כ יום של זימה עם: ליה,אלינה,מרטינה,ועוד אחת.... - דף 3 - סקס אדיר

יום של זימה עם: ליה,אלינה,מרטינה,ועוד אחת....

23
ליה/לאה מתל אביב העלתה את המחיר

500 שח לשעה
350 שח לחצי שעה

החליפה טלפון או משתמשת בטלפון נוסף .
מקבלת היום רק מהערב מ 20:00 נראה לי .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

24
רוני ידידי,
אכן צר לי כי לא הצלחת להיגמל, ומאידך שמח אני לקרוא את דבריך המאלפים.

( בדומה למי שירש את קרובו חו"ח, שמברך גם דיין האמת- על הפטירה, וגם שהחיינו- על הירושה...)

אני כל כך מזדהה עם הרגשת הריקנות אותה אתה מרגיש, ולכן לי חשוב שתהיה זונה חמודה וחייכנית, כדי שכשיוצאים ממנה זה היה עם חיוך, ולא עם הרגשה כבדה, אחרת יצא שכרו בהפסדו.

29
ביקרתי את ליה, אחרי ש״שוטטתי״ ברחבי האינטרנט וחיפשתי כוס רטוב לרפואה באיזור תל אביב, מעולם לא היה יבש כל כך באוגוסט.

אבל ליה שיפרה את המצב והיתה הימור מחשוב ומוצלח. היא אכן גדולת מידות כמו שרבינו תיאר בפתיחה, עיניה יפות, שדיה קטנים ורכים, ישבנה גדול מהממוצע (אבל לא ענק), היא גבוהה ושזופה (בכל זאת היא כבר יותר משבועיים כאן).

הכוס שלה בשרני ורטוב, כל כך רטוב שהחלטתי להתקלח בו. באתי רעב והפה שלי עבד שעות נוספות, גם על השפתיים העליונות וגם על התחתונות, היא מתנשקת ומתמסרת ולופתת ונאנחת ונהנית ובסוף גם מחייכת חיוך גדול.

ומהרגע שהיא חייכה את החיוך הגדול שלה, אתם יכולים לשכב על הגב וליהנות.

ליה היא זונה אמיתית, היא אשה שיודעת את העבודה ובאה לעבוד, וכאלה אני מחפש.

אין רימינג, אין אנאלי, אבל אני אהבתי את כל מה שיש ויצאתי מסופק. היא כאן לעוד שלושה שבועות בערך. איך להשיג אותה? תראו הנחיות מפי הרב למעלה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”