כ אתיופיות - סקס אדיר

אתיופיות

1
יש לי מחלה לאתיופיות אני בטוח שיש עוד הרבה כמוני.
האמת הייתי אצל 2 בתקופה האחרונה אחת בראשל"צ
ואחת ב ר"ג . אין ספק שניהם היו פצצות, גוף קטן תחת עסיסי ומתלבש ליד רק שהחזה היה קטן . נהנתי מאוד מהמגע שלהם אבל אצל שניהם עם אני מנתח רק את האקט של מציצה ומספר אז לא היה משהו בכלל . מישהו מכיר מקום טוב עם אתיופיות שיודעות גם לעבוד לא רק פוזה????

אתיופיות

2
חוששתני שלמצוא אתיופית שמוצצת ברמה קשה עד בלתי אפשרי למצוא. יש אצלן (אולי בתרבות) משהו שגורם להם ממש לא להיות בעניין (ואני עדין הכתיבה). הן בכלל לא בקטע

אתיופיות

3
אז אולי אני יכתוב את זה בפחות עדין.
טרם נמצאה הזונה/מעסה או כל שרות מיני אחר אתיופית בעל תודעת שרות סבירה. ואני מציין סבירה בלבד.
מנסיון שלי בעבר ומקריאה פה של מה שהחברים כתבים על האתיופיות, או שתאלץ להתפשר
על השרות או שפשוט תשאיר את זה בגדר פנטזיה.
בכל מקרה בהצלחה

גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

אתיופיות

4
תעשה לעצמך טובה וטוס להולנד או לגרמניה.
יש שם שחורות מהממות שנותנות שירות כמו שצריך.
פה יש רק חול וחולירע.
גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

אתיופיות

6
יש אתיופית שמפציעה מפעם לפעם בצ'אט של וואלה (היום totalchat)
לא זוכר את הניק המדויק אבל הוא די ברור (אתיופית28 או משהו כזה וכותבת גם תמיכה..). בשיחה קראה לעצמה "איילת".
ניפגשתי איתה גרה לבד בתל-אביב. ביקשה 600 ש"ח (לאחרונה ראיתי שכבר העלתה ל- 800)
נראית לא רע (אם כי הפנים טעונות שיפור משהו) גוף יפה ועסיסי
והיה זיון סבבה בסה"כ כולל מציצה מושקעת. למרות זאת לא נפלתי מהרגליים ולא חזרתי אליה.
מכיוון שהיא לא מפרסמת, לא יכול למסור את המספר שלה ומי שמעוניין יצטרך לחפש אותה בצ'אט. אגב, אם אני לא טועה אני חושב שראיתי גם כרטיס שלה ב- לא (לפי הפרטים שכתבה אני מנחש שזו היא).

אתיופיות

7
עשיתי סקס עם אתיופית מדהימה, יפה ודקיקה בת 20, בארמטיס בברלין. גוף ופנים חלקים מושלמים. רזה עם חזה גדול וטבעי.

העור הכי נעים והכי חלק שנגעתי בו. עד היום הניחוח המשכר שלה גורם לי זיקפה בחלומות. אני לא צוחק.

לצערי, היא כבר הפסיקה לעבוד שם.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

אתיופיות

8
לפני כמה חודשים ביקרתי 3 פעמים ביצחק שדה 36 (יש איפשהו דיווח) מישהי שהוצגה כברזילאית ודווקא הביאה שירות סבבה, אם כי ירידה לא ארוכה
לא יודע אם עדיין עובדת שם
יש שם את ליז שצריך להתרחק כמו מאש!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”