www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11568
מישהו היה?
התמונות יפות (בהנחה ואמיתיות).
לא ענו לי לחסוי.
ארינה / 23
2התמונות עושה רושם שאמיתיות ומזכירות לי נותנת שירות
שהייתה לא מזמן בכותרות..
זה נראה לי כמו סתם שינוי שמה במודעה כניסיון נוסף
למשיכת לקוחות.. אבל השערה נטו. לא מתבסס על כלום.
אגב בת ים או ת"א? (בעצם אתה אומר שלא ענו לך..)
ארינה / 23
3[QUOTE=פטישחשמלי] התמונות בוודאות הן מהדירה של התאגיד עם הפקידה המדוכאת
81. קולומבו, למי כוונתך?
ב"ג 83 עם 2 המעליות...
[/QUOTE]
81. קולומבו, למי כוונתך?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
ארינה / 23
4אז כך דגמתי אותה אתמול נסעתי לעיר האורות בת ים רק מהבחורות שם ברחוב אתה מתחרמן הגעתי לבן גוריון שיחה לפקידה קוד בשער ועליתי לדירה
פרצוף לא יפה בכלל יש לה חזה נערי קטן עם פטמות ונטיל שילמתי לה 500 לשעה יש לה תחת טוב אבל קצת מגושמת כרגיל בתאגיד התמונות לא בדיוק אמיתיות פוטו השירות שלה היה יוצא מהכלל יאמר לזכותה ישר מקלחת משתופת שפשפה לי ומצצה לי נהנתי ממש עם המים החמים ונשיקות צרפתיות תוך כדי ירדתי לה אחלה כוס נקי ממש קטן גמרתי פעמיים נשיקות צרפתיות הבחורה בלעה אותי פשוט ונהנתה מזה מקלחת נוספת משותפת בסיום חזרה לאוטו והביתה נהנתי מאוד אך לא אחזור אליה בכל זאת המראה לא מה שחפשתי
פרצוף לא יפה בכלל יש לה חזה נערי קטן עם פטמות ונטיל שילמתי לה 500 לשעה יש לה תחת טוב אבל קצת מגושמת כרגיל בתאגיד התמונות לא בדיוק אמיתיות פוטו השירות שלה היה יוצא מהכלל יאמר לזכותה ישר מקלחת משתופת שפשפה לי ומצצה לי נהנתי ממש עם המים החמים ונשיקות צרפתיות תוך כדי ירדתי לה אחלה כוס נקי ממש קטן גמרתי פעמיים נשיקות צרפתיות הבחורה בלעה אותי פשוט ונהנתה מזה מקלחת נוספת משותפת בסיום חזרה לאוטו והביתה נהנתי מאוד אך לא אחזור אליה בכל זאת המראה לא מה שחפשתי
ארינה / 23
5אז כך דגמתי אותה אתמול נסעתי לעיר האורות בת ים רק מהבחורות שם ברחוב אתה מתחרמן הגעתי לבן גוריון שיחה לפקידה קוד בשער ועליתי לדירה
פרצוף לא יפה בכלל יש לה חזה נערי קטן עם פטמות ונטיל שילמתי לה 500 לשעה יש לה תחת טוב אבל קצת מגושמת כרגיל בתאגיד התמונות לא בדיוק אמיתיות השירות שלה היה יוצא מהכלל יאמר לזכותה ישר מקלחת משתופת שפשפה לי ומצצה לי נהנתי ממש עם המים החמים ונשיקות צרפתיות תוך כדי ירדתי לה אחלה כוס נקי ממש קטן גמרתי פעמיים נשיקות צרפתיות הבחורה בלעה אותי פשוט ונהנתה מזה מקלחת נוספת משותפת בסיום חזרה לאוטו והביתה נהנתי מאוד אך לא אחזור אליה בכל זאת המראה לא מה שחפשתי
פרצוף לא יפה בכלל יש לה חזה נערי קטן עם פטמות ונטיל שילמתי לה 500 לשעה יש לה תחת טוב אבל קצת מגושמת כרגיל בתאגיד התמונות לא בדיוק אמיתיות השירות שלה היה יוצא מהכלל יאמר לזכותה ישר מקלחת משתופת שפשפה לי ומצצה לי נהנתי ממש עם המים החמים ונשיקות צרפתיות תוך כדי ירדתי לה אחלה כוס נקי ממש קטן גמרתי פעמיים נשיקות צרפתיות הבחורה בלעה אותי פשוט ונהנתה מזה מקלחת נוספת משותפת בסיום חזרה לאוטו והביתה נהנתי מאוד אך לא אחזור אליה בכל זאת המראה לא מה שחפשתי
ארינה / 23
9[QUOTE=אכילס]זאת לא נלי?[/QUOTE]
עברה לי המחשבה הזו, סופר דומה לה או לפחות לתמונות שהוצגו..