כ בילא בת ים... דיווח רראשון בפורם - סקס אדיר

בילא בת ים... דיווח רראשון בפורם

1
ערב טוב.
זו הפעם הראשונה שאני כותב כאן בפורם ומדווח. אני מקווה שאעמוד בסטנדרטים כאן לפחות כמתחיל.. בדיווח לא בסקס.
רציתי להמליץ על בחורה בשם ביללא מבת ים. הכרתי אותה באתר ממבה.... דיברנו באתר ועברנו לפלפון קבעתי איתה ונסעתי לכתובת.
הגעתי לדירה בבניין רב קומות הכנסה דיסקריטית אין חשש.. נכנס לדירה ופותחת לי את הדלת בחורה בשנות השלושים המאוחרות גבוהה כ 170 מלאה תחת אלוהי אני חובב תחת גדול ועגול מהממת. אדיבה ועדינה. מקבלת אותי בחום.. נותנת נשיקה צרפתייה מעולה ומכווינה למקלחת. אחקי המקלחת נכנס לחדר הביצועים ומתחילים......
מה אני יגיד לכם. אנסה אותי.. ממש כך... מצצה לי כעשר דקות ללא הפסקה . ביקשתי לגעת לה בתחת. שכבה על הבטן והתחלתי לנשק לה את הגו והתחת. חברה תחת מהמם ביותררררר.
אחרי רבע שעה ביקתי לזיין אותה באנאלי. קמה עם חיוך כאילו זכת בלוטו. וזיום אנאלי משובח . מרגישים את החור הצר עם התחת שקופץ ... מדהים.. גמירה..
אחרי מנוחה וכוס קפה. שוב מציצה תוך שאני יושב על הקפה... המשיכה למצוץ כעשרים דקות... אמרתי לה להפסיק ולנוח כי רציתי עוש מספר אנאלי. וכך היה זיון עד לגמירה בתחת..
הבחורה לא מלחיצה. 400 שח לסקס אני יריך הייתי איתה לפחות שעה וחצי....
מומלצת מאד.

6
ללא ספק בלה מבת-ים

לכל המסוקרנים שידעו : מדובר בבחורה גדולה, מה זה גדולה - ע נ ק י ת ! ! !
שדיים, תחת, אגן, רגליים, גובה - הכל בגדול.Hug

מבט מהפנט (עניים חלומיות), מציצה משובחת ושרות נעים במיוחד.Embarrassed

אבל, ויש פה אבל גדול - רק לאוהבי הענקיות.

אוהבי הרזות, הקטנות והמלאות במקצת - צפו להתמודדות קשה מול הגוף העצום הזה.Shocked
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

9
לא הצטיידתי במטר כשהלכתי אבל בלה היא לא 182
אני בגובה 178 ביום טוב ויכול לומר בוודאות שבלה לא עברה אותי (והיא לא היתה יחפה)

אבל אם קודח (פותח השירשור) חושב שלא בבלה מדובר - שיתקן אותי.
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”