שלום לכולם רציתי לשתף אתכם קצת בחוויות שעברתי ב-3 שנים האחרונות.
בהתחלה עברתי הרבה תיקתוקיות עד שהכרתי את הפורום הזה. ממה
שאני חוויתי היחידה שראויה לציון היא סטפני מתושיה , מגיעה בימי שישי, אני חושב לסירוגין ובשעות מסוימות. רוסיה בת כ-40 חזה קטן וכרס קטנה בערך 175, אבל פנים יפות לטעמי, ונראית טוב יחסית להרבה ממה שראיתי במקומות כאלה. בכל מקרה הייתי אצלה הרבה פעמים, היחס מצוין, נעימה מאוד וזורמת בכל מה שקשור לסקס רגיל, כלומר בלי "אל תיגע לי פה", "כואב לי שם" וכולי. מעבר לזה, לצערי (עקב הסכנות), אני ירדתי לה ברוב הפעמים, ופשוט מאוד נקייה ומריחה וטעימה- אני לא יודע כמה זה אמיתי או שזה חומרים שהיא שמה אבל אחת היחידות שלא הרחתי או טעמתי טעם לא טוב. לא יודע מה קורה איתה לפחות שנה וחצי.
שאני חוויתי היחידה שראויה לציון היא סטפני מתושיה , מגיעה בימי שישי, אני חושב לסירוגין ובשעות מסוימות. רוסיה בת כ-40 חזה קטן וכרס קטנה בערך 175, אבל פנים יפות לטעמי, ונראית טוב יחסית להרבה ממה שראיתי במקומות כאלה. בכל מקרה הייתי אצלה הרבה פעמים, היחס מצוין, נעימה מאוד וזורמת בכל מה שקשור לסקס רגיל, כלומר בלי "אל תיגע לי פה", "כואב לי שם" וכולי. מעבר לזה, לצערי (עקב הסכנות), אני ירדתי לה ברוב הפעמים, ופשוט מאוד נקייה ומריחה וטעימה- אני לא יודע כמה זה אמיתי או שזה חומרים שהיא שמה אבל אחת היחידות שלא הרחתי או טעמתי טעם לא טוב. לא יודע מה קורה איתה לפחות שנה וחצי.
לבה מאתר אטרף, יש עליה שרשור, הייתי פעם אחת, אישה מאוד נחמדה, לי אישית חוויות ההשפרצה לא עשתה את זה כמו שציפיתי, מסתבר שהרבה דברים שציפיתי להם בגלל פורנו ממש לא משכו אותי בסוף, מבוגרת מאוד 60 בערך אני חושב, נראית ממש לא טוב לטעמי, אבל הדבר היחיד שנהנתי מימנו הוא הפעם הראשונה שהרגשתי שהיא באמת באמת חרמנית כמוני, ראיתי הרבה משחקים טובים ואני מעריך אותם, ראיתי גם ניצוצות חרמנות שאני לא בטוח שהם משחק או לא, אבל פה זה היה וודאי. ריח לטעמי לא טוב.
שילה המפנקת, מוצצת חזק מידי אבל אפשר לרסן את זה, לטעמי לא יפה, גוף סבבה אבל מרגישה שרירנית, זה שהיא לא יודעת ככ אנגלית וכל הזמן השתמשה ב- "טרנסלייט" שיגע אותי, אבל העיקר שבעיקרים הרחתי ריח מגעיל בצורה מפחידה שעברנו לדוגי, ריח שלא מאפשר להמשיך, זה קרה לי אולי 3 פעמים בחיים, פעמיים מהם במקומות שהיית מצפה שזה יקרה, פה ממש לא ציפית.
שרון מתל אביב, אין הרבה מה לפרט אחרי השרשור הענק שלה, אני בכל מקרה מהצד של הסולדים, מבחינת משהו בה פשוט קר מידי ולא זרם לא בכלל. לטעמי ריח לא טוב.
"מבוגרת 50 +" נראית טוב, מריחה טוב, אווירה טובה, והעיקר שבעיקרים אצלה זה המשחק המשובח, הנשיקות הקטנות, המגעים, הדיבורים, אחלה חוויה. ריח טוב.
נטלי מדיזינגוף היה עליה פעם שרשור, מבוגרת אפשר להגיד מאוד, 60 בערך, אבל לדעתי שמורה מאוד לגילה, לא יודעת לשחק בכלל את המשחק, אבל מצד שני לפי איך שאני יכול לבטא את זה במילים, היא נותנת לך שליטה על ההגה, זה גם מה שגרם לי לחזור אליה כמה פעמים, מבחינתי הרגשה הכי נעימה שאתה יכול לקבל. ריח טוב.
אנשים יקרים לא פירטתי הרבה כי על כולם מפורט פה מאוד, אבל בכל זאת רציתי לשתף קצת ואולי לעזור לאנשים שלא מכירים, כמו ששמתם לב מבחינתי הדברים החשובים יותר הם ריח טוב ואוווירה טובה, אחרי זה אבל לא פחות חשוב מראה. אשמח מאוד להמלצה טובה אפילו בפרטי. תודה והמשיך לעדכן. כמו כן רציתי להוסיף שאין בכוונתי לפגוע באף אחד ובאף אחת.