כ נלי בת 25 בת ים - דף 4 - סקס אדיר

נלי בת 25 בת ים

31
אני מסתובב די הרבה בפורום בזמן האחרון והחלטתי שהגיע הזמן לפתוח משתמש וגם להתחיל לדווח.
את נלי ביקרתי לפני קצת פחות מחודש ודי נהנתי אצלה ורציתי לחזור אבל באותו היום שרציתי לחזור לצערי לא הצלחתי לתפוס אותה אז הלכתי לויקה.
הדיווח שלי הוא מלפני חודש בערך אז לקחת את מה שאני אומר בערבון מוגבל.
נלי מקבלת בדירה בטיילת בת ים הכניסה עם קודים,דיסקרטי אני אהבתי.
נכנסתי קיבלתי כוס מים והתישבתי לעשן סיגריה תוך כדי שאנחנו מדברים(לא יודע אם היא מדברת אנגלית אבל רוסית היא יודעת טוב מאוד חיוך וכך גם אני).
הגעתי בדיוק מהבית ככה שויתרתי על המקלחת וישר החלנו לחדר.
נלי היא בחורה רזה מאוד,ישבן יפה,חזה קטן והפנים קצת בעיתיות אבל לא משהו קריטי.
מתנשקת במסירות,מציצה די חלשה,לגבי אנאלי לא שאלתי לא התחשק לי באותו רגע אבל לאצבע במרעום לא התנגדה(כשהייתי אצלה לפני חודש החור של התחת עדין היה שעיר).
לבסוף הלכתי למקלחת,מקלחת נקיה ויש מים חמים.
בסך הכל מדובר בבחורה צעירה באמצע שנות ה-20(אולי קצת יותר)שבאה לעבוד ולהנות,היתה לי איתה חוויה טובה ואני לא מצטער על כך שהלכתי עליה.
רציתי להגיע עליה עוד הפעם אבל באותו יום לא הצלחתי לתפוס אותה אז הלכתי למישהי אחרת.אולי אני יחזור עליה עוד הפעם בעתיד.
המחיר 500 ש"ח לשעה לא שאלתי לגבי 40 דקות.
תהנו חברים Tongue

נלי בת 25 בת ים

32
בחורה נאה. אם לא היתה זונה - בטוח הייתי יוצר איתה קשר. אפשר להגדיר אותה כטהורה ותמה - אבל לא יפה. טבעית. אולי אלמלא הדיווח על התחת השעיר שלה הייתי נשאר. מתנשקת, מציצה ללא חציצה, לא מקבלת מנת חלבונים.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

נלי בת 25 בת ים

33
ביקרתי את נלי מכיוון שקטיה עם המראה הצעיר לא זמינה בכלל, התיאום עם הפקידה של נלי היה קל ומיידי.
אכן מיקום נח, אין הרבה מה להוסיף על שנאמר, בחורה שמחה, לא הכי יפה בפנים אבל מתרגלים, גוף מושלם.
באתי, עישנתי ירק טוב, והלכנו למיטה. מזמוזים וחיכוכים בגופה המדהים. לרגע מהסטלה שכחתי מהמסגרת בה נפגשנו. GFE נהדר, ירדתי לה, היא ירדה לי, מסיונרית עם מקסימום היצמדות לגופה. לא הכי צרה, כנראה נתנה עבודה, אבל עדיין נעימה. גמרתי פעם אחת, לא הצלחתי פעם שנייה. שוקל לעבור ל40 דקות. לא מצליח לגמור פעמיים בשעה.

נשארת לעוד כ3 שבועות, חושבת שלא תחזור לאחר מכן כי עושים להן בעיות בנת"בג כשהן חוזרות פעם שנייה. זה מעלה חשד לעיסוקן. אז מי שרוצה לתפוס אותה עכשיו זה הזמן.
"Life ain't nothin' but bitches and money"

נלי בת 25 בת ים

34
הייתי אצל נלי השבוע כבר פעם שנייה, לדעתי כוסית לגמרי, פנים חמודות והכל, תכלס בן אדם טוב, סיפרה לי שמתבעסת מהקטע של הסלפינג שעשו לה
וזו הסיבה שאני כותב את ההודעה, האם זה בסדר סלפינג לנערה עובדת? לדעתי לא
מה דעתכם?

נלי בת 25 בת ים

36
וואו איזה סיפור אינעל דינק.
קיצר לפני שיצאתי לתל אביב אמרתי נלך להתפרק כדי להרגיש משוחרר במועדון אחר כך , סבבה התקשרתי המזכירה ענתה לי בחיוב בוא עוד 10.
תוך 10 דקות מגיע מתקשר מביא את הקוד של הדלת והאינטרקום.
עולה קומה שלישית דירה 5 אם אני לא טועה או 6 לא זוכר בדיוק .
בחורה עולה מי סיביר חברה פסיכי אה?
אמרה לי היא חולה על הארץ בעיקר בזה שיש פה ים וחום ואפשר להשתזף .
באתי עם גרעינים מאנצ"ס ו3בירות שתינו הדלקתי פייסל , חחחח פתאום היא כזה אה אתה מעשן?
אני כזה כן למה?
היא כזה אה....אז יאללה אני גם יעשן , והוציאה ירוק מהמגירה חחח...
עישנת דרך באנג חברים איפה הכאפייים?!?!?!?!?!??!

קיצר עזבו את זה התקלחתי נכנסו לדחר שינה ותשמע הבחורה יודעת איך לעבוד ומה שיותר מחרמן אותי שהיא צורחת כל הזמן זיין אותי דפוק אותי ברוסית כמובן כן : יותר נשמע כמו : trahni mi nah ' da davay blat ya hachu suka ahhhhh daa blat da ti pizadetz nahuy ahh.
קיצר יודעת את העבודה , לא עושה אנאלי אך אוהבת איך שמלטפים לה שם בחריץ בעדינות.
קיצר
ניראות : 7
עבודה : 8
מחיר : 500
מציצה : 6 (לא עושה גרון עמוק כי חלשה מאד מה לעשות )
סקס : יודעת לעבוד וכן נהנת מזה.
אם אחזור , אם יהיה לי אפשרות למה לא?
בוא ותקבל HIPHOP לפנים!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”