עדי בנתניה
23הייתי אצלה. נראית טוב מאד, רזה, חזה גדול אבל לא יותר מידיי, דומה לתמונה אבל לדעתי יותר יפה. היא בהחלט שווה מבט כפול כשהיא עוברת לידך ברחוב.
היא צברית ומדברת עברית שוטפת. גבוהה, רגליים ארוכות
הסקס דיי תלוי בך. היא זורמת איתך ולא יוזמת הרבה אבל בהחלט משתפת פעולה לפי בקשתך. אינני יודע אם ניתן להכנס בדלת האחורית מכיוון שלא ניסיתחי, אבל מסיונרית, דוגי או גמירה בפה בהחלט ניתן.
נהנתי ובהחלט אשוב
היא צברית ומדברת עברית שוטפת. גבוהה, רגליים ארוכות
הסקס דיי תלוי בך. היא זורמת איתך ולא יוזמת הרבה אבל בהחלט משתפת פעולה לפי בקשתך. אינני יודע אם ניתן להכנס בדלת האחורית מכיוון שלא ניסיתחי, אבל מסיונרית, דוגי או גמירה בפה בהחלט ניתן.
נהנתי ובהחלט אשוב
do good and live good
עדי בנתניה
25עד שויתרתי עלייה שוב הערתם את הפוסט הזה לחיים , וגרמתם לי לחשק לבקר.
רק לא הבנתי היא ערביה?
אפשר לגמור בפה ?
חלק אומרים מציצה מקונדמת חלק לא.
אז כבר אני לא מבין כלום.
תעשו קצת סדר בבלאגן .
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים
עדי בנתניה
26ראיתי אותה לפני כמה ימים ברחוב, באמת כוסית.
לגבי השאלות של ג'ק
1. אני די בטוח שהיא ערביה
2. לא בדקתי לגבי גמירה בפה
3. המציצה איתי הייתה מקונדמת וזה גם מה שאני רציתי, כי המקום נראה די מלוכלך ומוזנח. לא הייתי בטוח שהבחורה התקלחה כי גם לא היו מגבות יבשות. זאת גם הסיבה שלא חזרתי מאז.
אבל אין ספק שהיא כוסית וכשהיא עוברת ברחוב אין ברירה אלא לסובב את הראש.
עדי בנתניה
27הייתי אצל הגברת,
בחורה מקסימה, לדעתי בהחלט כוסית, אני פחות אוהב חזה סיליקוני, אך שלה הוגדל בפרופורציה ומרגיש בהחלט נעים וכיפי.
ברור שערביה, אז מה!!!,
גם לערביות יש חור ורוד יפה וטעים, בחורה צנועה אולי פסיבית אבל מאוד נהנתי.
גמירה ראשונה חשופה ובפה והשנייה בדוגי בתוך חליפה.
יש מקום לשיפור ההגיינה, אבל בגבול הסביר.
אם אהיה באיזור, כנראה שאחזור.
פין חס - מזיין ולא חס
עדי בנתניה
28פין חס לא אמרתי כלום לגבי המוצא, רק שאלתי אני אוהב להיות בטוח.
נשמע טוב פעמיים במסגרת הזמן.
נבדוק אותה בהזדמנות.
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים
עדי בנתניה
29הגעתי למקום לאחר שקבעתי שעה התייבשתי בחוץ חצי שעה ממש לא סופרים אותך, המחסן שאתה נכנס אליו מסריח וחנוק מעשן, מישהו יצא אני נכנסתי שניה אחריו הבחורה לא מתקלחת בין לבין רק מורידה את החלוק, הבחורה לא יפה בפנים וגם קצת מסריחה או שזה החדר,הרגשתי במזבלה עירונית . עשיתי פרסה וביי