כ שירן, ישראלית בת 20, תל אביב - דיווח אזהרה - סקס אדיר

שירן, ישראלית בת 20, תל אביב - דיווח אזהרה

1
באחד הימים הקשים של השבוע האחרון, אחרי שסיימתי סבב טלפונים נואש לכל הזונות בגוש דן...
נתקלתי במודעה שלה באחד האתרים המתחרים:
"ישראלית משוגעת תעשה הכל בשבילך מיוחדת במינה תתן לך שרות ויחס מדליק ומטריף חושים אז תתקשר ותתמכר ... אני הטובה ביותר"

לא התרשמתי במיוחד מהניסוח השיווקי... אבל היא היחידה שענתה ופנויה אז הלכתי על זה למרות המחיר השערורייתי (600 לחצי שעה, 800 לשעה)

שירן, בת 22 לטענתה (יכול להיות... אבל גם יכול להיות שבת 30), ישראלית בעלת פנים שמזכירות קצת ילד בגיל בר מצווה ))
יכולה להיחשב כנאה על ידי חלקכם, אבל בעיניי היא עוברת בקושי....
לוק קצת נרקומני... גוף רזה, שזוף, חטוב, ומקושט בקעקועים עדינים וסקסיים. חלקה בכל הגוף, אבל לא מטופחת... חזה סיליקוני... בינוני נוטה לבינוני-קטן, עבודה טובה אבל לא מושלמת.
בסך הכל ניתן להגדיר אותה ככוסית... אבל לא כזו שתסובבו אחריה את הראש ברחוב.
אני מחובבי הקומפקטיות הצעירות והרזות ולכן נשארתי (טעות קשה!!!)
אין ספק שכל פעמוני האזהרה צלצלו בקול גדול, ודגלי ההתראה התנופפו ברוח... )))
אבל הייתי חייב לפרוק אחרי שבוע יבש ובלעתי את הפיתיון כמו אחרון החרמנים.

לא ארחיב על עניין הביצועים כי אין יותר מדי מה לספר... "שירות ישראלי" שכולל... ממממ... סקס.... בלי שום אקסטרות מעניינות, וגם הסקס עצמו בעירבון מוגבל מאוד. הבחורה לא הוציאה הגה מהפה במשך כל האקט...
לא בנויה ולא מסוגלת לקבל כלים גדולים...
דוגי זה הדבר הכי אקסטרימי שהצלחתי להוציא ממנה :)))
לא יודעת לזוז, לא יודעת לרכב, לא אוהבת סקס... לא במקצוע הנכון!

הסשן הראשון היה ארוך ובסיומו נשארו עוד 15 דקות לתום השעה, לא הייתי מספיק להרים הדרן בזמן שנשאר אבל גם לא ציפיתי שהיא תתחיל להתלבש...
קיבלתי את רוע הגזירה והתלבשתי גם אני :) ובעודי צועד לאורך רחוב הירקון... חשבתי שזו עוד נפילה מפוארת לספר דברי הימים של הזיונים...

אבל אז פשפשתי בארנק וגיליתי שבזמן המקלחת הגברת גילחה אותי מכמות נכבדה מאוד של מזומנים!!!
מנסה להתקשר אליה, ומקבל ניתוקים לפנים...
רץ חזרה לדירה... דופק בדלת... אין מענה!!
דופק יותר חזק... עד שאנשים ברחוב מתחילים לתקוע בי מבטים...
אין מענה!!!
הבחורה מסתגרת בדירה ומסננת אותי.
עוד כמה ניסיונות כושלים והתייאשתי ועשיתי אחורה פנה.

בקיצור...
נפילה כואבת ביותר!!!
שומר נפשו ירחק (ואז ירחק עוד יותר... ואז יברח!!!)

אני את הלקח שלי למדתי :-) מקווה שלפחות זה יעזור למישהו לא ליפול בפח... המספר שלה מסתיים ב 7029

4
אם יש כסף גדול יותר בארנק אני שם אותו תמיד בכיס אחר במכנס
הדבר הטבעי הראשון שהבחורה תחפש זה בארנק ...ואם הארנק ריק היא תוותר .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

6
עם רוסיות אין בעיית אמינות ולישראליות לא כדאי ללכת. מספיק שאני נשוי לאחת, אז גם לשלם כדי שיזמברו אותך?Wacko
פעם הייתי מסתובב עם הסכום המדויק היום אני זורק את הארנק על השולן והולך להתקלח, אף אחת לא נוגעת, אם שטר נופל לרצפה, היא מתכופפת, מרימה ומחזירה לי. חינוך וכבוד עצמי, לא הזבל המקומבן שיש פה - נראה לא טוב, יקר ומרגיש רע.

7
[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=לשונאי]

זה בגלל שפזלת לאתר מתחרה

לא יודע מי אתה ומהם חייך אבל כאופציה תחשוב על לבקש מחבר שיקבע איתה ואז להופיע אתו ולעשות קצת בלגן . עניין של כבוד [/QUOTE]

מוכן לעזור לך בעניין.
[/QUOTE]

גם אני מוכן,

צריך פעם אחת להראות להן שמזמינים להן משטרה בלי לפחד מהן.
הן כן מפחדות ממשטרה כי מפריעים להן בפעילות ובשקט התעשתי.
פין חס - מזיין ולא חס

10
וואו.
מה זה הזלזול הזה, איך היא מרשה לעצמה בכלל להתקרב לחפצים שלך?
ואתה פשוט ויתרת? הלכת משם?
אלימות זה הפתרון האחרון, אבל זה פתרון. אני לא בעד, במיוחד כלפי נשים... אבל הבחורה הזאת פשוט חוצפנית, פעם הבאה היא תיפול על מישהו לא כ"כ נחמד ואז תהיה לה בעיה רצינית.
תחזור ותיקח מה ששייך לך, לא בגלל הכסף, זה לא מעניין. נטו עקרון.
מה זה הדבר הזה? איפה הכבוד לבן אדם שעומד מולה, במיוחד כשהיא לא מכירה אותו.

תודה על הדיווח.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”