כ שירת הברבור - סקס אדיר

שירת הברבור

1
היי חברים את בר הכרתי דרך חבר , את בר היה קשה להשיג כי לא ניתן לדבר איתה בנייד רק בsms או what up
לאחר כמה ניסיונות היא עונה לי קצת קישקושים מבקש לראות תמונה שולחת תמונה שהיא ערוצה חלקית מול המראה ללא הפנים בהודעות היא נשמעת ממש מתוקה במראה היא קצת מלאה עם חזה בינוני + סה"כ לא מאכזב
קבענו להיפגש במלון בעיר האורות בשעות הערב
דפיקה בדלת בשעה שנקבעה ומולי בר
בר לבושה בטייץ שחור וחולצת רואים לי תציצי (אני קוראה לה כי כל פעם שהיא תתקופף יראו לה תחזה )
וכפכף אצבע כבר ירד לי כי אני אוהב נשים מתוקתקות שמשקיעות ביצמן אם הם גובות 600 ש"ח ומעלה
שיער שחור שטני פהים נאות לא עפתי היא לא מלכת יופי אבל גם לא מכוערת אבל מה שהדליק אותי זה המבטא שלה רומני או הונגרי לא שאלתי
קצת קישקושים והיא נכנסת למקלחת אחרי כמה דקות היא יוצאת דמגבת עוטפת אותה אני מיכש אליה מנשק את שפתייה ובאיטיות מוריד את המגבת מתגלה לי גוף של אישה מלאה לא שמנה עם חזה גדול יפה אך קצת נפול והיא באופן שמעיד על ביעשנות נצמדת אליי ואנחנו מתנשקים תוך כדי שהיא מפשיטה אותי
בר מצכופפת וקורעת על ארבע מורידה לי את התחתון ומתחילה במציצה משובחת עד לפיצוף המיוחל
לאחר ההתרוקנות היא רצה לכיור לרוקן את הנטל...
היא חוזרת מוציאה מיי פה והולכת לגרגר אני אהבתי
מנוחה של כמה דקות עם דיבור מעמיק על חייה וסיבוב נוסף אני לא ירחיב על הסיבוב אני רק אכתוב שהיא יודעת להזדיין ואוהבת להזדיין ברמות
אם אחזור אולי כי אני רוצה לטעום אחרות
כמובן נייד בפרטי
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”