אתה לא חייב לה כלום שנכנסת לשם היית עושה פרסה אבל היה לא נורא היה , אגב תן לי לנחש היא ישראלית ?
דרומית בת 34 מוואלה צ'אט
12נפגשתי עם הבחורה לפני כשנה כמו שאמרו לפניי נראית לא משהו וגם הראש לא מאה אחוז
כשנכנסתי לדירה חשכו עיניי אבל התחננה שאני אשאר כיאין לה מה לאכול ומוכנה להתפשר על 100 שקל
החלטתי להישאר מיציצה רטובה ועמוקה השפרצתי לה בפה וברחתי משם כל עוד נפשי בי.
כשנכנסתי לדירה חשכו עיניי אבל התחננה שאני אשאר כיאין לה מה לאכול ומוכנה להתפשר על 100 שקל
החלטתי להישאר מיציצה רטובה ועמוקה השפרצתי לה בפה וברחתי משם כל עוד נפשי בי.
דרומית בת 34 מוואלה צ'אט
13אכן היה מבאס
מתייחס לזה כאל חוויה לימודית
תרומה לה ולקח לי ולחברים אחרים בפורום, שלא יפלו גם הם
יכול להיות שמשהו אצלה לא בסדר, אבל הייתי כל כך מבואס שרק חשבתי איך אני יוצא משם בלי לפגוע לה ברגשות
אין ברירה, כנראה שהארנק באמת יהיה התירוץ מעכשיו
לגבי התמונה, אני חובב מאוד שמנות (מעל 3 ספרות) ולכן הלכתי על זה כי ההיצע לא משהו
לחברים ששלחו לי הודעות בפרטי - מצטער - באמת מחקתי את המספר מייד ואין לי אותו
דרומית בת 34 מוואלה צ'אט
14גם אני ברוב טפשותי נסעתי לב"ש ולמרות כל האורות האדומים וההתראות הזין לא הרפה והסקרנות הרגה אותי.
באותו הרגע שהיא פתחה את הדלת וראיתי אותה רציתי שתפתח האדמה ותבלע אותי.
בסוף שחררתי לה 200 מהרחמים ועצרתי בחמי יואב לטהר את הגוף והנשמה.
חברים יקרים מחקתי את המספר ושרפתי את הטלפון שהקיש אותו שניה אחרי שיצאתי משם, אם בכל זאת אתם מעוניינים בה תכנסו לטוטאל צ'אט ותחפשו את הכינוי דרומית, היא תשחרר לכם אותו ללא בעיה.
דרומית בת 34 מוואלה צ'אט
15סתם שתדעו, היא נואשת לכסף ומוכנה לעשות הכל בשביל 100 שקל, אין טעם לסגור איתה על סכומים מדוברים...
פעם מהשיעמום בצ׳ט גרמתי לה להסכים לאנאלי פלוס גמירה על הפנים בעד 100 שקל...
כמובן שלא הלכתי כי נראית פשוט נורא...
פעם מהשיעמום בצ׳ט גרמתי לה להסכים לאנאלי פלוס גמירה על הפנים בעד 100 שקל...
כמובן שלא הלכתי כי נראית פשוט נורא...
דרומית בת 34 מוואלה צ'אט
17ושאני כתבתי שהיא פסיכית ומשהו לא בסדר איתה ירדו עלי לא מעט....אז עוד הציגה את עצמה כסטודנטית...האבסורד זה שהיא כניראה מתפרנסת לא רע ופריירים לא מתים אלה מתחלפים כי היא עדין חייה ובעטת וממשיכה בצאט להסתובב ולנסות לצוד לקוחות.