כ לובה, 24, פרטית, תל אביב - דף 2 - סקס אדיר

לובה, 24, פרטית, תל אביב

11

"לובה סוחרת הבדים"....

אנכי אוהב תמימות, אוהב בתוליות אצל נשים, במראה, בדיבור, ובהתנהגות. Embarrassed

אני מודה הדיווח של back החזיר אותי back שנים רבות לאחור...Tongue

אז התקשרתי ודיברתי עם לובה הרבה מילות אהבה... Heart

עשיתי לה את תרגיל הרבנות, "הבה נתחכמה לו פן תרבה במחיר" Geek

ניהלה עמי סחר ומסחר, כמו אחרוני סוחרי הבדים מבנגלדש, Ouchהתחילה ב 800 ₪
ירדה ל 500 ₪ מוחא כפייה

לבסוף סגרנו וקבענו שעת פגישה, יש לקחת בחשבון היא לא ממוקמת, ומתגוררת בעיר
האגדות בת ים.

לאחר חתימת החוזה עם הסוחרת, ושעת העמסת הבדים,ביקשתי כתובת לאיסוף הנסיכה מעיר האגדות.

ענתה: 'תן לי את שם המלון ומספר החדר אני אגיע עם הנהג שלי' ....Shocked

חשבה נפלה על עולה חדש מאוזבקיסטן,Ouch לא ידעה שאנכי חולם על נשים וזונות
מאז הייתי ילד קטן.חיוך

ובכלל, מאסתי בנהגים, במשרתים, ובסרסורים, מאסתי בזונות החושבות שהן חיות באגדות.כועס

אז באגדות ישנן משרתות ההופכות לנסיכות,Star ובעיר הזונות ישנן זונות
ההופכות לסוחרות....Dead

ודי לחכימא ברמיזא ..............קריצה

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

לובה, 24, פרטית, תל אביב

14
מה זה משנה איך היא מגיעה למלון? לא הבנתי.
למי שחשובה הדיסקרטיות, זה עדיף שהיא תגיע בנפרד, לא?
או שאולי מי שפוגש נשים נטולות מיקום אין לו עניין מיוחד בדיסקרטיות ממילא?

בשמי ובשם רבים שיוקר המחיה מעיק עליהם גם ככה, ופתאום התחילו לפתח חיבה לתחביב חדש ולא זול, אני רק רוצה לומר שיהיה ברור שלא רק החפוז המכני וקולומבו רוצים להישאר בגבול המחירים הסבירים. אני בטוח שיש כאן הרבה שלא מדברים על זה אבל כמוני גם 500 זה יקר בשבילם (כאן עוד צריך להוסיף על המלון, אין לי מושג כמה), ולפעמים מתפתים לשלם את זה בגלל התמונות המפתות או דיווחים מגרים, ואחר כך מצטערים, כמוני.

לובה, 24, פרטית, תל אביב

15
[QUOTE=חמש תלתן] מה זה משנה איך היא מגיעה למלון? לא הבנתי.
למי שחשובה הדיסקרטיות, זה עדיף שהיא תגיע בנפרד, לא?
או שאולי מי שפוגש נשים נטולות מיקום אין לו עניין מיוחד בדיסקרטיות ממילא?
בשמי ובשם רבים שיוקר המחיה מעיק עליהם גם ככה, ופתאום התחילו לפתח חיבה לתחביב חדש ולא זול, אני רק רוצה לומר שיהיה ברור שלא רק החפוז המכני וקולומבו רוצים להישאר בגבול המחירים הסבירים. אני בטוח שיש כאן הרבה שלא מדברים על זה אבל כמוני גם 500 זה יקר בשבילם (כאן עוד צריך להוסיף על המלון, אין לי מושג כמה), ולפעמים מתפתים לשלם את זה בגלל התמונות המפתות או דיווחים מגרים, ואחר כך מצטערים, כמוני.
[/QUOTE]
לא נותר לי אלא לחזק את ידך! ושכחת את אוליגופול... וצעיר לנצח...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

לובה, 24, פרטית, תל אביב

20
התכתבתי עם לינה באתר ממבה ומשם עברנו לוואצאפ, וסיכמנו על מפגש במלון מקומי איפשהו כניראה שיש לה שם איזושהי קביעות בחדר מסויים ב500 כולל מיקום,קבענו וסיכמנו לשעה 12:00 היום כשאנחנו מסכמים את הכל בהעברת מסרים באמצעות הוואצאפ,סמוך לשעה 12:00 כותבת לי דיהיה לה איזה עיכוב של חצי שעה,אמרתי סבבה אפשר להבין,ב12:30 כותבת לי בוואצאפ שיש קצת בלאגן עם החדר,שאלתי אותה היכן את? כותבת לי אני בדרך עוד 5דקות,ועוד 5 דקות הזמן חלף לו כבר נהיה 12:50
בקיצור: כתבה לי תעלה לחדר מספר כך וכך, אני עונה לה בסדר ..
אני עולה לחדר מופיעה בחורה אחרת בלונדינית בסביבות ה37-35 דוברת רוסית עם תווי פנים של סינית,תאילנדית אומרת לי ששמה דנה,הייתי המום ,לינה הבריזה!! ובלי ליידע,(בקיצור כמו שנהוג לומר עבודה בעיניים"או כניראה שהתכתבתי בממבה ובוואצאפ עם הבוס כך חושבני ,לאלוקים פתרונים)עד שהבנתי שהכל כאן מתנהל כמין משרד ליווי עם פקיד, ונהג,אני אומר לה רגע סיכמתי הרי לפני שניה עם לינה ,מהקשר דנה?! אומרת לי תדבר עם הבוס,אני מדבר עם הבוס מטלפון שלה וכך תגובת הבוס,יש כרגע בעייה עם החדר ,לינה לא יכולה עכשיו ואם אתה רוצה את לינה תצטרך להוסיף מעל 500,וזאת אחרי שסיכמתי הכל בוואטסאפ עם לינה וכך מסתיימת השיחה עם הבוס :אני כרגע חוגג עצמאות עד 6 אני מתנצל ,נדבר ונראה מה אפשר לעשות.
לסיכום: כל אחד יעשה את החושבים שלו .
החיים יפים תנצלו כל רגע"
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”