כ מרגו - סקסית בת ים - תמונות אמיתיות - דף 3 - סקס אדיר

מרגו - סקסית בת ים - תמונות אמיתיות

23
אכן בחורה איכותית ביותר הכל בכיף אבל... טיפטיפה עודף התלהבות במחוזותינו
אהבתי את המראה כמובן ולא אתאר שנית. טיפה מבוגרת ממה שנאמר אכן חיוך שווה בלונד קצר ובאמת שיקי. אין ממש שדיים והם כבר משומשים למדי. GFE ראוי אמיתי עם חיוך ובכיף.
משתדלת ונחמדה זה בהחלט היתרון הגדול שלה - מקשקשת באנגלית סבירה ובכלל אישה לגיטית שהייתי שמח שתהיה יזיזה שלי.
ברור שאחרי כך וכך גברגרים ישראלים שעברו עליה היא באופן יחסי מתפקדת טוב.
בסה"כ נהניתי אין תלונות אבל לא יותר מזה.
אז מי שנשיקות זה הקטע שלו עם אחת שנראית ממש יפה עם גוף חטוב - תלכו בהחלט חוויה וגם הרגשה נעימה.
מחפש צעירה כוסית שהכל עוד לגמרי טרי כמו אצל בת 20 גם במחיר של שירות קצת פחות מושקע - תמשיך הלאה.
סהכ"כ 8 או 8.5

25
חחח זה נשמע כמו מבוא לניתוח מצב השדיים או להדרדרות מצב השדיים עם הגיל ולאחר לידה
גם שדיים קטנים עם הגיל ולאחר לידה עלולים להיות כמו צימוקים במידה מסויימת ולא להשאר מוצקים.
זה קורה עם הגיל הנקה וכו... כמדומני אבל לא חוקר דדיים אנוכי

מעדיף להמשיך ולחקור אוקריניות צעירות וכוסיות
נמשיך להנות אולי נגיע למצב שהיה בעבר - וותיקי הפורום בטח יזכרו את תקופת הרוסיות שהיתה כאן לפני כ 10 שנים אולי קצת קודם.

חג שמח

26
אז ראשית אני רוצה להודות ל"מלח פלפל" שבזכות הדיווחים שלו יוצא לי להכיר בחורות חמודות.

ועכשיו לעניין, החלטתי לבקר את מרגו.
הפקידה החביבה כיוונה אותי לבניין בת ימי עם חדר מדרגות עם ריח של שתן, נו מילא...
עליתי במעלה המדרגות לדירה המחולקת ולנה (סליחה מרגו) פתחה לי את הדלת.

מרגו, בחורה יפיפיה עם שיער קצר שמזכירה במראה שלה את לנה לאניסטר (אבל היא הרבה יותר סקסית וכמובן שהרבה יותר נחמדה)
מרגו כבר בתחילת המפגש עדכנה אותי שהמפגש יהיה 40 דקות בגלל שהיא עייפה (אני הייתי הלקוח האחרון להיום).
לא עזרו תחנוני וחיוכי כדי לשכנע אותה בכל זאת לעגל לשעה, בסוף החלטתי להניח על השולחן 500 שקלים ("לכל מקרה")

אז לנה (סליחה מרגו, איזה שם זה מרגו?!) בהחלט יודעת להתנשק (הייתי יכול כל המפגש רק להתנשק איתה), לאחר מכן התגפפנו והיא הדרימה לכיוון דרום למציצה נעימה ושליקת אגוזים.

בגלל שזכרתי שהיא עייפה בשלב מסויים אמרתי לה שעכשיו תורה ושהגיע הזמן שלה לנוח, היא נשכבה על גבה ואני ירדתי תוך כדי שהיא מתענגת ומחייכת.
לאחר שהספיק לה היא עברה לרכב עלי (למרות העייפות שלה אפשר לראות שהיא אתלטית וידועת לעבוד) החלפנו כמה תנוחות וסיימנו כשהיא על הבטן.

לאחר מכן נחנו ודיברנו קצת על הא ועל דה (האנגלית שלה נעימה לאוזן) והיא סיפרה לי דברים שאשמור לעצמי.

נפרדנו בנשיקות ואיחלתי לה חיים טובים (ואולי שניפגש בזמן הקצר שנותר לה פה).

לסיכום:
מראה - 8 (שקיות שוקו, אבל מלבד זה היא פשוט מלאך)
GFE - 9
מציצה - 8 (לא נבדקה גמירה בפה)
אנאלי - לא נבדק

תשמרו עליה, היא באמת משהו מיוחד ותזכרו :"A Lannister always pays his debts"

28
במילה אחת אכזבה ,
לאור הביקורות החיוביות ומאחר ואני אוהב את הסקס עדין עם gfe קבעתי עם מרגו.
קבעתי לשעות הבוקר, כך אני מעדיף מטעמי לו"ז וכדי לקבל גברת רעננה .
נכנסתי לדירה וכבר מהרגע הראשון ניכר שהיא במקום אחר, שאני לא בדיוק בראש שלה.
אולי בגלל שאני בגיל 50+ המחזיק מעצמו גבר נאה ואלי לא התאים לה.
אדם מצפה לאיזה אינטרקציה של מפגש בין גבר ואשה אולם היא הסתכלה עלי במבט סתמי ושלחה אותי למקלחת.
התחלנו להתגפף ולהתנשק מעט , אכן מנשקת היטב אולם במהרה השכיבה אותי והחילה במציצה.
אכן יודעת למצוץ אולם לפתע הרגשתי שהכל נעשה באופן מכני וכדי לצאת מידי חובה, עד כדי כך שהרגשתי שהעסק מתחיל להתרופף
לכן כדאי לסיים את העניין כי חוייה כפי שציפית לה את פי תגובות החברים לא תיהיה ואכן התרוקנתי במהרה לתוך פותה.
בקשתי למגבת נוספת יבשה למקלחת של אחרי נענתה בחיוב אבל בטרוניה וסינון משהו בינה לבין עצמה.
התלבשתי ויצאתי מהדירה מבלי שתלווה ותפרד ממני ואני מבלי לומר לה מילה עקב האכזבה העמוקה.

daglas57
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”