כ קטיה לא קטינה...פרטית מבת ים !!! - דף 3 - סקס אדיר

קטיה לא קטינה...פרטית מבת ים !!!

24
נתחיל מהסוף.
בדרך הביתה עצרתי לי בצד הדרך וחשבתי לעצמי על כמה שאני מונע מחוויות חד פעמיות, הרי ברור לי שלקטיה לא אחזור אבל למרות זאת הייתי חייב לטעום, למה? כי החבר'ה המליצו,

חברים, אתם מדרדרים אותי, אני מדרדר את עצמי והעגלה הזו שואטת ואי אפשר לעצור אותה, אבל אפשר להנות מהרכיבה!!!

הכל התחיל מההודעה של רוני,
רוני בחור רגיש, מתנסח עם המילים כמתפלל מנוסה, נתן הרבה והסתיר הרבה.
אמרתי לעצמי שאני חייב לבדוק את הנושא.
אתמול בביקור שלי אצל מרגריטה נהנתי מאוד אבל היה שם משהו חסר, הלוק היה של אישה בשלה ואילו אני אוהב אותן צעירות ומהירות. כדברי הרב אייל גולן: "כמה אפשר לאכול סטייק אנטריקוט לפעמים בא לך לאכול פרוסה עם שוקולד", אכן דמות חינוכית קריצה

טסתי לכיוון בת ים בשעת צהריים חביבה, בעודי נוסע כמעט והתרסקתי 5 פעמים בגלל שעברו את מעבר החציה פעם אחת זינה הנסיכה הלוחמת, פעם אחת מיני מאוס בלונדינית עם שמלה קצרצרה ופעם אחת חבורה שלמה של בחורות בלבוש של אשת החתול.
אל דאגה, לא פדופיל אני, הבחורות היו בוגרות ונראו בוגרות, אחת אפילו הלכה עם הילד שלה מחופשת. איך אני אוהב את העיר הזו ואת החג הזה.

ואז הרהרתי בסוריאליסטיות שהתמונה הזו השרתה עליי, הנה פורים, אנשים יוצאים ומבלים ואנחנו מחפשים חורים להכנס אליהם ולא רואים שום דבר ממטר. אכן תובנה טובה שלקחתי עמי.

אם החזקתם עד פה, אתם אנשים סבלניים, אני אגיע לנקודה שלשמע התכנסנו.

קטיה.
התקשורת עם קטיה היא בעייתית ולא ברורה לעיתים, לפעמים צריך להזכיר לעצמך שבצד השני נמצא יצור עדין וחמוד כדי לא לתפוס את הטלפון ולשבור אותו לרסיסים ואינעל העולם. תקשורת בעייתית באנגלית, אני מציע להשאיר את זה פשוט, לציין באיזה שעה אתה רוצה לבוא, בלי לשאול שאלות מיותרות ויאללה.

מכוונת לרחוב הרקפת בבת ים, רחוב מוזר עם בניינים בעלי קומות כפולות (לכל דירה 2 קומות) לאחר שמקבלים את האישור עולים במעלית ומקבלים הנחייה להיות שקטים ואילמים.

פותחת את הדלת נערה חביבה. לא נפלתי ולא התעלפתי, לא יצאו לי העיניים מהחורים ולא הורידים משמוליק.
אם יש משהו שמושך בה זה הבתוליות הזו שבה, זה הנעריות המתפרצת והסקסית. קיבלה אותי בשמלה לבנה שחורה שהדגישה את הגוף הנערי שלה.
היא בעלת שיער אדמוני צבוע (כנראה השורשים חומים) היא ממוסקבה ומדברת יותר רוסית מאנגלית (רוני אולי תפתח כיתה לרוסית, יבואו מלא חרמנים ותוכל לעשות עלינו קופה, מה גם שלא תצטרך ללמד הכל אלא רק את המשפטים שחשובים לעניינינו)
היא דקיקה ברמות מגניבות, יש לה טוסיק חביב אך לא עסיסי.

אין חזה. לבובספוג יש יותר חזה משלה, יש שם רק שתי פטמות כעדות אילמת לזה שהיה אמור להיות שם חזה.
אבל אתם יודעים מה, אחרי שאתמול הייתי אצל מרגריטה ושיחקתי לה בחזה, הספיק לי חזה השבוע.

מציעה מקלחת, תקשיבו המקלחת שם היא אחת המקלחות הכי דחוסות שראיתי, מג'ייפית מחלודה ובכלל לא מומלצת.
אם מישהו מתנגב במגבת האדומה שידע שניגבתי בה את התחת (סתם סתם, הכל טוב במגבת האדומה)

מכניסה לחדר ומפעילה ווליום גבוה של מוזיקה, הבנתי שבעלת הבית למעלה והיא רוצה לעבור דירה מחר, זה אילוץ כזה, אם אתם קובעים איתה עדיף מחר.

אין גמירה בפה או בתריסים או בשנדלייר, אבל היא נורא משתדלת, זה ובתוספת הגוף הצעיר והמתוח והכוס הצר זה יופי.

התחילה במציצה, המציצה דווקא היתה יותר ממה שציפיתי, עשתה אפילו איזה שתי מציצות עומק, נראה קצת לצאת ידי חובה אבל סבבה. בדרך מגניבה מבטים סקסיים, תקשיבו, היא לא הבחורה הכי יפה אבל היא בחורה צעירה וסקסית, יש לה משהו בפנים שנראה טוב ומושך, היא רזה בטירוף ואם היתה מוסיפה קצת פרונט היתה גם ליגה רצינית.

לאחר המציצה שמה גנדון והופ התיישבה עליי.
הבחורה צרה, מרגישים אותה בכל תנועה וזה פשוט כיף. סובבתי אותה למסיונרית ואז גיליתי את מה שהיא אוהבת.

היא לא בשביל שתפיקו איתה סרט פורנו
היא לא בשביל שתטחנו לה את הצורה
היא לא בשביל שתשברו אותה לשתיים.

היא אוהבת זיון איטי וסקסי, לאחר ששאלתי אותה מה היא מעדיפה, אמרה לי עמוק ואיטי, הבנתי והפנמתי.
היא מכווצת עלייך את השרירים בזמן שאתה נועץ עמוק וזה עוד ממילא שצר שם, בקושי יכולתי להחזיק 10 דקות ודווקא עם מרגריטה אתמול לא היתה בעיה הייתי יכול לזיין אותה גם עוד שעה.
גמרתי בהפתעה גדולה ובעונג גדול.
דוש מהיר וסיבוב שני.

מציצה שוב, כשהיא מוצצת חשוף הכל טוב אבל שמוצצת עם הקונדות שניה לפני שמכניסה, יש הרגשה של שיניים. משהו שם לא אפוי טוב.

הופ אנחנו בדוגי, דווקא משם די נהנתי אבל לא היה לי מבט טוב עליה ורציתי שוב לחזור לעניין המסיונרית.
חזרתי, הפעם לזיון ארוך ואיטי שהיה כייפי ממש. היא גמרה (היא אפילו לא אמרה, היא רק התנשפה לי באוזן והרגשתי את ההתכווצויות, מרגישים איתה הכל)

אני גמרתי שניה אחריה. התלבשתי ויצאתי בשקט.

כמה דגשים חסרונות מענות טענות ובעיות

1. יש את נושא התיאום הבעייתי, קצת קשה לתאם איתה.
2. הדירה הנוכחית בעייתית משהו, אי אפשר לגמור בקול תרועה, השכנה מלמעלה היא בעלת הבית ולמעשה אתה נמצא באותו בית רק חדר אחר.
3. היא לא דברנית גדולה, קצת מוזרה. אבל חביבה מאוד.
4. לי אישית היה משהו חסר בכימיה, GFE לא היה שם במיוחד, אבל היא נתנה הרגשה חמימה.
5. טוענת שהיא בת 20, אבל לפי רוני היא בת 25-26, גוף של ילדה בת 19.
6. אין ציצים, אם אתם טיפוסים של ציצים וצריכים ציצים, תלכו הביתה, אין לכם מה לחפש שם.

תזיינו ותהנו

6 מתוך 10 בסולם אכילס
StarStarStarStarStarStar

26
וואו אכילס איזה דיווח מחרמן, כל היום אני מנסה להשיג אותה ולא מצליח. מסכנה מה עשיתם לה היא רק נחתה. בסוף הסתמסתי איתה באנגלית רוסית ושלחה שעות 10, 11, 12, שאלתי אם אפשר בערב לא ענתה.
אם למישהו יש תור שהוא לא צריך אשמח לקבלו.

תודה רבבה לרב רוני על המספר שלה שחלק אותו ברצון על אף היותי יחסית חדש פה
"Life ain't nothin' but bitches and money"

27
אכילס ידידי
ישנם דיווחים גם על בנות שמוכנות לאנאלי ואז אני מגיע והן אומרות לי לא

ויש דיווחים על גמירה על הפנים ובפועל חא קיים
לגבי אנאלי הבנתי שאם מישהו כתב שהיא הסכימה לאנאלי ולי לא ,אז המדווח בעל אבר מין כגודל זרת וזה לא מפריע לה
לגבי גמירה על הפנים לא יודע עדיין את הסיבה למה לחלק כן ולחלק לא
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

28
קבעתי עם קטיה אתמול בערב להיום בבוקר ב8:00 בבוקר.
קמתי כולי חיוכים זדוניים ושמתי פעמי לעיר הזונות במטרה לזיין צעירונת עם קורי שיינה אבל ללא שדיים קצת לפני יום העבודה.
התקשרתי לפני היציאה אך היא לא ענתה. התחלתי להבין שמשהו לא טוב הולך לקרות אבל החרמנות כמו חרמנות ... המשכתי בדרכי אליה כמו עש אל אור הסגול. טיפש אבל אופטימי.
הגעתי למקום מעט לפני 8:00 מובן שהיא עדיין לא ענתה. כנראה שפריץ של זרע של אחד מכם הרס לה את השעון המעורר אתמול בלילה.
נשארתי ברחוב כמו כלבלב חרמן ומתוסכל עד 8:30 (!). אין קול ואין זונה...
הלכתי לי לדרכי אבל , חפוי ראש ומעט יותר חכם מאיך שהגעתי.

עכשיו כשאני חכם כל כך , אני מעוניין לנצל את התבונה הרבה אשר דבקה בי לאחרונה ולאחל לקיטי שיגדלו לה הציצים (הבנתי שאין )רק כדי שיפלו רבע שעה לאחר מכן ויראו כמו שקיות שוקו מרוקנות (יטבתה עם השפיץ - לא הרגילות של תנובה וטרה). אמשיך והאחל לה עששת , אדמת , חזרת . צנרת , ועוד רבים אחרים המסתיימים ב ת' (לא עגבת כי אתכם אני כן אוהב).

זונה...קריצה

29
[QUOTE=edo]
קבעתי עם קטיה אתמול בערב להיום בבוקר ב8:00 בבוקר.
קמתי כולי חיוכים זדוניים ושמתי פעמי לעיר הזונות במטרה לזיין צעירונת עם קורי שיינה אבל ללא שדיים קצת לפני יום העבודה.
התקשרתי לפני היציאה אך היא לא ענתה. התחלתי להבין שמשהו לא טוב הולך לקרות אבל החרמנות כמו חרמנות ... המשכתי בדרכי אליה כמו עש אל אור הסגול. טיפש אבל אופטימי.
הגעתי למקום מעט לפני 8:00 מובן שהיא עדיין לא ענתה. כנראה שפריץ של זרע של אחד מכם הרס לה את השעון המעורר אתמול בלילה.

עכשיו כשאני חכם כל כך , אני מעוניין לנצל את התבונה הרבה אשר דבקה בי לאחרונה ולאחל לקיטי שיגדלו לה הציצים (הבנתי שאין )רק כדי שיפלו רבע שעה לאחר מכן ויראו כמו שקיות שוקו מרוקנות (יטבתה עם השפיץ - לא הרגילות של תנובה וטרה). אמשיך והאחל לה עששת , אדמת , חזרת . צנרת , ועוד רבים אחרים המסתיימים ב ת' (לא עגבת כי אתכם אני כן אוהב).
זונה...קריצה
[/QUOTE]
בוקר טוב edo .....
משנכנס אדר מרבין בשמחה ......חיוך גדול
לא יכולתי לבקש לקרוא משהו יותר מצחיק משכתבת הבוקר.....מוחא כפייה
אתה גדול... הפלת אותי מהמיטה לרצפה....צחוק
תודה לך ....
חג שמח...Star
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

30
[QUOTE=edo] קבעתי עם קטיה אתמול בערב להיום בבוקר ב8:00 בבוקר.
עכשיו כשאני חכם כל כך , אני מעוניין לנצל את התבונה הרבה אשר דבקה בי לאחרונה ולאחל לקיטי <span style="line-height: 1.4;"> שיגדלו לה הציצים (הבנתי שאין )רק כדי שיפלו רבע שעה לאחר מכן ויראו כמו שקיות שוקו מרוקנות (יטבתה עם השפיץ - לא הרגילות של תנובה וטרה). אמשיך והאחל לה עששת , אדמת , חזרת . צנרת , ועוד רבים אחרים המסתיימים ב ת' (לא עגבת כי אתכם אני כן אוהב).</span>
<span style="line-height: 1.4;"></span>
<span style="line-height: 1.4;">זונה...קריצה</span>
[/QUOTE]
גם לי זה קרה איתה, קבעתי איתה יום קודם למחרת בשעה 14:30.
ביטלתי פגישות סידרתי עניינים ונסעתי לבת ים. באמצע הדרך שלחתי לה הודעה שאני עוד מעט מגיע וקיבלתי תגובה "סורי אבל שיניתי את התוכניות ונפגש מחר".
התבאסתי מאד וכתבתי לה את זה. היא הבטיחה שתפצה אותי.
למחרת כפיצוי הציעה לי אנאלי... (ולא... אין לי זרת אלא זרג).
הודיתי לה אך דחיתי את ההצעה. כי אנאלי אני עושה רק עם אשתי (:
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”