כ ארינה / 23 - סקס אדיר

ארינה / 23

2
התמונות עושה רושם שאמיתיות ומזכירות לי נותנת שירות
שהייתה לא מזמן בכותרות..
זה נראה לי כמו סתם שינוי שמה במודעה כניסיון נוסף
למשיכת לקוחות.. אבל השערה נטו. לא מתבסס על כלום.

אגב בת ים או ת"א? (בעצם אתה אומר שלא ענו לך..)

ארינה / 23

4
אז כך דגמתי אותה אתמול נסעתי לעיר האורות בת ים רק מהבחורות שם ברחוב אתה מתחרמן הגעתי לבן גוריון שיחה לפקידה קוד בשער ועליתי לדירה
פרצוף לא יפה בכלל יש לה חזה נערי קטן עם פטמות ונטיל שילמתי לה 500 לשעה יש לה תחת טוב אבל קצת מגושמת כרגיל בתאגיד התמונות לא בדיוק אמיתיות פוטו השירות שלה היה יוצא מהכלל יאמר לזכותה ישר מקלחת משתופת שפשפה לי ומצצה לי נהנתי ממש עם המים החמים ונשיקות צרפתיות תוך כדי ירדתי לה אחלה כוס נקי ממש קטן גמרתי פעמיים נשיקות צרפתיות הבחורה בלעה אותי פשוט ונהנתה מזה מקלחת נוספת משותפת בסיום חזרה לאוטו והביתה נהנתי מאוד אך לא אחזור אליה בכל זאת המראה לא מה שחפשתי

ארינה / 23

5
אז כך דגמתי אותה אתמול נסעתי לעיר האורות בת ים רק מהבחורות שם ברחוב אתה מתחרמן הגעתי לבן גוריון שיחה לפקידה קוד בשער ועליתי לדירה
פרצוף לא יפה בכלל יש לה חזה נערי קטן עם פטמות ונטיל שילמתי לה 500 לשעה יש לה תחת טוב אבל קצת מגושמת כרגיל בתאגיד התמונות לא בדיוק אמיתיות השירות שלה היה יוצא מהכלל יאמר לזכותה ישר מקלחת משתופת שפשפה לי ומצצה לי נהנתי ממש עם המים החמים ונשיקות צרפתיות תוך כדי ירדתי לה אחלה כוס נקי ממש קטן גמרתי פעמיים נשיקות צרפתיות הבחורה בלעה אותי פשוט ונהנתה מזה מקלחת נוספת משותפת בסיום חזרה לאוטו והביתה נהנתי מאוד אך לא אחזור אליה בכל זאת המראה לא מה שחפשתי
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”