כ נסטיה 21 בת ים - סקס אדיר

נסטיה 21 בת ים

1

נסטיה בת 21 הגיעה אלינו ממוסקבה היישר לרח' בלפור בבת ים. (דירה ממש לא רעה עם אחלה מקלחת לשם שינוי)
נסטיה בעלת מראה רוסי טיפוסי, שיער בלונד פלטינה (צבוע) שלצערי הוא כבר קצר ולא ארוך כמו בתמונות, עיניים כחולות ים, אף קטן, שפתיים בשרניות. סה"כ ילדה נאה מאוד.
נסטיה כ160 ס"מ, רזה, עור לבן וחלק, טוסיק בולט טיפה (אהבתי), חזה שלצערי ניראה כמו 2 פורפרות (כן כן פורפרות, הסביבון הזה שהיינו זורקים ומסובבים עם חוט פעם כשהיינו ילדים) עם פיטמות חומות וגדולות כך שהפיטמה גדולה יותר מהחזה שהיא מחוברת אליו
מבולבל

לאחר המקלחת נסטיה מחכה לי שוכבת ערומה על הבטן בחדר העבודה, אני מצטרף אליה והיא מיד מתחילה בליקוקים ונשיקות לגופי עד שמגיעה לחבר, מתחילה במציצה סבירה ביותר, לא עמוקה אך נעימה ובקצב סבבה.
לאחר כמה דקות מלבישה קונדום ומתחילה ברכיבה, פה כבר הופתעתי לגלות שהמנוע שלה די צר והיא רוכבת ממש אחלה (עומדת על כפות רגלייה ונשענת אחורה)
יש מראה גדולה בחדר השינה לחובבי הז'אנר מוחא כפייה
כך כמה תנוחות עד לגמירה בקונדום.

מקלחת, הפסקת סיגריה שלה וסיבוב נוסף די זהה.

ציונים:
נשיקות - אין
GFE - אין
מציצה - 6.5
גמירה בפה - אין
ליקוקי ביצים - אין
רימינג - אין
אנאלי - לא שאלתי

לא אחזור, למרות שדי נהנתי סך הכל. היא זרמה על כל תנוחה שביקשתי אבל לא באמת נכנסת לזה, מה שאותי באופן אישי מבאס.
מקווה שעזרתי :)

נסטיה 21 בת ים

10
הייתי,
לצערי הדיווח שלי מלפני שבוע לא היה לי זמן לדווח,
באותו היום תיכננתי להיפגש עם יזיזה אבל היא ביטלה בכי
החלטתי לבקר את ורוניקה מתקשר אין קול ואין עונה,מנסה את קרינה מהדיווח של רוני גם אין עונה ועוד כמה נסיונות שלא יצא מהם כלום.
ואז אני רואה את המודעה של נסטיה החלטתי לבדוק בפורום אם יש דיווח ואכן היה דיווח התבאסתי שהדיווח היה שלילי אבל היא היתה היחידה שהייתה פנויה אמרתי לעצמי ננסה מקסימום אני יספר לכם שזרקתי 500 שח לפח.
הפקידה מנחה אותי לרחוב בלפור שבבתים מגיע מתקשר ומקבל אישור לעלות לדירה(בדרך אני פוגש שכן שיוצא אם כלב לא ממש נעים)
פותחת לי את הדלת נסטיה.
אני נכנס מתיישב היא מציע לי מים ואנחנו מתיישבים לסיגירה(היא מעשנת למי שזה מפריע)
מספרת שהיא מגיע עלינו ממוסקבה,עובדת בתור ספר,ויש לה ילד.
היא לא זונה במקצוע סתם יש לה בעיות כלכליות ובאה לארץ הקודש כדי לפתור אותם(איך אפשר שלא לעזור)
שמתי על השולחן את הכסף קיבלתי מגבת והלכתי למקלחת.המקלחת בסדר אבל היה קטע הזוי 20 שניות יש מים חמים 20 שניות אין מים חמים וכל זה בלופ לא הבנתי איך זה קרה.
יוצא מהמקלחת ורוניקה מחכה לי על המיטה היא רזה,ישבן קטן יפה ובולט,חזה קטן אם שתי פיטמות חומות וגדולות הבעיה היחידה היא הפנים שלא נראים משהו אבל זה לא היה כל כך נורא או שהייתי חרמן יותר מידי Tongue.
אנחנו מתחילים בנישיקות(איתי היא כן התנשקה) ליטופים,נגיעות אחרי זה שתי אצבעות למנוש ללא התנגדות.
המציצה היתה סבירה,הסקס פחות או יותר בסדר זורמת לתנוחות שרציתי ועוד פלוס הבחורה די צרה.
בסך הכל לא נפלתי אבל גם לא עפתי לשמיים.
אני לא יחזור עוד הפעם היא שווה ביקור חד פעמי בלבד לדעתי.
המחיר הוא המחיר הרגיל בבתים 400 ל40 דקות 500 לשעה,התמונות אמיתיות,אין אנאלי את שאר הדברים לא בדקתי.
תהנו חברים חיוך
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”