http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11585
כנהוג אצל התאגיד עם הפקידה הצבאית, התחזוקה לא משהו: מקבלת בדירה ישנה בבניין מתפורר ברחוב ארלוזורוב. כמובן שיש לעבור מסע כדי להגיע אליה: "אתה רואה מצד שמאל של הבניין? לך לשם. מה אתה רואה? תמשיך...". אבל לבסוף הגעתי.
אלינה בחורה מצודדת, והתמונות עם הביקיני הירקרק אמיתיות. 173 ס"מ, שדיים גדולים טבעיים (מאוד מאוד רכים), שיער שטני ארוך אבל יבש (אולי מזרעם של חברים קודמים שביקרו אותה?) ושפתיים חושניות ובשרניות (כנראה שלא טבעיות) למי שאינו דובר רוסית: אין עם אלינה תקשורת ורבאלית, היא יודעת מילה וחצי באנגלית. אז יצא שלא תקשרנו ורבאלית

מקלחת שלי, ומתחילים להתענג. מתנשקת לא רע, יותר מתלקקת. היה כיף להתחרמן איתה, להוריד לה את החזייה ולעבור לפטמות הגדולות שלה שהגיבו טוב למגע לשוני. המשכנו להתגפף ולהתחרמן, הורדתי לה את התחתונים ועיסיתי לה בעדינות את הדגדגן, תוך שאנחנו ממשיכים להתלקק לנו בתשוקה.
אלינה עברה לישיבת ברכיים על המיטה, כשאני נשען על הקיר. תנוחת מציצה מעולה

כיאה למי ששיפצה את שפתיה, המציצה היתה טובה והגמירה לא איחרה לבוא. אלינה צורכת חלבונים

המשכנו לעיסוי לא רע שלה, שעבר לעיסוי שלי. האקט השני התחיל בכך שהמשכתי לישבן שלה ומשם לכוס: אלינה לא עשתה קרחת למטה. יש לה זיפים, אבל זה מכוון ולא מתוך הזנחה: הזיפים משולבים בפס. ולכן נמנעתי מלתת לה לרכב עליי או מתנוחה מיסיונרית. כך גם בחנתי את עכוזה: לא נראה לי שיש סיכוי כלשהו לאנאלי. בנוסף, היא ממש לא צרה למטה, מה שרק הוסיף לקושי שממילא קיים אצלי: לגמור פעמיים. עקב מקרה בחיי האישיים, לאחרונה אני כבר לא מגיע לגמירה נוספת, וזה מעורר תהיות רציניות בנוגע להליכה על מסלול ארוך (ודאי שבמחיר כזה גבוה).
אלינה מצידה המשיכה גם למצוץ, לעבור לעבודה ידנית - אך זה לא הגיע (לדבריה, היא כן גמרה).
לאחר כ-45 דקות ויתרתי, נכנסתי למקלחת נוספת ונפרדנו בנשיקה.
גזר הדין: ככל שהיא שווה ביקור חד פעמי - עדיף להמתין שהמחיר ירד ל-400 לשעה מלאה. והוא ירד, הוא תמיד יורד אצל הפקידה הצבאית.

נ"ב: ליקוק ביצים קצר, ואין רימינג - למרות הצהרותיה של הפקידה הצבאית. הפקידה הצבאית תמיד טוענת שהשחקניות שלה עושות "רימינג קל" - בין אם הן לא מתקרבות לשם (כמו אלינה) ובין אם הן מאמינות באמונה שלמה שהן יוכלו למצוא ליטרים של גלידה משובחת בפי הטבעת (כמו טינה).