כ ליזה בת 23 בת ים דיווח - סקס אדיר

ליזה בת 23 בת ים דיווח

1
קמתי בבוקר קצת חרמן ואני וזיגי הקטן יצאנו לחפש את הדגדגן התורן לאחר כמה טלפונים למספר מודעות ראיתי את המודעה של ליזה והלטתי לנסות מה שיהיה יהיה הפקידה הפנתה אותי לרחוב ארלוזרוב בבת ים שם נמצאת ליזה הגעתי בשעות אחרי הצהוריים פתחה לי את הדלת ליזה יש לה פנים נאות לא מכוערת ציצים אין לה בכלל היא לובשת מכוך שיסתיר את חוסר הציצי שלה פשוט מדבר של ציצים הבחורה שטוחה יש אולי איזה חצי ניצן של ציץ משנות ההתבגרות וזהו בטן יחסית שטוחה ולבחורה יש שק חרא מכובד יש לה תא מטען של סמי טרילר כלומר יש לה תחת ענק די גדול ולא עומד כמו של ברזילאית אלה נפול ונאבק בכוח הכבידה קורס תחת משקלו ויש לה כוס רוסי סטנדרטי לא רחב מדי חוץ מהפנים כל השאר די לא משהו זיגי הקטן לא כהרגלו נשאר קצת אדיש והמשיך בשנת הצהוריים שלו אני נכנסתי לאמבטיה יצאתי נכנסתי לחדר המיטות שם ליזה אמרה לי לשכב לקראת המציציה אני מבעוד מועד הספקתי להביא ולפתוח בקבוק של קאווה מהמכולת הגרוזינית השכונתית שלי וכך אני שוכב לוגם לי יין מוגז וליזה מתחילה במלאכת המציצה היא לוקחת סוג כדור מציצה מכניסה לפה ומתחילה למצוץ וכמו שחשדתי זה כדור מציצה של מנטה הבחורה מוצצת לי את הזין ואחר כך נושפת עליו וכל הזין מרגיש קפוא וקר זה הדבר הכי דפוק ואינפנטילי שיצא לי לפגוש הרבה זמן אם הייתי מעוניין בתחושה קרה על הזין שלי הייתי מזיין את המזגן בבית שלי ומרחיב לו את פתח האיוורור הדבר היחידי שזין מחפש זה חום של כוס או חום של גרון של בחורה כשהכיפה של הזין מונחת בין השקדים של הבחורה או קי הבחורה סתומה טילים לאחר המציציה המוזרה היא הלבישה לי חליפה על הזיגי שלי היא משתמשת בקונדומים איכותיים דקים של דורקס יאמר לזכותה
והתחלתי במלאכת הפימפום הזיון היחידי שאני יודע הוא זיון חזק ומהיר השכבתי אותה על הגב כשרגל שמאל שלה על על כתף ימין שלי והתחלתי לזיין אותה זיינתי אותה חזק ואגרסיבי כמו שפן של אנרגיזר שלקח קוק כל המיטה החלה לזוז מצד לצד כמו בוכנה במנוע שתי פעימות קדימה ואחורה ובמהירות היא אמרה לי שאני סקס מניאק מכונת סקס ואם שכחתי לציין לבחורה יש קול מוזר כמו של דמות מרחוב סומסום או דמות מהחבובות האמת קצת קשה להסביר קול לא גבוה אבל די צפצפני בכל מקרה המשכתי לטחון את ליזה עד שהייתי צריך הפסקה הורדתי את הקונדום ונתתי לה למצוץ למרות השטות עם המנטה הבחורה מוצצת טובה היא מרשה לגמור לה בפה אבל לא על הפנים מרשה לרדת לה אבל לא להחדיר אצבעות לכוס והיא לא עושה אנאלי ולא מתנשקת תפריט חלקי לא משהו בכל מקרה היא המשיכה למצוץ עד הגמירה המיוחלת שחררתי לה לפה כמות זרע שאגרתי במשך שלושה ימים בערך כחצי מיכל יוגורט דנונה 0% שומן עם חצי חיוך על הפנים היא הלכה לרוקן את הזרע ואני הלכתי להתקלח לאקט השני היא עשתה לי מסז קצר על הפנים מציצה הטובה עם ואקום טוב וחום נעים וטוב של הפה שלה יש ואקום והיא מכניסה אותו כמעט עד הסוף אני גם תופס את הראש שלה ומתחיל לפמפם לה את הפה כשאני שוכב על הגב והיא על הצד בתנוחת מציצה זה היה טוב אחר כך עוד פעם זיון חזק ובסף לקחתי אותה השכבתי אותה על הצד אמרתי לה בלי ידיים שהידיים יהיו בצידי הגוף והתחלתי לזיין לה את הפה בזיון די עדין ולא אגרסיבי כך המשכתי עד ההשפרצה השנייה בפה שלה בסך הכול אני לא ממליץ על ליזה היא מקבלת ציון 6 במדד הזיגי שלי
עדיף להשקיע את ה 500 שקל בבחורה שיש לה גוף של זונה אמיתית או שהיא יותר שירותית שירות בינוני אם לא הייתה מציצה טובה וגמירה בפה אז בכלל הייתי מתבאס ואז הייתי מזיין אותה כל כך חזק עד שהיא הייתה צריכה להזדכות על הכוס שלה ולשלוח אותו לרוסיה למעבדת תיקונים כל טוב המשיכו לזיין ולדווח מזיגי
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”