כ [אזהרה] אתם מתועדים! - דף 3 - סקס אדיר

[אזהרה] אתם מתועדים!

21
זכויות אדם מעניינות את הנשים שם כקליפת השום, אין להן בעיה לשתף פעולה עם תעשיות בהודו ובסין שמייצרות סמרטפונים, תכשירי איפור ותכשיטים ושמעסיקות עבדים אומללים ומסכנים שמייצרים "לנסיכות המערביות" את האקססוריז שלהן.

הן פשוט עושות את זה מאינטרס אישי, צר ודי הגיוני למען האמת. הן מעדיפות שהגבר הממוצע יתרפס בפניהן בשביל מין מאשר שתהיה לו האפשרות להשיג מין ב100 או 200 שקל ושהוא לא יספור אותן.

הכל עניין של היצע וביקוש ולכן אין לי ספק שאם אני הייתי אישה גם אני הייתי מתנגד לזנות בגלל אינטרס אישי.

[אזהרה] אתם מתועדים!

23
אני לא בא להטיף מוסר או משהו כזה באמת שזה לא מעניין אותי מי עושה מה כל עוד היא לא איתי. אם בחרתי להיות איתה סימן שאני יודע מי היא אבל לענייניו
אני חושב שעדיף לפתוח את הרגליים מאשר לאיים בנשק על מישהו שיביא את הכסף או למכור סמים.
עצם העבודה שהבנות האלו עבודות בזה (כל אחת והסיפור שלה) והגיעו לזה סימן שהם צרכות את הכסף ולא אכפת להם באיזו דרך ככה שאני מניח שאין להם ממש דין ולא דיין ולכן אני אומר שלפי דעתי שוב עדיף לעבוד בזה מאשר להשיג את הכסף בדרך לא חוקית אחרת ולא חסר.
כל אחת והסטייה שלה אני יכול להגיד לכם משהו כזה - הייתי באיזה ספא לפני חודש ומשהו בערך ובאותו מקום יש אישה אחת שעובדת שם ויצא לנו לדבר פה ושם והבנתי שהיא נכנסה לזה לא "באשמתה" אבל היא אמרה לי שהיא רק מחכה שיהיה לה מספיק כסף כדי לעזוב את זה כי היא ממש שונאת את העבודה הזאת ודוגמא אחרת באותו מקום בדיוק הייתי עם מישהי אחרת שבסוף העניין היא אמרה לי "איך אני מתה על העבודה הזאת" כמו שאמרתי כל אחת והסיפור שלה והסטייה שלה .. בסופו של דבר גם לנידון למוות יש אופציה.

[אזהרה] אתם מתועדים!

24
[QUOTE=טירון ירוק]תגידו חברים , אם זה היה הפוך כלומר פורום של נשים שמזיינות גברים - האם לדעתכם היינו אנחנו מגיבים ככה ?

אם שיוויון אז עד הסוף ובהכל
[/QUOTE]
דווקא יש שיתוף בין נשים עובדות לגבי גברים בדייט 69, מדווחות אחת לשנייה ואין פסול בזה
למי שאין מה להסתיר לא צריך לפחד, אותי מדאיגה יותר המגמה של ניסיון לחשוף אנשים בכוח, לא לדווח עליהם ולהשאירם באנונימיות שלהם
בארץ שלנו, בתקופה הזאת, החוק השתנה. אתה אשם עד שתוכיח שאתה חף מפשע ולא הפוך, אבל גם אם תוכיח נדבקה בך האשמה
וזה כבר דיון אחר לגמרי
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

[אזהרה] אתם מתועדים!

28
בעקבות השרשור הסתקרנתי ונכנסתי לקבוצה בפייס, וואאו, איזה שיעמום. קראתי וקראתי, קיוותי שארגיש אשם, חוטא, מנייאק, אפס. כלום, יוק. צ'טער בנות, אולי תנסו דימויים אחרים. חוצמזה, ביננו, אולי אנחנו משלמים, 400 - 500 ש"ח למישהי שאולי לא מחבבת אותנו, עליכן בנות, אני חושש לא ישימו חמישים. לי יש קבועה שכן מחבבת.
שאלתי את אשתי מה היא חושבת, אמרה זנות זה בסדר, על המתווך אפשר לוותר, יש אינטרנט. על הדרך אישרה לי לזיין חופשי ורק שלא תדע. Star
טוב..
לא כל הישראליות תקועות, למרות שהיום לא הייתי מתקרב לאף ישראלית ובטח לא מתחתן איתה.

[אזהרה] אתם מתועדים!

29

המגמה בעולם היום
היא דווקא הפוכה לתפיסה בישראל, והיא של הסדרה ומיסוד. הרבה מדינות בחרו בהסדרה כרע
במיעוטו אחרי מחקר מעמיק.

אוסטרליה וניו-זילנד
הצטרפו בשנים האחרונות לנבאדה בארה"ב, הולנד, גרמניה, אוסטריה, שוויץ, לטביה,
הונגריה, בלגיה, ספרד, יוון ולעוד הרבה מדינות במגמת מיסוד הזנות. המחוקקים והמחוקקות שם לא טיפשים ולא שונאי נשים.

גם ארגון אמנסטי
(בספטמבר 2015), וגם ועדות האו"ם השונות ממליצים היום על מיסוד הזנות לאחר בחינה
מעמיקה ומגובה בנתונים.

זה לא מקרי בעיניי
שהפמיניסטיות בכנסת לא משתמשות במחלקת המחקר של הכנסת שזה תפקידה.

אפילו דר' נעמי לבנקרון
שניסחה את חוק ההפללה בישראל מטעם מרץ, חזרה בה אחרי שהיא בחנה את המקרה השוודי ואחרי
שיחות רבות עם עובדות מין בישראל שבאופן לא מפתיע מתנגדות לחקיקה הזאת. (הפמיניסטיות
היום מתייחסות לנעמי לבנקרון כאל סוג של "בוגדת")

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”