אנרגיה. הצעתי מסאג'. שמחה.
עיסוי הגוף שלה במסאג' עמוק וחזק הסביר לי את העניין - היא עושה יוגה ומכאן הגמישות והכוח. יש לה שרירים ארוכים וחזקים, היא בשליטה גופנית מרשימה. תענוג!
סיבוב שני בדוגי, חזק וחושני. מראה מלבב, מותנים צרות, תחת מושלם, הזין נכנס ויוצא בקצב וחור התחת מולי. הכנסתי אצבע לאט ובזהירות, לא התנגדה.
שלחה יד לאונן לעצמה תוך כדי גניחות. יודעת לזוז טוב. יש לה קואורדינציה טובה. עד שקרסנו שנינו על המיטה.
קצת חיבוקים, מקלחת, שיחה נוספת תוך כדי התלבשות, חיבוק חזק ונשיקה והחוצה.
כאמור: לא הספקתי לבדוק את המראה במסדרון
....אולי בפעם הבאה.

לסיכום:
לאוהבי הרזות בלבד.
יופי חיוור - בכיף יכולה לשחק בסרט ערפדים 

בחורה תקשורתית, נבונה , קולטת מיד מי מולה.
כיף לדבר איתה וכיף להזדיין איתה.
היה לי כיף ואחזור שוב.
יש עוד כל כך הרבה שלא הספקתי לעשות איתה.
יום טוב,
מ"פ
גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.
אולגה מהתאגיד בבת ים
4דגמתי אותה היום סהכ חוויה חיובית מראה שלה כמו שנטמר למעלה ניראת טוב לאוהבי הרזות אבל העור שלה עור משי פשוט חלק ותענוג לגעת בה הייתי שעה שלמה סהכ נהנתי עוד שבועיים עוזבת
אולגה מהתאגיד בבת ים
5טוב... הלכתי לממש את הפוטנציאל.
מראש מתנצל על ההתלהבות - אבל היתה לי חוויה מעולה. ייתכן שאחרים לא יחוו את אותו הדבר.
הבחורה לא יצאה לי מהראש כל הסופ"ש, רק המחשבה מה ניתן לעשות איתה חירמנה אותי ברמות.
התקשרתי הבוקר - הייתי הראשון.
קיבלה אותי בסט שחור ויפה. עם חיוך... אה... זה אתה? (יפה שזכרת - כבר נקודה לזכותה)
זה טוב? שאלתי, בתשובה צחקה כן וקפצה עלי לחיבוק וצרפתית לוהטת והתחילה להפשיט אותי. אוקי...הולך להיות מעניין 

בקושי הצלחתי להגיע למקלחת...
שנינו היינו חרמנים אחד על השניה - אש.
הרעיון המרכזי היה לבדוק את הגבולות של שנינו.
סיבוב ראשון התחיל במיטה, מציצה שמהר מאד מיצתה את עצמה. היא לא מהמוצצות הטובות במיוחד וראיתי שלא בא לה כל כך נראה היה שהיא בעניין אחר לגמרי... גם ככה הזין שלי עמד כמו תורן עוד מקודם. שנינו רצינו את הדבר האמיתי.
זיינתי אותה והיא אותי... לסירוגין, בכוח, בעוצמה ובחושניות רבה. עם צרפתיות, עם נשיכות ושריטות שלה, תפסה אותי בגרון תוך כדי זיון בחיוך זדוני ובמבט ישר בעינים תוך כדי שאני קורע לה את הצורה... כמו שאני אוהב, וכנראה גם היא.
גוף אל גוף, נשימה לנשימה, רגלים זרועות וצווארים.
גמרה על הזין שלי תוך כדי זיון מסיונרי ואוננות שלה - התכווצויות חזקות, נשיפות וצעקות. גם אני גמרתי.
לא ממש קמנו מהמיטה; קרסנו מתנשפים אחד על השניה לקחת קצת אויר. וממשיכים. הורדתי את הקונדום.
ירדתי לה ירידה ארוכה ומושקעת, אצבע אמצעית במרעום כשפי הטבעת מתכווץ התכווצויות משנה בהתאם להתכווצות הכוס.
גמרה שוב, אצלי הזין אפילו לא ירד. הזקפה נשארה חזקה כפי שהיתה. האדרנלין בשיאו.
קמה מהמיטה לשתות מים. פתאום נזכרתי במראה.
מראה מראה שעל הקיר, מי המזדיינת הכי טובה בעיר?
קמתי והובלתי אותה לכיוון הדלת עליה תלויה המראה.
סובבתי אותה מול המראה והתחלנו לזוז יחד, תוך חיכוכים, שליחת ידים שלה אלי ושלי אליה.
המראה של אישה עם גוף של דוגמנית 175 ס"מ ובעלת פרופורציות מושלמות, מאחוריה ידים של גבר שחוקרות את רזי גופה הוא אחד המראות היפים בעיני.
ראיתי איך זה מחרמן אותה, בבת אחת נדלקה.
שמה לי קונדום וכיוונה אותי לזיון אחורי חזק.
חזרנו למשחקי הכוח.
זיון עוצמתי וארוך, תפיסת ידיים מאחורי הגב כך שכל שווי המשקל של שנינו תלוי בהרמוניה של התנועה. היא נוטה קדימה ואני נשען לאחור. קונטרות טובות מאד.
תפסתי לה את השיער, עשיתי לה "קוקו" ומשכתי בעוצמה לאחור והכנסתי את הזין עד הסוף פנימה.
נאנקה וביקשה שאשאיר בפנים. ככה עמדנו מתנשפים מול המראה, היא מקשיתה את גווה לאחור ואני בתוכה.
חייכה חיוך זדוני וחזרנו למיטה.
מבצע המראה הסתיים בהצלחה 

נשכבתי על המיטה וסימנתי לה לעלות עלי - עלתה עלי ורכבה בתנוחת כריעה (ברכיים באויר) המגע היחיד בינינו הוא הזין שלי בכוס שלה. והידים שלי משולבות בשלה לשווי משקל.
ירדה ממני וסובבה אלי את אחוריה מסמנת לי דוגי.
נכנסתי אליה והמשכנו בזיון חזק תוך כדי אוננות שלה ואצבע שלי במרעום שלה (שמתי קצת ג'ל לכניסה חלקה ושלא יכאב לה).
גמרה שוב (מספר 3 לדבריה) וגם אני....
נשארנו לשכב על המיטה ודיברנו. מצאנו תחביבים משותפים (חוץ בסקס) שאשאיר אותם לשנינו.
סיפרה לי על מסעותיה בעולם וכמה חוויות מצחיקות שעברו עליה - יש לה חוש הומור בריא והיא חמודה אמיתית.
חושבת לקצר את השהות לעוד שבוע ולרדת אחר כך לאילת, ומשם חזרה לאודסה.
סיימנו בתרגיל טנטרה שמחזיר נשימות ואנרגיות טובות.
סיכמנו שבפעם הבאה נתרגל גם טנטרה סקס ועוד כמה דברים שלא הספקנו...
לצערי הייתי חייב לזוז - אחרת הייתי נשאר איתה.
מקלחת, חיבוק חזק, נשיקה וחזרה לרוח שבחוץ.
לסיכום:
חוויה מעולה!
בחורה כלבבי - זורמת, עם רצון משלה (שבמקרה גם תואם את ההעדפות שלי), חזקה, גמישה וחושנית.
חייכנית ותקשורתית (איתי לפחות).
היא לא הכי יפה בעולם. יש יפות ממנה... אבל לדעתי כשבחורה נותנת מעצמה, מוכנה לקבל בחזרה והכימיה טובה עם ניצוצות אש באויר - אז היא הכי יפה בעולם.
האם אחזור? כן בוודאי.
הבטחתי שאלמד אותה כמה דברים חדשים. ויש לנו תחומים חדשים לחקור.
שיהיה יום טוב,
מ"פ
גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.
טוב עשית, מ"פ היקר. אפתח ואומר: דיווח נפלא, שאף הזקיר לי את הפין. אבל הוא אכן מעט...לא אמין. אני לא מאשים אותך ביחצנות חלילה, רק אומר שיש מעט ריח של מי שישב על סיר חמין שלם...
אתה אומר שתרגלתם טנטרה ביחד...
אתה אומר שהלכת רק כי היית חייב לזוז - "אחרת הייתי נשאר איתה"?! WTF?! מה, היא היתה נותנת לך להישאר מעבר לשעה מקסימום שבעבורה שילמת? ובכלל, הספקתם גם להגיע ל-2 גמירות (שלך, שלה:3) ועוד נשאר זמן לתרגילי טנטרה?!
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?