כ נוי מרמת גן הדיווח היומי לסופש - סקס אדיר

נוי מרמת גן הדיווח היומי לסופש

1
שלום חברים יקרים שלי ..
אז לאחר שנברתי וחקרתי על בחורה חביבה הגעתי לנוי מרמת גן ..
הייתי אצלה לפני בערך חצי שנה אז ביליתי את כל שעותיי האחרונות על מנת למצוא אותה שוב + מספר והכל ושמרתי את הכל עבורכם ..
אז מדובר בבחורה צעירה יחסית נראית 20-22 אשר מתגוררת בצפון ומסכירה דירה ברמת גן לכל מיני עניינים כאלה ואחרים .. :)
נוי אשכנזייה לבנה ומתוקה .. בערך כ 1.75 גובה יפה ריח טוב דירה נחמדה + מקלחת לפני ואחרי ..
נתונים על נוי ..
חזה לא גדול במיוחד אבל רך ועסיסי למגע ..
ישבנים עסיסיים , לא רזה מאוד ולא מלאה מידי .. בשרנית ומדושנת ..
הייתי איתה משו כמו 35 דק' 400 ש"ח . (יכול להיות שהנתונים השתנו מאז אתם מוזמנים לנסות את מזלכם)
מציצה מקונדמת אך טובה .. עברנו לרכיבה .. רכבה כמו שצריך לאחר מכן דוגי חזק וטוב .. הצעירונת יודעת לזוז כמו שאבא אוהב !!
הדירה דיסקרטית נעימה ומסודרת סה"כ לא התלהבתי במיוחד אבל אם נותרתם עם יד ימין על החצוצרה שלכם בערב ואתם קרובים לרמת גן שווה ניסוי ..

מקווה שאני מצליח לעזור בדף היומי שלי ושאתם אוהבים !!
אשמח למסור פרטים נוספים בפרטי .. אע"פ שאני לא זוכר מעבר לזה משו מיוחד ..
"ואהבתה לרעיך כמוך"
סופ"ש מהנה לכולכם !!

2
[QUOTE=Daniellevy]שלום חברים יקרים שלי .. שלום גם לך חבר וראשית כל הכבוד על ההמשכיות שאתה יוצר
אז לאחר שנברתי וחקרתי איפה? פרטית או שמפרסמת איפשהו? על בחורה חביבה הגעתי לנוי מרמת גן ..
הייתי אצלה לפני בערך חצי שנה אז ביליתי את כל שעותיי האחרונות על מנת למצוא אותה שוב + מספר והכל ושמרתי את הכל עבורכם ..
אז מדובר בבחורה צעירה יחסית נראית 20-22 אשר מתגוררת בצפון ומסכירה דירה ברמת גן לכל מיני עניינים כאלה ואחרים .. :)
נוי אשכנזייה לבנה ומתוקה .. בערך כ 1.75 גובה יפה ריח טוב דירה נחמדה + מקלחת לפני ואחרי ..
נתונים על נוי ..
חזה לא גדול במיוחד אבל רך ועסיסי למגע ..
ישבנים עסיסיים , לא רזה מאוד ולא מלאה מידי .. בשרנית ומדושנת ..
הייתי איתה משו כמו 35 דק' 400 ש"ח . (יכול להיות שהנתונים השתנו מאז אתם מוזמנים לנסות את מזלכם)
מציצה מקונדמת בעלות כזאת צריכה להיות חשופה אך טובה .. עברנו לרכיבה .. רכבה כמו שצריך לאחר מכן דוגי חזק וטוב .. הצעירונת יודעת לזוז כמו שאבא אוהב !!
הדירה דיסקרטית נעימה ומסודרת סה"כ לא התלהבתי במיוחד אבל אם נותרתם עם יד ימין על החצוצרה שלכם בערב ואתם קרובים לרמת גן שווה ניסוי ..

מקווה שאני מצליח לעזור בדף היומי שלי ושאתם אוהבים !!
אוהבים אוהבים חבר יקר רק עיצה ממני.. שלא תפעיל בטעות את
חיישן היחצ"נות (קבל בהבנה אנחנו למודים פשוט ממקרי עבר ואתה תבין בהמשך)
אשמח למסור פרטים נוספים בפרטי תהיה מוכן לגל עד צונאמי .. אע"פ שאני לא זוכר מעבר לזה משו מיוחד ..
"ואהבתה לרעיך כמוך"
סופ"ש מהנה לכולכם !!
[/QUOTE]

4
זה בחורה שהייתי איתי מלפני חצי שנה וזה עוד אופציה לחברים ביננו
אני דוגל בזה שמי שנהנה שידווח לכולם
פרטים כמו מספר טלפון אני ישלח בפרטי כי למיטב הבנתי אסור לפרסם כאן
פרטים נוספים באמת שאני לא זוכר כי מאז עברו הרבה מים בקלח

8
[QUOTE=Colombo]וואה..

קודם כל תודה צ'יקו.

לא פעם שיש שוני בדיעות כלפי
נותנת שירות אבל זה שמיים וארץ....
[/QUOTE]

אכן השרשור הקודם עליה הוסר.
אני דווקא דיווחתי שם על חוויה טובה איתה, אבל רוב הדעות בשרשור היו שהיא תקתקנית ועצלנית.
ייתכן שזה תלוי בכימיה, וייתכן שהיא מנסה להשתפר לאור הביקורות הקשות. אפשר לתת לה עוד הזדמנות.

צ'יקו הוא מדווח אמין, אבל כנראה שהייתה לו פגישה גרועה במיוחד.
לגבי הדברים ש- Daniellevy כתב - מתאימים להתרשמות שלי.

9
אני בד״כ לא מדווח אבל הפעם כדי לחסוך לכולם החלטתי לדווח, אחת הנפילות הקשות...
הבחורה היתה צעירה לפני כמה שנים, ברגע שהכסף עובר אליה היא סופרת את השניות עד שתצא, אין טיפה אינטימיות אין חיבוקים אי אפשר לגעת בה, אפילו לא חיבוקים, התיישבה ליד הרגלים ולא הסכימה להתקרב אליי, מציצה חלשה ומקונדמת, אחרי פחות מ 10 דקות מצאתי את עצמי בחוץ....
חבל על הכסף, נפילה!!!!

10
[QUOTE=onronen]אני בד״כ לא מדווח אבל הפעם כדי לחסוך לכולם החלטתי לדווח, אחת הנפילות הקשות...

הבחורה היתה צעירה לפני כמה שנים, ברגע שהכסף עובר אליה היא סופרת את השניות עד שתצא, אין טיפה אינטימיות אין חיבוקים אי אפשר לגעת בה, אפילו לא חיבוקים, התיישבה ליד הרגלים ולא הסכימה להתקרב אליי, מציצה חלשה ומקונדמת, אחרי פחות מ 10 דקות מצאתי את עצמי בחוץ....

חבל על הכסף, נפילה!!!![/QUOTE]

א. תודה

ב. תסכים איתי שממרום ותיקותך
הגיעה העת שתשתף אותנו בידיעותיך יותר..
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”