כ המלצות - דף 3 - סקס אדיר

המלצות

21
ידידי מקסימום ראשית ראבכ רושמים כל ר א ב ק כמו ריבוק רק רבאק טוב נשמה דבר שני תמיד לימדו אותי להכנס בדלת הראשית אם אתה מוכן להיכנס בדלת האחורית זאת בעיה שלך ... אין כאן שום חשדנות במעט זמן שאני כאן הבנתי שיש כאן אנוכיות רבה
אז לפני שאתה וחברייך סליחה על הביטוינמשפשפים ופונים אךיי לקבלת פרטים אחרי שאתם צועקים עליי אז זה מאוד מכעיס
עכשיו זה שאתה לא מתעדף רוסיות זאת לפי דעתי בעיה אבל על טעם וריח....
אבל אם פגעתי לך באגו הפרטי שלך מקסימום תתמודד

המלצות

22
[QUOTE=בולבול אדום]ידידי מקסימום ראשית ראבכ רושמים כל ר א ב ק כמו ריבוק רק רבאק טוב נשמה דבר שני תמיד לימדו אותי להכנס בדלת הראשית אם אתה מוכן להיכנס בדלת האחורית זאת בעיה שלך ... אין כאן שום חשדנות במעט זמן שאני כאן הבנתי שיש כאן אנוכיות רבה
אז לפני שאתה וחברייך סליחה על הביטוינמשפשפים ופונים אךיי לקבלת פרטים אחרי שאתם צועקים עליי אז זה מאוד מכעיס
עכשיו זה שאתה לא מתעדף רוסיות זאת לפי דעתי בעיה אבל על טעם וריח....
אבל אם פגעתי לך באגו הפרטי שלך מקסימום תתמודד
[/QUOTE]

הופה בולבול, אתה גם מתנשא בנוסף לכל
קודם כל רבאכ (או רבאק) היא מילה ערבית, לא משנה איך תכתוב אותה
כמו המילה נורמלי, אפשר לכתוב גם נורמאלי וזה עדיין נכון
אתה רוצה שאוכיח אותך על טעויותיך? וולקם (מילה לועזית)
[QUOTE=בולבול אדום] אני לא כועס אל אף אחד [/QUOTE]
נו באמת, על לא אל
[QUOTE=בולבול אדום] וזה תבוע בי[/QUOTE]
אף אחד לא הולך לתבוע אותך, אולי התכוונת טבוע בי (מלשון הטבעה)
[QUOTE=בולבול אדום] אבל תתפלה[/QUOTE]
אני באמת מתפלה שככה כתבת מתפלא
[QUOTE=בולבול אדום] גידפו אותי והקטינו אותי[/QUOTE]
אני מניח שהתכוונת להקניטו אותך, למרות שאני מאמין שאתה גם קטנטן מאוד בכל המובנים
אז תרגיע בולבול אדום (לך לרופא עור אני רציני, לא יודע איך נשים מוכנות להיות איתך)
אני לא נפגע ממך, אם עוד לא הבנת אני לא נפגע משום דבר שתגיד עלי, או שמישהו אחר יגיד עלי
כולה אתר עם אנשים וירטואליים, אישית אין לי פה אגו והוא לא נפגע
אני פשוט לא אוהב אנשים שבאים ודורשים עוד לפני שהם נתנו או תרמו ובסוף עוד מתנשאים בגלל איזה דיווח מסכן
אל תצטט פה את רוני, כשרוני הגיע לפורום חדש עשה ב50 הודעות מה שלא תעשה באלף, אז את תרומתו אל תשווה לשום דבר
אתה מנסה להתנשא פה מעל אחרים, חושב את עצמך למשהו מיוחד, מנסה להיות מנהיג החלשים אולי?
אל תנסה, תתיישר לפי הפורום, תרום את חלקך ותפסיק להתנשא מעל אנשים שתרמו הרבה מעבר למה שתוכל לתרום פה
תוכיח את עצמך ואל תבקש מאנשים שיוכיחו את עצמם בפניך כשאין להם על מה להוכיח

ודבר חשוב, אני מעדיף דלת אחורית, רק תמצא לי אחת שמסוגלת לקבל אותי שם קריצה

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

המלצות

23
חחחחחחחח אתה באמת מצחיק אותי אדון מקסימום או מקסימום אחד קטן אתה!!!
תבין ילד הייתי פה עוד הרבה לפנייך אז אולי תרוץ אתה לרופא שיבדוק אותך כי אם אין לך בולבול אדום בסוף הזיון אז כל הדם נשאר לך במח ולא יורד למטה ולכן אתה בבעיה!!!
עכשיו אני יכול להתנגח איתך כל היום כל יום
אני לא מעיז להחשיב את עצמי בתור מר רוני אני רק אמרתי שחבל שאין כאן רבים כמותו שהוא לא מבדיל בין דת גזע ומין
תרד מפיסגת האולימפוס כי אתה עלול ליפול
אני לא צריך להוכיח את עצמי בפני אף אחד וכן אולי אני מנסה להנהיג כאן צורת שיתוף שונה ואם זה לא יאה ונאה לך מקסימום תשתה מים ושוב תקפוץ לרופא שיבדוק גם את הראש שלך

המלצות

24
סופר, אין עימות
פשוט ילד מתנשא, חושב שבא לפה וישר צריך להשתחוות לאיזה דיווח שלו בגלל שביקשו ממנו טלפון, עוד השם ישמור וותיקים ביקשו
לך בולבול, אל תדאג לשלי הוא לא מחליף צבעים, אני רציני לך לרופא אם זה קורה לך כל זיון
הבעיה שכל שמוק פה נהיה בולבול, עוד אחד אדום עם בעיות בעור
וכל אחד שנכנס לפה חושב שמגיע לו בגלל שרוני לא מבדיל בין דת גזע ומין, מה זה שייך בכלל?
יאללה עוד אחד שחושב שהוא מישהו, אני לא חושב שאני יושב על איזה אולימפוס, לא מתיימר בכלל, באף ויכוח שלי לא רציתי ולא ניסיתי להוכיח מה תרמתי או מה השני לא תרם, אבל אחרי דיווח אחד... השם ישמור
אז באמת אין טעם לדבר עם אדון בולבול, לפחות עד שיראה רופא אני רציני, אז מקסימום עזב את הפוסט
כל טוב
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”