כ ויקה בתל אביב - דף 5 - סקס אדיר

ויקה בתל אביב

41
דגמתי אותה היום .

אחרי שכולם בילבלו תשכל, כן מתנשקת לא מתנשקת ,כן בפה לא בפה.
בחורה סבבה חמודה .
מדברת ומקשקשת . אבל מציצה סבבה מסתכלת בעיינים תוך כדי מעבירה את הלשון על הזין עם הפירסינג
מתנשקת חופשי אבל צרפתית קלה ..הרב נשיקות רגילות
נשיקות וזיון טוב גמרתי במיסיונרי.
סיבוב שני נשיקות מיזמוזים שמוליק קצת לא התרכז בדוגי ובמיסיונרי.
לבסוף הפכתי אותה והבאתי גמירה עצבנית על התחת השווה שלה .
לא מתקתקת אחרי מקלחת עוד קישקשנו קצת קצת מעבר לזמן
אחר כך נפרדה בנשיקה בפה בדלת.
אולי נחזור .
בסוף יהיה בסדר, בסוף כולם מתים

ויקה בתל אביב

42
נדגמה.
בגדול שווה דגימה. נכנסתי לדירה לאחר הכוונה, דירה נקייה ושקטה. בסלון ישבה חברתה סוניה ושמעה מוזיקה בזמן שויקה קיבלה את פני. הציעה לי לשתות והורתה לי להתפשט. לאחר מספר דקות חזרה לחדר לבושה בחזיה ותחתונים שחורים. התחילה להתחכך בי ואז עברה למציצה לא מקונדמת. הציצה הייתה חלשה אך המבט בעיניים והעובדה שהיא שיחקה עם הביצים יצרה תחושה טובה. לאחר מספר דקות היא התפכה ועברנו ל-69. כוס נקי, מגולח, טעים. נהנתה נהנתי. משם נשכבה על הגב ובדקתי את המנוע ידנית לפני שנכנסו לטיפול האמיתי. היו אצבעות, היה רוק, הייתה לשון. נהנתה, גנחה, ליפפה את ראשי בעזרת שוקיה והצמידה את פרצופי לכיוון הדגדגן. כשהרגישה מוכנה ביקשה שאתחיל לפעול ואחדור, לפני כן התחילה במסכת נשיקות (אפשר להגיד שבלעה אותי ואת לשוני בלהט). הולבשה חליפת מגן והתחלנו בפעולה כשהיא על גבה. פמפומים חזקים. לאחר מספר דקות התהפכה ועמדה על ארבע, התחלנו בפעולה תוך כדי הצלפות קלות על ישבנה ועיסוי הדגדגן. כעבור מספר דקות הגמירה הראשונה הגיעה ויצאנו להפסקת מקלחת.
חלק שני, חזרתי למיטה לאחר מקלחת. קצת עייף אך מסופק. היא חזרה כמה דקות אחרי ונשכבה לצידי. הציעה מסאג' או מציצה. העדפתי מציצה כמובן. דא עקא, הכלי היה תשוש ולקח לו זמן להגיב לביצועים. לאחר מספר דקות של עבודת פה ועבודת יד הוא נעמד דום והולבשה חליפה. החלה ברכיבה. קונטרות חלשות יחסית אך ניכר שרצתה שאהנה. משם נשכבה על הבטן כיוונצה את ישבנה וביקשה שאחדור (לא לחור השחור). החיכוך היה גבוהה יותר אך הכלי עדיין לא התמלא כדי לגמור שוב. משם נעמדה על ארבע, פימפומים אך שוב הגמירה איחרה לבוא. החלטנו לסייים את האקט בעבודה ידנית אך גם זה לא הצליח במסגרת הזמן. די הצטערה על כך אבל טענה שיש עוד אנשים והזמן עבר.
הבנתי שאין ברירה ואקט 2 לא תם ונשלם.

לסיכום, בחורה שווה. זיון טוב. הייתה כימיה טובה ביני לבינה מרגע הכניסה. יש לציין - ציצי נפול, שקית שוקו, בלון יומולדת אחרי חודש וכל תיאור כזה או אחר. אבל שאר הפרמטרים מכפרים על כך. לכן מי שמחפש ציצי לעבור למקום אחר.
מחיר - 400 לשעה.
תהנו :)

ויקה בתל אביב

45
היי,

אז הייתי עם ויקה מספר פעמים,
לא הכי רזה אבל נראית מעולה, גיל 27.
ציצים עומדים די גדולים.
עיניים כמו של חתול מדהימות!
פירסינג בלשון שמוסיף המון לנשיקות והמציצה לפי דעתי..
מתנשקת מעולה , מציצה מדהימה, אווירה טובה, דירה נקייה ממוקמת בלב תל אביב.
מים רותחים במקלחת מגבות נקיות.
רציתי רימינג אבל לצערי לא מוכנה :(.
ראיתי את השותפה שלה כשנכנסתי והיא נראית מעולה לדעתי, אני כנראה אנסה את שתיהן ביחד בהזדמנות...
המחיר הוא 400 לשעה.
אני ממליץ מאוד כי אני לא מאמין שיש הצעות יותר טובות כרגע במחיר הזה.
תמיד יש לה חיוך על המנים והיא עושה אחלה אווירה...

ויקה בתל אביב

49
שלום חברים,

חזרתי השבוע מאדמת ניכר, שם חרשתי את תלמי בנות העמים. היו לי חוויות מעניינות, ובפרט מפגש מיוחד עם רוסיה בשם עליסה, ברודוס שביוון. שם, בפעם הראשונה, נתקלתי במקצוענית שרצתה עוד! כן, כמו שאתם שומעים, אחרי מציצה עמוקה עברנו למיש, ואחרי זמן סביר בא הפיצוץ. אך במקום לנשום לרווחה, עליסה הביאה אחזבה עמוקה. "זה הכל? אני רוצה עוד!" והקדישה את הרבע שעה הבאה בנסיונות שווא לאורר את החבר חזרה לתחיה. הו, זמנים, חברים, לפני עשרים שנה יכולתי כן יכולתי להרביץ לה תורה שוב ושוב, אך הגיל עושה את שלו ונפרדנו כידידים, אמנם היא לא מסופקת.

אבל לא בשביל זה אני כותב, אלא לספר כי מיד בחזרתי לארץ הקודש הפניתי את פעמותיי לדירתה של ויקה היקרה והיפה, שם היא קיבלה אותי בחמימות אף יותר מאשתי וילדיי. בנשיקות עומק ונשימות מהירות, סחבה אותי לחדרה, סיפקה לי את המגבת, וברחה עם הכסף, רק לחזור מוכנה לקרב. האמת, חלמתי שהיא תבוא איתי למקלחת ונעשה רחיצה משותפת (כמה שמריה מהפואבלו עושה, למי שמכיר). אולי היא תקרא את זה ותעשה זאת בפעם הבא. לא חשוב, חברה, כרגיל ויקה לא איחזבה, ויצאתי משם עם כוכבים בעיניים.

אני כותב את זה באנגלית גם, כדי שויקה תוכל לקרוא:

Dear friends,

I returned this week from foreign lands, where I ploughed the furrows of the daughters of nations. Many experiences do I have to tell, in particular of my meeting with a young Russian by the name of Alisa, on the island of Rhodes. There, for the first time, I encountered a pro who couldn't get enough. Indeed, what you read: after a deeply enjoyable suck, we turned to missionary position, and after a reasonable (not short) time, my moment of little death came. Rather than relief, my darling Alisa was disappointed. "That's it? I want more!" and for the next fifteen minutes tried vainly to arouse my sleeping member to another round. O tempes O mores! 20 years ago, friends, I could have ploughed her again, and again, but, alas, time has taken its toll and we parted as friends, albeit she unsatisfied.

But why am I telling you this? What I realy want to tell you is that, on my return, I turned my steps to the apartment of Vika, where the darling greeted me with joy greater than that of my wife or children. With kisses deep and gasping breath, she led me to her chamber, and supplied me with my towel. The truth is, friends, that I had hoped that she would join me in the shower for a mutual rub before (like Maria of Pueblo, for those who know her), but, alas, it was not to be. Perhaps she will read this and join me there next time.

Never mind. Friends, as usual, Vika did not disappoint. Such a delightful tussle with so lovely and sexy a woman! I went upon my way with stars in my eyes.

הוגארת
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”