אוקיי. אז אחרי שהייתי אצל
מילנה 'בובת הברבי' ויצאתי די ברגשות מעורבים(תקראו בדיווח) הייתי עדיין חרמן כרגיל

אז התחלתי לטלפן למטרות נוספות. למי שרוצה לקרוא את הדיווח על מילנה הוא מופיע כאן:
מילנה, בובת הברבי החדשה שלי...מלבד היותי חרמן גם נהייתי רעב אז ירדתי על בגט עם שניצל טעים בקרבת מקום(אם אנוכי זוכר טוב קוראים לו 'סנדוויץ' יעקב' או משהו בסגנון... דווקא לא רע שם) וניסיתי לתפוס את
מילנה(אחרת, לא ה'בובת ברבי' שהייתי אצלה קודם

) מהשרשור הזה:
מילנה 22 תל אביבואין תשובה. נכנס לפורום ורואה שעזבה

...
אינעל ראב ראב ראב ראבק ערס!!!!

זאת כבר הפעם השלישית שאני מפספס אותה!!!

כוסאומו העולם!!!

מה יהיה?!

טוב. ננסה מישהי אחרת. מתקשר ל
אלבינה. עונה הפקידה ומכווינה אותי להפתעתי למקום(מעבר ישי) שנמצא מרחק 5 ד' הליכה

מ
מילנה 'בובת הברבי' שהייתי אצלה קודם. נכנס שוב לבניין ישן מבחוץ בעוד הדירה המחולקת בפנים משופצת כחדשה, ופותחת לי את הדלת אלבינה. לבושה במעיין חלוק תחרה שחור-שקוף, חזייה ותחתונים. קישור למודעה שלה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11518טוב. מישהו פה כתב(נדמה שזה החבר
avi_hatotakh) שהיא סוג של מיס אוקראינה. תראו, אני מכבד את כולם ואהיה תמיד האחרון שיתווכח על טעם וריח(יצא חרוז בטעות

) אבל לדעתי מדובר... איך נאמר בעדינות... בהגזמה פרועה.
כלומר, לא מדובר בבחורה מכוערת או משהו... ממש לא! אבל חד משמעית לא כוסית ובטח שלא מיס אוקראינה.
בת 27-28, 171-2 ס"מ בערך, שיער שחור, פנים מתוקות כאלה

, קצת שזופה(הספיקה להיות בים) אך לא שחומה ממש, חזה בינוני טבעי ויפה, בטן קצת רופסת עם סימנים של לידה, רגליים רזות, ישבן די עסיסי ויפה, ובכללי לא גוף חטוב במיוחד אך גם לא שמנה/מלאה או משהו, די סקסית אפשר לומר. מדברת אנגלית בסיסית אך ניתן לתקשר איתה.
בנוגע לתמונות במודעה -
אולי הן אמיתיות אבל מאוד מאוד משופצות. במציאות היא שחומה יותר וחטובה הרבההה פחות ממה שנראה בהן.
האמת שהיא לא ממש עשתה לי את זה חיצונית, אך משהו בגישה שלה שידר סקסיות

והאינסטינקטים אותתו לי ששווה לנסות

. החלטתי ללכת על זה אבל לקחתי מסלול קצר של
400 ש"ח ל-40 ד' שכוללים גמירה אחת בלבד. המסלול הארוך של שעה ו-2 גמירות עולה 500 מרשרשים.הנחתי את הכסף על השולחן, מגבת נמסרה לי(אגב המכונת כביסה שם עובדת נון-סטופ ולידה ישנו מתלה מגבות עמוס במיוחד

) ונכנסתי בקושי למקלחת הפצפונת...

שמעו, הייתי צריך להפעיל לא מעט דימיון+חוש טכני כדי לתמרן את הדלתות כך שאוכל להיכנס ולצאת

. סיימתי, התנגבתי ואלבינה כבר שוכבת עירומה על המיטה ומחכה לי

. האמת שרציתי אני להוריד ממנה את מעט פריטי הלבוש שלה(חולה על הפור-פליי הזה

) אבל בקטנה.
באתי מעליה והדבקתי לה צרפתיות רטובות ועמוקות כמו שאני אוהב

, אלבינה נענתה וזרמה לא רע עם לשון ומזמוזים תוך שהיא שולחת ידיים לביצים ולזין שלי ומעוררת אותו. ככה המשכנו מס' דקות תוך שאני נשכב עליה ומזמז/מוצץ/מלקק את שדיה היפים

. אגב הבחורה נעימה למגע בכללי למעט הכוס והרקטום שלא היו חלקים לגמרי אבל אולי תפסתי אותה לפני טיפול קוסמטי

. בכל מקרה לאחר דקות ארוכות של מזמוזים כשאנו צמודים בשכיבה הסתובבתי ונשכבתי על הגב בעוד אלבינה ירדה למציצה עמוקה ורטובה שכללה גם ליקוקי ביצים מושקעים

אך לא הסכימה לפרוסטטה. נו, לא נורא. גם ככה נהניתי מהמציצה שלה

. בשלב מסויים העברתי אותה ל-69 וירדתי לה ארוכות על שני החורים בעוד היא ממשיכה בעובדתה על האיזור הדרומי שלי

. מאצבע בישבן ביקשה להימנע אך זרמה לאצבעות בכוס.
לאחר מס' דקות קונדום הולבש והיא עלתה לרכיבה עליי. קצת התמהמה להיכנס לקצב אז עזרתי לה בתנועת אגן מלמטה, המשכנו ככה מ' דקות עד שסובבתי אותה למיסיונרית והתחלתי לפמפם אך הזין לא עמד הסוף. הורדתי את הקונדום ואלבינה חזרה למציצה הטובה שלה

+ליקוקי ביצים כשהיא שוכבת מהצד ואני ממזמז בחרמנות את התחת שלה

. הזין נעמד בשנית, קונדום הולבש וחדרתי אליה במיסיונרית תוך שאני מצרפת אותה ומלקק את צווארה

. מיצינו והפכתי אותה לדוגי.
לפניי נפרש התחת העסיסי והיפה שלה שחירמן אותי עוד יותר!

כמו שאמרתי קודם הגוף שלה לא חטוב והבטן קצת רופסת אבל הציצים היפים והטבעיים+התחת העסיסי מחפים על זה

. על כל פנים, התחלתי לזיין אותה בדוגי תוך שהיא משחקת לי בביצים מלמטה והזיון תפס קצב אנרגטי ואינטנסיבי כמו שאני אוהב

. העליתי הילוך והתחלתי לזיין יותר בעוצמה,
עושה רושם שלאלבינה לא הייתה שום בעיה להתמודד עם זה
(בניגוד למילנה 'בובת ברבי' העדינה שהייתי אצלה קודם) והיא אפילו די נכנסה לעניין לאור הגניחות שיצאו ממנה

. ככה המשכתי בעוצמה אדירה לפמפם מס' דקות(
נראה לי שאת צלילי התנגשות האגן שלי בשלה שמעו גם השכנים בבניין

) תוך שאני אוחז במותניה והיא משחקת באשכיי עד להתפוצצות בגומי.
סוף סוף זיינתי בעוצמה ובאנרגטיות כמו שאני אוהב

ולא בעדינות כמו קודם עם מילנה. קמנו, הורדתי את הקונדום ונכנסתי לשטוף את עצמי. סיימתי, התנגבתי וחזרתי למזמז ולנשק

את אלבינה שהייתה שרועה על המיטה ושיחקה בטלפון. למרות שבהתחלה לא ממש התלהבתי מהמראה שלה ולקחתי מסלול מקוצר שכולל מספר אחד,
הסקס היצרי והאינטנסיבי איתה הדליק וחירמן אותי

ורציתי להאריך את המפגש איתה לשעה ומספר נוסף.
כלומר להוסיף עוד 100 ש"ח.
בעזרתו של ד"ר גוגל הסברתי זאת לאלבינה והיא ביררה את העניין עם הפקידה. לצערי הדבר לא התאפשר כי היה לקוח שרצה לבוא אחריי. נו, בקטנה. אולי פעם אחרת.
התלבשתי ונפרדתי בהרבה חום ונשיקות מאלבינה המתוקה

.
סה"כ הייתי שם כ-45 ד' ללא לחץ זמן מצד אלבינה
, למעט ממש לקראת היציאה כשהלקוח אחריי היה צריך להגיע.לסיכום: מילפית בסוף שנות ה-20 שלה, חזה טבעי יפה, ישבן סקסי מזמין, GFE טוב מאוד, זורמת, חייכנית, חושנית ובכללי - נהניתי איתה. החסרונות הן שהיא לא חטובה(בכל זאת עברה לידה או שניים וזה ניכר עליה) ולא כוסית כמו מילנה שהייתי אצלה מוקדם יותר, אבל בהחלט משדרת סקס. האם שווה את הכסף? תלוי מה מחפשים אבל לאוהבי המילפיות+סקס יצרי ואנרגטי כן. האם אחזור? אולי, אך כמטרה בעדיפות משנית. יש לי מטרות רבות ואיכותיות מלבדה, למרות שהיא בכללי סקסית, זורמת ונחמדה. לא נפלתי מהרגליים, אך בהחלט היה נחמד ונהניתי. תהנו ותתיחסו אליה יפה.אח"כ הלכתי ל
קלי המסז'יסטית. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא: