כ קרינה מהתאגיד הבת-ימי - סקס אדיר

קרינה מהתאגיד הבת-ימי

1
לא ראיתי פה דיווח עליה (ואם יש אני מתנצל מראש - נא לאחד את השרשור)
רציתי ללכת לבחורה אחרת שלא הייתה זמינה ואז שאלתי את הפקידה (לא שמתי לב לשום עוינות מצד הפקידה או הסתרת מידע) להמלצה על מישהי צעירה עור חלק...

לעצם העניין, מונית לבת ים (חוסר ניידות מקשה על העסק של פרטיות) מתל-אביב...
פותחת לי את הדלת קרינה... בגד שחור קטיפתי שמסתיר מחזה מרהיב.
מקלחת לא עובדת (בעיה בברז) אבל חוץ מזה הדירה סבירה לחלוטין.
כשמגיע לחדר המיטות נגלה מחזה מרהיב... גוון עור שחום קמעה, עור קטיפתי יפהיפה כ"כ נעים למגע
קעקוע יפה בצורת נחש על התחת... על גבול החטובה אבל לא שרירית או רזה מדי. פשוט חלקה בצורה הכי מרשימה שראיתי עם שיער ממש יפה ופנים חמודות עם נגיעת נמשים קלילה.
בדיבור שלא ניכר שהיא קצת מבואסת (לשמחתי קצת יודע רוסית - למדתי שנתיים וזה משרת אותי ממש לא רע בתחום הזה) אבל העניקה מציצה לעילא ועילא בהתמסרות מוצצת את הכיפה וכל השרביט בהתלהבות יתרה (חיסרון : קולות של גניחה בזמן המציצה - לי זה לא עושה את זה) לפני שאני מרוקן את חלבוניי אני לוקח ממנה קודם וחודר אליה (התגעגעתי לתחושה של כוס חמים) - נקייה לא מגולחת לגמרי (לדי סקסי) מדיפה ריח טוב , שיער שחור רטוב שיורד על הבטן בעת שירדה לי...
כוס לא צר ולא רחב מדי
אחרי שתייה קרה (לא ממש קרה - לא היה לי מים קרים במקרר)
חזרה למצוץ במרץ ואז עברנו למיסיונרית ופה פשוט התעייפתי ולא רציתי לגמור שוב...
הגעתי למסקנה "שהרצון לא לצאת פראייר" עשוי לעלות לי בבריאות ובאנרגיית חיים - לי זה לא מתאים לגמור פעמיים בפרק זמן של שעה ומעכשיו אני אעדיף רק מסלול של 400 עם גמירה אחת. אני מיוזמתי הפסקתי את הפמפום כי הרגשתי שפשוט תשוש מדי (צריך יותר זמן התאוששות בין אקט לאקט )
באקט היא משמיעה קצת קולות מזוייפים (יש כאלה שזה שעושה להם)
קצת חיבוקים נשיקות (היא לא מתלהבת להתנשק - שימו לב כל חובבי הGFE הקשים) אני מתענג על התחת השלה...
ההתרשמות שלי שגברים במצב יותר אנרגטי יפיקו ממנה יותר
ביחס תועלת למחיר אני חושב שהיא מספקת את הסחורה

אם אנסה לדרג :

מראה : 9.5 (באמת מדהים)
GFE - 7.5
מציצה : 9
זיון : 8 (נראה שהיא מעדיפה למצוץ)

סליחה על חוסר המקצוענות בדיווח
כולנו שוליות לצד רוני גולן

אם מישהו מוצא את הלינק שלה שיצרף
המספר שאליו התקשרתי לפקידה הוא : 054-2626508
שלח תגובה