כ לנה בת ים, - סקס אדיר

לנה בת ים,

1
חזרתי ממנה לפני 10 דקות,

בטלפון שנגמר ב 388 עונה הפקידה , שואלת גיל, וקצת פרטים , קיצר 400 שקל אפשר קצת להתמק ח 350,

לגבי הבחורה, וואלה מילפית 40+ , גוף טוב מאוד מילפי עם חזה גדול קצת נפול, אבל לא יותר מידי ,
נ.ב, ממש לא בכיוון של שקיות שוקו מפוצצות
עיברית יותר מינוס ממינוס, אין לה מושג .

מזמוזים בעמידה, יורדת למציצה רטובה עם גרון עמוק , כמעט הקיאה לי על הזין,

עוברים למיטה, ותמרור אזהרה ענקי, אין קונדום, לא היה לה, ובכיף זורמת בלי,

(הערה:באמא'שכם, באמת באמת באמא'שכם חברי הפורום שקוראים את הדיווח, או אם אתם סתם חרמנים אוכלי חינם שנהנים מדיווחים ואפילו לא טורחים לדווח, אל תעשו שטויות, ודי לחכימא ברמיזא)

אחרי שהתעקשתי, היא הלכה ל"כזיין" (בעלת בית ברוסית), והביאה לי קונדום שמתאים לילד בן 13 שמתחרמן מהמחשוף של הדודה בבר מצוווה,

בגלל שעשיתי עבודה ידנית בבית, אבל לא שחררתי צאצאים במשך יומיים שקדמו לעבודה , אז הסתדרתי עם הקונדום,
צרה מאוד למטה, היה צריך קרם כדי שתהיה איזה החלקה ושזה לא ישרוף לי עם הקונדום, ושלא יתקפל לי הבולבולון,
קיצר פומפמה בדוגי עצבני, הרגישה כל כניסה ויציאה, ובסוף גמרתי בקול תרועה רמה,
נגבה אותי, הציעה מגבת, מקלחת, בקיצור אחלה יחס, אחלה בחורה, חדר סבבה, יש מאוורר קטן , מקלחת כמו בסרטים של שנות ה70 , אמבטיה (לא דוש),

לסיכום, משקיענית יתר על המידה,
צריך להתחבר למראה הרוסי המילפי,
חזה נפול בהתאם לגיל ה 40+

נ.ב בדרך באוטו, קצת אכלתי סרטים על המציצה החשופה, לאור העובדה שלא ממש התלהבה מלהציע קונדום, אז מרחתי באמצע הנהיגה קצת קרם אלכוג'ל על הזין, (לא עצרתי בצד לכל שומרי החוק , עשיתי תוך כדי נסיעה , כי גברים מסוגלים לעשות כמה דברים במקביל, במיוחד תוך כדי נהיגה, זה קצת שרף, אבל אחרי כמה שניות זה הפך לדגדוג נעים שכזה,

לנה בת ים,

6

טוב הייתי לפני שבועיים .
הגבתי למודעה באתר הלבן (מודעה מאוד לא מגרה, אישה שנראית 50, שיער קצר לא יפה)
הייתי אש וכל אופציה אחרת היתה לשעה מאוחרת יותר או לא פנויה או......אמרתי אולי תצא מילפית חרמנית מטורפת.Tongue
אולי תהיה הפתעה.חיוך גדול

התקשרתי

עונה בעברית זקנה מישהי שמזדהה כחברה שלה שאומרת שהזונה לוקחת 200 והיא רוצה עוד 200 תיווך לפעם ראשונהכועס.
אמרתי לה - מה זה ?! 100% תיווך ?! מה את זונה ?! (לא באמת צחוק)
בקיצור מו"מ זריז סגרנו 300 לחבילה.

מפנה לגבול בת-ים יפו בניין ישן קומה א
עולה
פותחת המתווכת
אומרת : תן 300
אמרתי : קודם נציץ בסחורה
קוראת לסחורה

יוצאת זלדה Dead
אישה גדולה, מדובללת, לא יפה ולא סקסית (חוץ מזוג מרשים-לפחות באריזה), נראית קצת מפגרת (באמתWacko)

על-אף שכל הדרך זימרתי "אוי ואבוי לו לשובב הזקור במכנסיו....Embarrassed" לא יכולתי...
הזדעזעתי וברחתי.

המתווכת שמה יד על ידית הדלת וחסמה את היציאה
אמרה : צריך לשלם דמי ביטול !
אמרתי : לא תודה, כבר אכלתי.

הזזתי לה את היד בעדינות אך בנחישות
ויצאתי

כשאני מחבר עם מילותיו של פותח השירשור על עניין הקנדום - ממליץ בחום שלא להתקרב !!!!

ושתהיו בריאים !
אמן !

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

לנה בת ים,

8
לצערי הרב אחרי חרמנות קשה שתקפה אותי , החלטתי לקבוע עם לנה .
ברוב טיפשותי הסכמתי למחיר של 400 שקל . לנה בחורה בת 50 בערך , עם שיער מאוד מאוד קצר , מלאה עם רגליים גדולות ולא יפות . היא מאוד שזופה ובסך הכול נראית בסדר לגיל שלה .
השירות שלה גרוע , היא לא יודעת ולא אוהבת למצוץ , לא מתנשקת עם לשון ( וטוב שכך ) , אי אפשר לתפוס לה את הראש במציצה ובכלל חווייץ תיקתוק ברמה גבוהה . המטרה שלה זה להעיף אותך תוך 5 דקות וכך היה .
היא מראש אומרת לך שאין לה קונדום ואם בא לך להזדיין בלי קונדום .
על 2 הדקות הראשונות רציתי לברוח ואחרי שגמרתי איכשהוא מהמציצה הגרןעה שלה ( הייתי ממש חרמן ז) , רציתי להקיא מעצמי וממנה .
לאחק מכן דרשתי ממנה להחזיר לי 200 שקל והיא החזירה בליץ ברירה .
לסיכום : גם אם אתם נואשים , לא להתקרב אלייה !! רוב הסיכויים שהיא חולה אחרי שמזדיינת כל יום עם עשרות גהרים ללא קונדןם ראו הוזהרתם !!

לנה בת ים,

9
זהירות נפילה !
זוהי קומבינה מתוכוננת/תרגיל עוקץ - ע"י תשלום כפול שכולל תיווך.
מדובר בשלישיית נוכלים :
1.מתווכת זקנה
2.סרסור זקן
3.אוקראינית מבוגרת מסריחה מאלכוהול , עם התנהגות מפגרת - ואולי גם נשאית HIV.

הביקור התבצע לפני כשנה(לא יודע אם כיום זה אקטואלי).
הדירה נמצאת ברחוב חלמית - נידמה לי ביפו ד'
לאחר מסירת המזומן ,היא הובילה אותי לחדר ושכבה על המיטה כמו גופה ללא רוח חיים... ודרשה חדירה ללא גומיה.

פראייר מי שמשלם יותר מ-400
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”