כ לינה הג'ינגית- אזהרה! תיתוקיה! אכזבה! - סקס אדיר

לינה הג'ינגית- אזהרה! תיתוקיה! אכזבה!

1
פותח שירשור חדש כי לא מצאתי את הישן וזה דיווח חשוב.
לינה הג'ינגית שהיתה בבן יהודה ועברה עכשיו לירקון. אני כותב מטבלט וקצת קשה לי להעביר קישור...
הייתי אצלה היום. שומר נפשו ירחק. פעם קודמת שהייתי אצלה הייתה כאן כמה שבועות.. די טרייה. אז זה היה ב 500. היה נחמד ומהנה. הגעתי היום .... הבחורה מנסה לתקתק בנחמדות. אפילו לא ביקשה ממני להתקלח. הפשילה את מכנסי, העמידה את הג'ויסטיק עם כמה מציצות עלובות ויאללה חליפה. עצרתי
אותה ןהלכתי להתקלח . כשיצאתי היתה שקועה בנייד שלה. זה עוד זכור לי מהפעם הקודמת.... והפעם אפילו ביקשתי מהפקידה שתוודא איתה שלא תהייה בנייד בזמן המפגש. לא ככ עזר. רצתה ישר לגשת לעניינים, ביקשתי לאט ... כך אני אוהב את זה בהתחלה. היתה חסרת רגישות מינימאלית והרביצה לי נשיכה קטנה.. וזה הוריד לי הכל...עלו ממנה גם אדי אלכוהול.... לא משהו רציני ולא שכרות אבל משהו בקופסא השתבש. רציתי ללכת . ביקשה מאד שאשאר. נשארתי. לאחר מאמצי העמדה של ג'ויסטיק באתי אליה במסיונרית והמטומטמת מזייפת לי גמירה... מקלחת קצרה ועפתי משם חצי שעה מאוחר מידי. אז יש גם נפילות. המחיר עכשיו 400 ועל גמירה בפה היא רוצה תוספת של 100 . שתחפש מי שינענע אותה.
הבחורה שחוקה ושמה זין ומתקתקת. גם הפקידה לא משהו בלשון המעטה.
הפורום הזה הוא כוח. כוח חיובי שאפשר באמצעותו לדאוג לשירות טוב יותר כלפינו וגם לשיפור היחס שלנו לבנות.
ממליץ להתרחק!!!
חג שמח!

5
[QUOTE=dandan818]
הפורום הזה הוא כוח. כוח חיובי שאפשר באמצעותו לדאוג לשירות טוב יותר כלפינו וגם לשיפור היחס שלנו לבנות.
ממליץ להתרחק!!!
חג שמח!

[/QUOTE]

חבר יקר מצטער בשבילך ותודה על האזהרה !
אהבתי את המשפט האחרון שרשמת הוא נכון לחלוטין

בהצלחה בהמשך הדרך

10
האם מדובר על הפרסום הזה?

אם אני לא טועה, בסיבוב הקודם הכניסו פתאום עוד תמונות שנראו אמיתיות ולא דומות לאלה שעכשיו (ושהיו גם במקור), וארח כך הורידו אותן. התמונות האלה נראות מעולה, אבל אלה סתם תמונות, לא שלה. אז היא התחילה ב-500 ואחר כך ירדה ל-400 (כנראה לא שווה 500).

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”