[QUOTE=בולבול אדום]מר פטיש יקר בוא נעשה איזה סדר קטן לך ולכל ותיקי המקוםמי שעדיין לא מבין אתם נמצאים באתר גברי ש י ת ו פ י שבו משתפים אינפורמציה וחוויות אישיות שכל אחד עבר
אתם עושים לכל אחד כאן מבחני קבלה של אגודה סודית רבת שנים ....
אז זהו שטעיתם באגודה סודית קיימים קומץ אנשים ובפורום חברים אתם בפורום למי ששכח קיימים מאות חברים מטרת הפורום ךשתף
אתה קורא לי אוכל חינם על מה על זה שאתה לא מוכן לעזור ולשתף אותי ואת כל החדשים בחוויות שאתה עברת ואתה מצפה שאני ארשום כאן דיווחים כושלים או מוצלחים כדי שאתה תוכל להנהן בראש וואי איזה תותח או איזה נפילה מסכן
אדוני יש לך הרבה מה ללמוד מקומץ אנשים כאן שמוכנים לשתף יש לך הרבה מה ליישם מהרב רוני לפני שאתה שופט חבר בפורום תיזכר שגם אתה הייתה חדש כאן
[/QUOTE]
בולבול היקר, מצטער ששלך אדום אבל כנראה מרוב שימוש בלי שיתוף
אתה צודק, אנחנו נמצאים באתר שיתופי, שמשמעותו שיתוף בין אנשים בעלי עניין משותף
אמנם אתה ממש חדש אז אין זאת אשמתך, אך הפורום סוחב לא מעט וותיקים (בושה לקרוא להם ככה) שלא שיתפו שיתוף אחד ורק מוצצים את הדיווחים ומבקשים טובות בפרטי
אתה לא אשם שלא הספקת לדווח, אבל דע לך שהמילה שיתוף עובדת לשני הצדדים, אתה רוצה שישתפו אותך בלי שתשתף?
אוקיי צריך להתחיל איפשהו, צודק אכן צריך, אז מה עושה הבחור החדש, בא לפורום ומבקש
אתה ישר דורש, עוד בחוצפה כועס שמעירים לך
תעשה חיפוש, תדלה מידע שקיים פה, אתה מצפה שיביאו לך אותו גם על מגש של כסף?
אז שוב מצטער ששלך אדום, מקווה שיעבור מהר
אבל שוב, שיתוף עובד לשני הצדדים, במקום לבוא ישר ולצעוק מגיע לי תעשה חיפוש, לך לבחורה מומלצת ותביא דיווח נוסף שיציג את חוות דעתך, אף אחד לא ביקש ממך תגליות חדשות פנומנליות בדיווח הראשון