כ מיומנו של מכור - סקס אדיר

מיומנו של מכור

1
ויקה מיקה ליקה ניקה...קטי קטיה אנה אניה.....
איך עוצרים את הגלגל הזה?
כל ערב אני מוצא את עצמי עושה לפחות 50 טלפונים

פקידה: "ערב טוב"

אני: אהלן...מי הצוות שלנו להיום?

פקידה: היום יש לך ישראלית יפיפיה-בת19-חמודהקומפקטיתנותנתשירותמכלהלב

אני עוצר אותה: שמות...דברי איתי שמות

אה היית כאן כבר?

אז הערב יש לך את ניקול מורן לוסי אנה נירין ובחורה חדשה בשם קלי. תגיע. *בום ניתוק*

לא הספקתי לקלוט את כל השמות כי היא מדברת במהירות שיא כאילו הן בהכנות תמידיות לתחרות שיא עולם בדיבור מהיר .

אבל ללוסי לא אלך - קטנה מדי. ממורן כבר נמאס. נירין תקתקנית . אנה עושה פוזות.

טלפון נוסף.

מי הצוות שלנו להיום?

היוםםםםם יש לך את מירהקטיהאניהיסמיןאליזבט תגיע מאמי בום ניתוק

טלפון הבא.

חצי חיוג , השיחה מועברת לתא קולי.

שלום, הגעתם לתא קולי של רוסיה מניאקית שתיקח לך 700 שקל בשביל להלביש לך במהירות הבזק קונדום זול על הזין העייף שלך, לשכב על הגב ולהגיד לך "זחדי" - כנס. אתה תזיין אותה בלי להרגיש כלום, אחרי שסיימת היא תהיה מאושרת שקיבלה משכורת ב10 דקות. אתה תהיה מאושר כי זיינת כוסית. כל הצדדים יצאו מסופקים. נא השאר הודעה לאחר הישמע הצליל או ששנינו יודעים שתתקשר אליה מאוחר יותר עוד כמה פעמים ותתחנן לקבוע.

טלפון הבא

היי איזה בחורות נמצאות

נילי מילי טילי צילי ובחורה חדשה בשם זרובבלה.....

אוקי תודה

מילי 200 קילו , נילי 150, טילי מכוערת טילים

אוקיי, אם אין אני לי מילי.

מניח את הטלפון בצד. מניע את הטנק ויוצא לכבוש בכוחות עצמי .

הסיאליס כבר בהשפעה מלאה (נסו לגמור כל יום 4 פעמים בגיל 35) . כל הגוף רותח . לא מחרמנות. מהרחבת כלי הדם שעושה הסיאליס..

מגיע למקום חדש ברחוב תושייה.

נכנס.

כולי מסטול מטובי60 וסיאליס50....

והמקום נראה כמו סרט רע מאוד

הרגשתי כאילו אני על טריפ רע

על פטריה מקולקלת

בכניסה על הדלפק יושב איגור

מקבלת את פניי קווקזיתגרוזיניתבוכרית כבת 75 שנראית כמו תימניה עם תלתלים גבוהים שקיות שחורות מתחת לעיניים ושיניים רקובות.

היי באת לבחורה ספציפית?

לא....פעם ראשונה שלי פה...

אוקי אז כנס לכאן

מובילה אותי לחדר שנראה כמו הקרונות שהובילו למחנות השמדה באושוויץ. ישבתי דקות ספורות על ספסל עץ צבוע בלק שחור זול. מנסה להתאחד עם זכר הנספים. שומע ברקע את המוזיקה ששומע איגור בקבלה...מהטרנזיסטור הקטן שלו..מוזיקה רוסית קלילה של שתיינים רוסים שמעבירים תזמן בסבבה בלי לעשות כלום.

ואז נשמע קול צווחה של קרפדה זנותית עם ייאוש עמוק מהחיים:

ז'ניה!!!!!!!! אידי סודה!!!!!

צעדים כבדים נשמעים. עקבים על רצפת עץ . מהלכת באיטיות. שתי אופציות - או שקשה לה ללכת בגלל שהיא 200 קילו, או שקשה לה ללכת מהר בגלל הרגליים הארוכות והסקסיות שלה...השתדלתי להאמין באופציה ב'

נפתחת הדלת. נכנסת אמריקאית בשנות ה60 המאוחרות. בהירה. לבנה. כמו נייר פקס. 80 קילו על 1.50. שיניים רקובות. ביריות שחורות. פתחה את הפה ועשתה "הייייייי" מתגלגל ביעני סקסיות מטורפת....נשבע לכם שהצלחתי מהספסל להריח את העששת המתקדמת שלה....

רוצה לעשות חיים מאמי?

ברגע זה , סיאליס 50 מ"ג , שבדרך כלל מעמיד לי את הזין ליומיים רצוף - הפסיק את פעולתו. הזין ירד. הצטמק. התגמד. ונכנס למצב סייפ מוד .

"יש עוד בנות?"

החיוך הענק שלה נמחק בשנייה. סובבה את הטנק מרכבה 180 מעלות. יצאה מהדלת. טרקה אותה בכוחניות. הצעדים הכבדים הפכו למהירים. ותוך כדי שהיא צועדת במסדרון היא צועקת "רוצה לראות בנות"!!!!!!!!!

מילה!!!!!!!! אידיייייי!!

צעדים נוספים. ואני נוטף זיעה. אין מזגן. לא שיש מזגן וכיבו אותו, אין מזגן.

*בום* נפתחת דלת-אני מילה סקס מציצה זיון 250-נסגרת דלת.

אני ממצמץ. מה זהה..מה....מה קרה פה בדיוק? מי...מה...

פקידה נכנסת.

נו החלטת עם מי אתה נכנס?

אלה כל הבנות?

יש עוד בחורה בשם סיוון אבל היא עסוקה

ואני אומר לעצמי סיוון נשמע טוב. נחכה.

"נחכה..."

טוב!!!! חכה!!!! ( בטון שאומר: מה רע בשתי המפלצות שניסיתי לסרסר לך עכשיו? אתה מתעקש לחכות לסיוון הכוסית? הרי שנינו יודעים שהיא עסוקה כי היא הכוסית היחידה פה. סבבה. תחכה. אין בעיה.)

5 דקות עוברות ואני מתחיל למלמל פסוקים מספר איוב..

ואוזניי מזדקרות.

מתקרבת לדלת בחורה עם צעדים קלילים...צעדי איילה...סיוון...סיוון חיים שלי...ידעתי שתבואי להציל את המצב...סיוון בואי ניכנס כבר לטיפול ונצחק עליהם...על שלושת המפלצות שם בחוץ...אייי איי איי סיוון...

בום נפתחת הדלת בבעיטה!@!!!!

אני סיוון!!!!!!!!

חברה לא יודע אם זה הטובי. המנת יתר של הסיאליס. הפסוקים מאיוב. או שפשוט כבר נדפק לי השכל לגמרי, אבל נעמדה מולי, התייצבה יותר נכון, בחורה (בחורה.....) שאם היו שולחים אותה לצוק איתן המלחמה הייתה נגמרת תוך יומיים

אני סיוון!!!!

בדרכי החוצה ממרתף העינויים פגשתי בקולה של המארחת:

מאמי , לא באת לפה לזיין...באת להתרשם אה?

בזמן שכל הצוות המפחיד משלב ידיים ומסתכל עליי. ואיגור עם פרצוף שמנסה מאוד להיות רציני אבל נראה שהוא על משהו אחר לגמרי ולא בדיוק מקשיב למה שקורה כאן

אני מחזיר פניי מאיגור המחוק, מסתכל אל המארחת ואומר:

בשביל לזיין את סבתא שלי, הייתי הולך לסבתא שלי.
בשביל לזיין את אמא שלי הייתי הולך לאמא שלי

והיא קוטעת אותי "זה מה שאתה רוצה? מזיין את אמא שלך????" בטון של נצחון כאילו הביאה לי נוקאווט של החיים ...

בשביל לזיין בחורה , באתי לפה.

בחורה.

זה כל מה שביקשתי.

-המשך יבוא-

מיומנו של מכור

4
נזכרתי בבדיחה ששמעתי פעם:
שני חברים זקנים הולכים על החוף. רואים שתי כוסיות באות מולם. אומר הראשון לשני-"זוכר שפעם היינו יוצאים מדעתנו למראה כאלה בחורות?"
עונה לו חברו- "זוכר. לא זוכר למה."

מיומנו של מכור

8
אני לא נכנס לכל פוסט פה אבל הייתי סקרן, פוסטים ארוכים עושים לי חררה בגוף, ישבתי קראתי ופשוט נהנתי
העברת את כל הרגש שהיה לי כשהייתי במצבך, כל הגועל מעצמך שאתה מגיע למקומות כאלה
טוב שלא נכנסת, לפעמים כשהזין עומד ואתה כל ערב בחיפושים אתה נופל על מה שיש
אחד הדברים שגרמו לי להפסיק לבקר בדירות האלה, אצל כל הויקות והלנות
גם ב200 שקל עדיין מרגיש שדפקו אותך בתחת
הרי כולנו מכורים פה
אשמח לקרוא את ההמשך
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

מיומנו של מכור

9
תודה חברים...שמח לקרוא תגובות חיוביות...זה מחמם את הלב. כפי שאמר הרב רוני: מאחורי כל מדווח יושב לו אדם עם יותר בטחון עצמי או פחות, שמילה אחת פוגענית יכולה להפוך אותו מראש נקרת הצוק לציפור חלשה הסבוכה בענפי עץ השיטה...

נהנתי לקרוא את התגובות שלכם..ואם תרצו , זה רק קצה הקרחון מרגשות לבי הפגוע וכבודי הרמוס .... ואוכל להמשיך ולכתוב מילים רבות ככוכבי השמים וכחול אשר על שפת הים, כפירוט מסעותיי הליליים אל עבר הדירות המחולקות...

העולם רועש וגועש בדבר המשחק "פוקימון גו" שהעיף את מניית נינטנדו לשחקים...

ואצלנו "פוקימון גו" קיים כבר שנים...

כל יום אנחנו יוצאים לצוד פוקימונים נדירים חדשים, עם מפה מדוייקתקריצה

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”