כ סופיה מבת ים - סקס אדיר

סופיה מבת ים

1

טוב אז מה היה לנו כאן...
הייתי אצל סוניה אתמול.. לאחר תאום עם הפקידה 500שח (שעה) אומרת בטלפון עושה הכל וזה כבר טובקריצההגעתי לכתובת ופתחה את הדלת חמודה ויפיופה ....לא נראית בת 25 אומרת שהיא בת 23 גבוהה
נותנת תוך כדי היכרות איתה פרטים ואומרת אנאלי בתוספת . ראיתי אותה לא יכולתי לסרב. מקלחת זריזה והיא כבר מחכה על המיטה.
מציצה חשופה יודעת לעשות את העבודה בצורה מטורפת . תוך כדי נגיעות קטנות במשולש ברמודה שהתגלה כחמים ונעים וגם קטן.
התחילה לרכב.ואחר כך עברנו למיסיונרית וגמירה ראשונה על הבטן היא מבקשת . לא שאלתי אם אפשר בפה. התקלחה ואחר כך חזרה ושואלת האם אני יכול עוד מספר? ברור אמרתי Tongueהרי הוספנו גם אנאלי. מציצה על מנת להעיר את חבריקו וישר דוגי. תחת חלומי שאין דברים כאלו, גמירה נוספת ונכנס להתקלח. נשיקות חיבוקים ועוד קצת....
לסיכום בחורה מאוד טובה יודעת לעשות את העבודה . בתוך אחד שלא אוהב ממש רזות היא עונה על כל הקיטריונים

סופיה מבת ים

6
בחורה יפה מהתמונות ראיתי שהיא הטעם שלי, לפחות מבחינת המראה הכללי. לא רזה, גבוהה (סביב 170ס"מ) בלונד ארוך, עינים ירוקות יפות ,חזה גדול טבעי,מתחת עגול.מטופחת ונאה למראה ומריחה טוב,דוברת אנגלית,

סופיה מבת ים

7
ייתי,
הדיווח שלי קצת לא מעודכן הייתי לפני שבוע בערך...ולצערי לא היה לי זמן לדווח.

כבר מהתמונות ראיתי שסוניה היא הטעם שלי ובנוסף לזה חברנו לפורום edbr ציין שיש גם אנאלי בתפריט החלטתי לבדוק את העניין.

מתקשר לפקידה,תיאום קל ונוח ובשעה הרצויה אני מגיע לדירתה של סוניה,שנמצאת ברחוב בלפור שבבתים.

פותחת לי את הדלת ילדה בלונדינית ויפה,חזה גדול וישבן יפה אך בתמונות היא נראתה לי יותר רזה(לא שמנה אך חשבתי שהיא תהיה יותר רזה)
מציעה תהקפה אמרתי שאשמח לכוס קפה שחור.
תוך כדי שאני שותה קפה ומעשן סיגריה אנחנו מדברים(היא לא מעשנת למי שזה חשוב)
המחיר הוא רגיל 400 שח ל40 דקות 500 לשעה +100 שקל תוספת לאנאלי.
מביע לי מגבת ושולחת אותי להתקלח(יש מים חמים).

אני יוצא מהמקלחת וסוניה מחכה לי על המיטה ואנחנו מתחילים בנשיקות ליטופים ולאט לאט היא יורדת למטה.
המציצה לא משהו אני לא ממש אהבתי.
סקס לא רע,יודעת לרכב,יש לה תחת יפה בדוגי.
לגבי אנאלי היא מבקשת להכניס לאט כי כואב לה לקח לי כמה דקות טובות עד שהצלחתי להכניס את כולו עד הסוף.

בסוף שנינו מזיעים על המיטה ואני מציע לה להצטרף עלי למקלחת היא מסכימה.

בסך הכל נהניתי ולא מצטער שהלכתי.

תהנו חברים.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”