כ מיומנו של מכור - פרק ב' - דף 2 - סקס אדיר

מיומנו של מכור - פרק ב'

11
מחזק אותך

הבחור בוכה על עצמו. לא על הזונה. לא על הזיון.

מציע לך לנתק סקס מאהבה ולא לבלבל בינהם.
אם אתה זקוק לאהבה - חפש אהבה.
אם אתה זקוק לריגוש מיני נטו - מין תמורת כסף זה פתרון לא רע.

אין פסול בריגוש מיני נטו. דווקא כיף לפעמים. אבל זה לא תחליף לאהבה.

דבר איתי בפרטי אם תרצה
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

מיומנו של מכור - פרק ב'

12
זאת אחת הסיבות שאני לא הולך לעיסוי, היא תמיד יכולה לבחור במדיניות של אין מגע בכלל.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

מיומנו של מכור - פרק ב'

14
גרגמל,
הרבה כאן מרגישים כמוך, לא להרבה יש את הביצים להודות.
מבין, את ההרגשה והבכי, זה עובר גם עלי מדי פעם.
אני לא מתאכזב מהזונה, אני מתאכזב מהמצב ומהסיטואציה אליה אני נקלע. ואני מבין שגם אתה כך.
אני חושב שמעצם העובדה שהכול כאן בחדרי חדרים, מנוהל על ידי סרסורים פושעים שמעסיקים בנות, שברובן מיואשות מהחיים, אגרסיביות ובשפל המדרגה בעצמן, אל לנו לצפות לשום דבר חיובי מהביבים (המכונים והתיקתוקיות) האלו.
עדיף (בעיניי ואיש הישר בעיניו יעשה), להפחית את המינון ולנסות למצוא את האיכותיות יותר...
בכי נועד לשחרר מתח נפשי, סקס נועד לשחרר מתח מיני. המתח הפנימי גדל ביחס ישר לתסכול בשני המקרים...
וזה נכון שאנחנו כצרכנים נתקלים ביחס מזעזע בהמון מקרים וזה רק מעצים את הבעיה.
לכך נועד הפורום במקור... למנוע תסכולים, לשתף בחוויות (שליליות וחיוביות) ולעזור לסנן את המוץ מהתבן. ולמצות את החוויות הטבות כך שיביאו את המזור, לפחות זמנית...
הכשלון האמיתי מתחיל כשמפסיקים לנסות

מיומנו של מכור - פרק ב'

15
תודה על התגובות, הבנתם אותי נכון.
בואו לא נשכח שהתעריף לזונה פרטית הוא פי 3 כסף ונפילות קורות לרוב גם שם.
אין מה לעשות לאט לאט אני משלים עם העובדה שפה זה לא אירופה,
ומתחיל להבין את החברים שנוסעים לתיירות סקס בתאילנד וברומניה
שם אין את הפוזות האלו. בכלל לא

מיומנו של מכור - פרק ב'

16
הכתיבה מעניינת וכל הכבוד על האומץ והשיתוף
א. ייתכן ואתה באמת צריך פגישה עם איש מקצוע,זה בטח לא בושה
ב. המנע מהתקתוקיות הללו שעושות לך רע, יש פה המון המלצות על בנות פרטיות או תאגיד שמתנהגות אחרת
גם אם זה עולה כפול ,תיהנה מהאיכות ולא תסבול מהכמות
למשל : אלה מתל אביב , 400 ש"ח והיא מתוקה אמיתית בהתנהגות ואחלה סקס
בהצלחה

מיומנו של מכור - פרק ב'

17
עזוב... אין מה להתרגש.
המקום שציינת הוא המיץ של הזבל בתגלמותו - למה בדיוק ציפית?
אני במקרה של תיקתוק עצבני, הולך מייד למישהי אחרת כדי להתגבר על הבאסה.
מסאג'ים טובים עושים במקומות הידועים והממומלצים כאן.
למיטב ידיעתי אף אחד לא המליץ על המקום, גם אני נפלתי שם בפעם ה"שנייה" (שהייתה הפעם הראשונה והאחרונה...)
המכורים האמיתיים מחפשים ריגוש ולנסות כל פעם מישהי אחרת במקום אחר, אני הרבה פעמים לרחק חוויה טובה , מתמיד עם אותה אחת עד שעוזבת.
מה שכן, בשנים האחרונות אני חסיד של חו"ל (בעיקר גרמניה וספרד), בחורות כוסיות,הרבה יותר זול, שירות זה שרות, גם חוקי.

בארץ זה רק כדי להעביר את הזמן עד לנסיעה הבאה.
מה זה קרה לי? טוב לי אוראלי!

מיומנו של מכור - פרק ב'

19
עוד !!!
הוכחה ניצחת שאסור אבל ממש אסור לעבור את מפתן המכונים ולא משנה איך הם נקראים והיכן ממוקמים.
אחרי נסיון מר צריך לקבוע כלל - הולכים רק לפרטיות!!! ורק לכאלה שמומלצות ולא למטחנת בשר שעובדת כמו בוכנה .
יש בגוש דן מספיק בנות פרטיות במחירים שפויים של עד 300 שקלים שיתנו לך גרגמל ואחרים בין 40 דקות ועד שעה של עונג מושקע עם חיוך עם רגש מינימלי .
כל שצריך לעשות הוא לעבור על הודעות על בנות מוכחות ולקבל החלטה חד משמעית גם אם המכונים הם האחרונים שיישארו אחרי פיצוץ גרעיני או אירוע קוסמי אחר עדיף להתענג מכף ידך מאשר לפגוש את המפלצות שם . שלא לדבר על כך שמחצית מכספכם הולכת לא לאישה אלא לאיזה ערס שמחזיק את המקום וקונה בכספכם דלק וביטוח למרצדס השחורה שלו ...

מיומנו של מכור - פרק ב'

20
[QUOTE=המנוסה]
עוד !!!
הוכחה ניצחת שאסור אבל ממש אסור לעבור את מפתן המכונים ולא משנה איך הם נקראים והיכן ממוקמים.
אחרי נסיון מר צריך לקבוע כלל - הולכים רק לפרטיות!!! ורק לכאלה שמומלצות ולא למטחנת בשר שעובדת כמו בוכנה .
יש בגוש דן מספיק בנות פרטיות במחירים שפויים של עד 300 שקלים שיתנו לך גרגמל ואחרים בין 40 דקות ועד שעה של עונג מושקע עם חיוך עם רגש מינימלי .
כל שצריך לעשות הוא לעבור על הודעות על בנות מוכחות ולקבל החלטה חד משמעית גם אם המכונים הם האחרונים שיישארו אחרי פיצוץ גרעיני או אירוע קוסמי אחר עדיף להתענג מכף ידך מאשר לפגוש את המפלצות שם . שלא לדבר על כך שמחצית מכספכם הולכת לא לאישה אלא לאיזה ערס שמחזיק את המקום וקונה בכספכם דלק וביטוח למרצדס השחורה שלו ...
[/QUOTE]

מילים כדורבנות מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

אין יוצאים מן הכלל. כל המכונים אותו.זבל. גם מקומות של מסאג'ים בלבד!!!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”