כ דשה מבת ים!! - דף 2 - סקס אדיר

דשה מבת ים!!

11
[QUOTE=אכילס]
[QUOTE=jack daniels]חפוזי אתה אוהב מתנשקות אה?[/QUOTE]
אולי זה רק אני אבל שאני חושב על כל הבולבולים שהיא קיבלה בפה לפני, נהייה פחות אטרקטיבי להתנשק איתה.
[/QUOTE]

אבל זה יותר טוב מכלום .

דשה מבת ים!!

12
האם זאת דשה אשר מנקה בתים ?

בתחילת שנות העשרים ?

שולחת תמונות עם שמלת גינ'ס ...ניתן להבחין בעששת מתקדמת ושיניים צהוהות
שמנמונת ללא סקס אפיל בגרוש ?

[QUOTE=Nice guy] פגשתי את דשה היום, רציתי לדגום את אניה אבל היא לא הייתה פנויה.
גובה 170, עסיסית, מעט בטן אבל סהכ החבילה אטרקטיבית.
רגליים יפות, כפות רגליים מטופחות (לא אוהבת שנוגעים בהן יותר מידי-רגישה).
חזה בינוני, עבר לידה, עדיין עומד אבל מרגיש די רך למגע.
בחורה נקיה בעלת אופי חזק וקוים אדומים: אין אנאלי, אי אפשר לתפוס את הראש בזמן שעוסקת במלאכת המציצה וכאמור- אין אכילת כפות רגליים שדי ביאס אותי.
מציצה חלשה אך עמוקה לסירוגין, התברכתי באיבר מכובד והיא העלימה אותו כמעט לגמרי במעמקי גרונה מספר פעמים.
צרה יחסית כך שהסקס היה מהנה מאוד- מסיונרי עם מעט לוליינות ודוגי. לבחורה תחת מדהים (לא לאוהבי השדופות).
כשנפתחה קצת אחרי האקט גיליתי גם בחורה מעניינת וזה תרם לחלק השני שהיה כמעט באותה מתכונת.
משמיעה קולות עדינים במהלך הסקס, לרגע הצליחה לבלבל אותי, אבל מה כפת לי, זה היה נחמד.
לא בחורה שחוזרים אליה יותר מפעם אחת אבל בהחלט היה לי נחמד איתה.
מראה-8
ביצועים- 8 אבל לא דרשתי דברים מיוחדים
תהנו, תזיינו, היא נחמדה מאוד[/QUOTE]

דשה מבת ים!!

13
אכילס צריך לקחת מברשת שירותים עם אקונומיקה ולקרצף לה את הפה.
אחר כך אל תדאג ..כל הבקטריות של הבולבולונים ששחו לה בפה מתים.

והנשיקות חוזרות להיות אטרקטיביות.
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים

דשה מבת ים!!

14

הוא בעיקר אוהב הזדמנויות לכתוב one line comments שיש מאחוריהן רק עוד ועוד ועוד שאלות פתוחות שהן הכל אבל הכל חוץ ממין העניין. והרי מין זה כל העניין פה לא?

וככה, חברים יקרים מגיעים לשמונתלפים הודעות משמימות ומטרחנות עד אין קץ.

דשה מבת ים!!

15
[QUOTE=אכילס]
אולי זה רק אני אבל שאני חושב על כל הבולבולים שהיא קיבלה בפה לפני, נהייה פחות אטרקטיבי להתנשק איתה.
[/QUOTE]
כן, אבל למה לעצור שם: אם כבר הרגעת את מנגנוני ההגנה, אז תחשוב שמי שאתה מזיין הזדיינה דקות ספורות לפני כן עם מישהו אחר ממש באותו מקום (זה בא לידי ביטוי כשנאמר לך שהיא בדיוק מתקלחת, או שמישהו יוצא ממנה עוד דקה). על אותה מיטה ואותו סדין. הפה שלך, הלשון שלך עוברים על גופה - שדקות ספורות לפני כן אולי הבולבול שלו עבר והתחכך. עם הפה שהיא מצצה לך, היא מצצה לכמה גברים אחרים לפני כן. ואולי לפחות אחד מהם שמן שעיר מסריח חולה (והעובדה שאולי הוא עשה "מקלחת" לפני לא משנה הרבה).
או אז אתה מעדיף להישאר בבית עם כוס משקה ביד. או עם מישהי אחרת, אם יש לך.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

דשה מבת ים!!

17
אני רוצה להוסיף שהיא די שמנה. האמת שהיה אפשר להבין את זה מהתמונות אבל במציאות היא יותר גדולה. הפנים יפות יחסית אבל הגוף לדעתי לא. בנוסף מציצה חלשה ביותר. עמוקה כן אבל לא מרגישים כלום כי היא בקושי נוגעת וגם מתקשה להחזיק קצב. הדבר היחד שאהבתי אצלה זה לראות את התחת השמן שלה בזמן הדוגי.

דשה מבת ים!!

18
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=אכילס]

[/QUOTE]

כן, אבל למה לעצור שם: אם כבר הרגעת את מנגנוני ההגנה, אז תחשוב שמי שאתה מזיין הזדיינה דקות ספורות לפני כן עם מישהו אחר ממש באותו מקום (זה בא לידי ביטוי כשנאמר לך שהיא בדיוק מתקלחת, או שמישהו יוצא ממנה עוד דקה). על אותה מיטה ואותו סדין. הפה שלך, הלשון שלך עוברים על גופה - שדקות ספורות לפני כן אולי הבולבול שלו עבר והתחכך. עם הפה שהיא מצצה לך, היא מצצה לכמה גברים אחרים לפני כן. ואולי לפחות אחד מהם שמן שעיר מסריח חולה (והעובדה שאולי הוא עשה "מקלחת" לפני לא משנה הרבה).

או אז אתה מעדיף להישאר בבית עם כוס משקה ביד. או עם מישהי אחרת, אם יש לך.[/QUOTE]

תראה, לא צריך להקצין, קודם כל הפה שלי והלשון שלי לא מגיעים לאיזורים אסטרטגים,
אני לא הולך ללקק איפה שביקר חצי פורוםDeadDeadDead
שנית כל חוץ מאוראלי הכל עם קונדום אז זה הרע במיעוטו.Star
שלישית, אם הבחורה כוסית על כל זה לא משנה Tongueקריצהחיוך

דשה מבת ים!!

19
[QUOTE=herkule]
אני רוצה להוסיף שהיא די שמנה. האמת שהיה אפשר להבין את זה מהתמונות אבל במציאות היא יותר גדולה. הפנים יפות יחסית אבל הגוף לדעתי לא. בנוסף מציצה חלשה ביותר. עמוקה כן אבל לא מרגישים כלום כי היא בקושי נוגעת וגם מתקשה להחזיק קצב. הדבר היחד שאהבתי אצלה זה לראות את התחת השמן שלה בזמן הדוגי. 

[/QUOTE]

נסחפת לגמרי, היא ממש לא שמנה, יש לה מעט בטן ובמקרה שלי הסתירה אותה עם מעין חגורת תחרה.
יש לה אחלה תחת, עסיסי, לדעתי זה הרבה יותר נחמד מלזיין בחורה רזה מידי.
באופן כללי היא לא תתאים לגברים רזים מאוד אלא אם זה הקיק שלהם.
בברכת עלו וזיינו, רות עבור!

דשה מבת ים!!

20
[QUOTE=אכילס]שלישית, אם הבחורה כוסית על כל זה לא משנה Tongueקריצהחיוך
[/QUOTE]

[QUOTE=rijekstrat]
הוא בעיקר אוהב הזדמנויות לכתוב one line comments שיש מאחוריהן רק עוד ועוד ועוד שאלות פתוחות שהן הכל אבל הכל חוץ ממין העניין. <span style="line-height: 1.4;">והרי מין זה כל העניין פה לא?</span>
וככה, חברים יקרים מגיעים לשמונתלפים הודעות משמימות ומטרחנות עד אין קץ.
[/QUOTE]
זה אכן "ממין העניין". בכל מקרה, אתה מוזמן לא לקרוא.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”