כ קטיה בת-ים (שומר נפשו) - סקס אדיר

קטיה בת-ים (שומר נפשו)

1
ראיתי אותה ב"תמונות אמיתיות" http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11624 ובהתקף חרמנות ישר אמרתי שהיא חייבת להכנס לבנק המטרות שלי. קבעתי להגיע אל הגברת, הפקידה מפנה לרח' ע"ש ראש ממשלת ישראל הראשון בבת ים. הגעתי, המתנתי 15 שעה עד לתור שלי (היה עיכוב) ועליתי למעלה. פתחה את הדלת עלמה בסוף שנות ה -30 שלה / תחילת הארבעים, לא נעים לומר אבל די מכוערת אבל אמרתי, הגוף.ביצועים בטח יפצו. שיער שחור, פנים סיביריות אסייתיות. העברתי 500 שקלים והפנתה למקלחת. סירבה להצטרף למקלחת משותפת. הפנתה אותי לחדר, נשכבתי והחלה ישר במציצה טכנית נוראית. נציין ששדיה קטנים ביותר, פטמותיה כהות ביותר ובטנה רופסת (כנראה אחרי לידה). אחרי 2-3 דק' אמרה באנגלית שבורה שהיא לא מתכוונת למצוץ הרבה. הסכימה למציצה של עוד דקה וביקשה להתחיל במשגל. פה הבנתי כמה שנפלתי. גבה התחתון היה שעיר ביותר, ושפתיה התחתונות כנ"ל (כן כן, גם החור של הדלת האחורית היה מלא בשיער...). התחלתי בדוגי מבואס מהחיים וכעבור מספר שניות קיבלתי גל ריח איום ונורא שגרם לי לבחילה נוראית. עצמתי עיניים והתפללתי לבונה עולם שייתן לי לגמור. גמרתי בקושי רב ועפתי מהדירה הזאת כל עוד נפשי בי. כל הזיון רק חשבתי איך אני כותב את הפוסט הזה ומזהיר פה חברים יקרים לא ליפול כמוני ולצעוק שהתמונות לא משקפות!!! בקיצור, שרפתי זמן וכסף כדי שאתם תמנעו מעוגמת נפש שאני חוויתי. אולי יום אחד האדמין יקדם אותי בסטטוס...

קטיה בת-ים (שומר נפשו)

2

Ramosתודה לך על הדיווח....מבולבל

גם אני ביקרתי את הגברת קטיה... Ouch

רציתי ללמדה מעט פסוקים בתורה, אך מיד הבנתי שהיא מעדיפה פסוקים מהקוראן.Cool

קטיה מקבלת בבן גוריון בעיר הזונות,בטיילת הזנונות...Tongue

בת 35 165 ס"מ מגיעה מרוסיה, טטרית עם עיניים מלוכסנות, פנים לא
יפות, נראית לא במיטבה.Ouch

שיער שחור יבש, רזה מדי נראית לא טוב, קעקוע של פנתר שחור בבטן
התחתונה מעל המסגד,

למרות שעושה הכל כולל הכל, ואף הציעה לי ב 350 שקלים ל40 דקות.

ובתוספת של 100 ₪ נסיעה ברוורס.Embarrassed

זזתי רוורס, דפקתי פניית פרסה,
ובחריקת בלמים טסתי מ
המקום, Shockedאפילו שכחתי לתת לה שוקולד.Embarrassed

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

קטיה בת-ים (שומר נפשו)

8
[QUOTE=Manich_man]מההתחלה ניתן לראות שהתמונות צולמו בדירה אצל הפקידה הדכאונית , 
אגב הם צולמו באותה דירה בה עבדה קרולינה שעזבה לפני שבוע
[/QUOTE]
נכון מאוד. להזכירכם: התאגיד המדובר גבה 400 לשעה מלאה, ורק לאחרונה (לפני חודשים ספורים) עבר ל-500 עם חלק מהשחקניות.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

קטיה בת-ים (שומר נפשו)

9
[QUOTE=Gh0st] תודה רבה לך על הדיווח הצלה!

לרגע חשבתי שהתכוונת לקטיה הזאת: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11540

לה יש פוטנציאל מבטיח.[/QUOTE]
דיווחתי עליה במדור ליווי תחת הכותרת זונה מתוקה. שווה קריאה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”