http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11334
גם ג'ינג'ית וגם קומפקטית?!!?? [<:0)] אצתי רצתי לבת ים בהכוונת הפקידה.
פתח לי את הדלת יצור אדמוני וחושני עטוף בשמלה אדומה - אחותה הג'ינג'ית הקטנה של כיפה אדומה עם חיוך ממיס ועיניים מהפנטות.
האנגלית שבפיה לא ממש טובה. הגיעה לארץ ממוסקבה לפני 4 ימים וכבר הספיקה לקבל צריבות אדומות בגופה הלבנבן מהשמש הישראלית.
אז כמו שאמרנו, קומפקטית. לא מדדתי אבל אאמין ל155 ס"מ. שיער ג'ינג'י שעבר חיזוק לאדום בוהק. רזה, חזה קטן, תחת קטן, פנים יפות וכוס טעים. לדעתי מעט מבוגרת מ-26 (הפנים מסגירות) אבל גוף של ילדה

שלחה אותי להתקלח וחיכתה לי בחדר השינה. קצת מזמוזים, נשיקות, ליטופים..
לא אוהבת כל כך להתנשק אבל לא ממש מתנגדת. מלקלק אותה בכל הגוף ומגיע לכוס המתוק שלה [!!!אזהרת מסע!!! יש לה פלומה על הרגליים אותן היא לא מגלחת. אבל בגלל השיער הבהיר לא ממש רואים!!] התקפלה ורעדה ועברה לטפל גם בי. חווית GFE טובה וכשהגיעה לחבריקו נגעה בתחילה רק בכיפה אבל לאחר כדקה התמסרה אליו במלואו עד לקבלת השפע כולו. בגדול היא לא מוצצת גרוע אבל גם לא וואוו. הרגשתי קצת שיניים בקטנה.
הפסקה קלה, גוגל טרנסלייט, מוסיקה ואנחנו שוב בעניינים.
למרות שרציתי לראות את התחת שלה בדוגי, החלטתי בסוף על מסיונרית בעיקר בגלל העיניים שלה. קצת הכנות, לבישת חליפה ואני בפנים. האמת שציפיתי להרגיש אותה חזק אבל כנראה היא לא צרה כמו שחשבתי (אל תטעו, היא לא רחבה). נותנת קונטרה טובה ונראה שגם נהנתה כי הצמידה אותי אליה אחרי שגמרתי.
מקלחת סיום, רפרוף נשיקה, ואני בחזרה לשגרת השבוע..
פה עד ה-5/4. האם אחזור? כנראה שכן!
טלפון- במודעה בלבד!!!