כ עלמת הטירוף,בעיר הטירוף,(פרטית תא) - דף 3 - סקס אדיר

עלמת הטירוף,בעיר הטירוף,(פרטית תא)

21
רוני הצלחת להטריף אותי לגמרי. אני אמנם טירון בפורום, אך וותיק בשטח. מוכן להזמין נט"ן שתחכה מתחת למלון בשביל לחוות אפילו 50% ממה שתיארת. אשמח לקבל פרטים להתקשרות ולנסות את מזלי. אני פונה אל הלב שלך כרוני אל רוני...
קצת פרטים מעשיים בבקשה: האם הגברת דוברת רק רוסית, או שניתן לתקשר איתה גם בשפות אחרות? האם ניתן להזכיר אותך כמקור, או שעדיף שלא מפאת כבודה (או כבודך...)?

עלמת הטירוף,בעיר הטירוף,(פרטית תא)

22
נפלאות הן דרכי העולם, והמסתורין רב על הגלוי
אבל האמונה והנחישות הן הדרך לפלס את דרכינו בעולם

הדיווח הראשוני הדיר שינה מעיני ימים רבים, שבועות ואף חודשים...לא ישנתי, לא אכלתי ולא זייינתי כראוי.
לא יכולתי להבין איך דבר כזה חולף בישראל בלי שאני מצליח לקבל טעימה קטנה מהתפוח האסור.

חמקמק כמו רוח בריזה ביום חמסין...כמו התחתון של הכוסית של השכבה שמתחבא לו בחצאית הקצרצרה שלה...כמו זונה לאחר הדיווח של רוני...

במסעותי באוקראינה...
בארץ הזונות הבלתי מוגבלות!!!
ארץ שבה כל אישה היא זונה אבל לא כול זונה היא אישה!!!
ארץ שבה הזין תמיד חוגג אבל הכיס תמיד סובל!!!

הגעתי לקייב, עיר הבירה של הזונות,עיר הבנויה על חורבותיהם של זיקפות אדירות ואכזבות מבזות של גברים, עיר שאליה ללא ספק כל גבר חייב לעשות עליה לרגל לפחות פעם בחיים ולשים את פינו על מזבח הכוס במרכז העיר.

מזג האוויר היה סגרירי, לא מעורר תיאבון אך אנוכי חרמן ויצר הזיון גובר בכל רגע נתון..
קבעתי עם גברת הטירוף עוד בצהוריים, המתח גבר מרגע לרגע..ההכנות בעיצומן...

הגיע הטלפון מהגברת.."אני מוכנה" פגוש אותי...
פסעתי במתח רב אל היעד שנקבע..פוגש גברת אדמונית, גבוהה, לא נאה ולא יפה..אפילו אולי קצת מעוותת..
נסיון הגיל והגוף נראו בבירור על פניה וגופה...החן שהיה לה, אם הוא היה, נעלם מזמן..
אבל בראשי מהדהד הדיווח הראשוני..לבי דופק, השיחה קולחת, יש בנינו הבנה ברורה מי מדבר עם מי...

פסענו יחד למלון, מבושמים קצת אך חרמנים ושקופים אחד לשני...מטרתינו דומה.

המלון קרוב, החדר קרוב, המיטה קרובה...היא מתנפלת עלי..נשיקות עזות עד בליעה, בגדים עפים מגופיינו...נכנסים למקלחת בטירוף של שני גופים...המיטה מקבלת שני מטורפים...היא על שש מחפשת זין..אני נותן אצבעות...מחדיר בלי הפסקה, היא מתפתלת, שורטת,גונחת,צועקת..
אני מחזיק אותה בכוח, בעזרת הרגל והיד, מצמיד אותה למיטה והיא כמו שור מתפתלת ובועטת עם מבט מפחיד בפניה וצעקות שבר בפיה...לילה המלון יושן.

המיטה רטובה, היא גמרה....אני רואה את עיניה, עניים שזוהרים בחושך, עיני חתול או זאב,עיניי טירוף של שטן שבחיים לא אשכח...אני מבין שזו רק ההתחלה.

היא מתנפלת על הזין, מוצצת עד חנק, אין לה אוויר והעיניים זוהרות עוד יותר..אני בלחץ וטירוף חושים.
היא מעלה את רגלי ומחדירה לשון עמוקה למרעומי...אני צועק לאלוהי הזונות האוקראיניות, זועק לשמיים..ועיניה, עיני שטן בוהות בי בכל פעם שאני פותח את עיני להביטה.
היא עולה עלי לרכיבה, קופצת עלי,שורטת אותי, מערבבת אותי, סופגת אותי פנימה...ואני רואה רק את העיניים המטורפות בוהקות כמו 100 שמשות..אני בפחד וחסר מעצורים.

הבוקר עולה ואנחנו עדיין מזדיינים, בועטים, מתלעסים...היא סופגת כל חדירה, סטירה, מכה..בתחת,בכוס,בגוף ובפנים...שרק מגבירים את הטירוף ואת מבטה הרצחני.

גמירה עזה לפיה לאחר רימייג שלא חוויתי לעולם ומציצה שינקה כל נוזל שהיה באשכי עד אותו רגע..

הדיווח הראשוני היה חד פעמי..הוא היה במצב חד פעמי..בהזדמנות חד פעמית...עם שני אנשים חד פעמים באותו הרגע!!

אני קיבלתי רק חלק זעיר מהיכולות שלה...אבל חוויה שתיזכר לעולם אם רק בגלל עיני השטן שלא מרפים ממני גם כאן בישראל.

דרכי התקשרות איתה אני לא אספק, היא לא זונה בכסף, ולכן אכבד אותה על כך.

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”