בטלפון שנגמר ב 388 עונה הפקידה , שואלת גיל, וקצת פרטים , קיצר 400 שקל אפשר קצת להתמק ח 350,
לגבי הבחורה, וואלה מילפית 40+ , גוף טוב מאוד מילפי עם חזה גדול קצת נפול, אבל לא יותר מידי ,
נ.ב, ממש לא בכיוון של שקיות שוקו מפוצצות
עיברית יותר מינוס ממינוס, אין לה מושג .
מזמוזים בעמידה, יורדת למציצה רטובה עם גרון עמוק , כמעט הקיאה לי על הזין,
עוברים למיטה, ותמרור אזהרה ענקי, אין קונדום, לא היה לה, ובכיף זורמת בלי,
(הערה:באמא'שכם, באמת באמת באמא'שכם חברי הפורום שקוראים את הדיווח, או אם אתם סתם חרמנים אוכלי חינם שנהנים מדיווחים ואפילו לא טורחים לדווח, אל תעשו שטויות, ודי לחכימא ברמיזא)
אחרי שהתעקשתי, היא הלכה ל"כזיין" (בעלת בית ברוסית), והביאה לי קונדום שמתאים לילד בן 13 שמתחרמן מהמחשוף של הדודה בבר מצוווה,
בגלל שעשיתי עבודה ידנית בבית, אבל לא שחררתי צאצאים במשך יומיים שקדמו לעבודה , אז הסתדרתי עם הקונדום,
צרה מאוד למטה, היה צריך קרם כדי שתהיה איזה החלקה ושזה לא ישרוף לי עם הקונדום, ושלא יתקפל לי הבולבולון,
קיצר פומפמה בדוגי עצבני, הרגישה כל כניסה ויציאה, ובסוף גמרתי בקול תרועה רמה,
נגבה אותי, הציעה מגבת, מקלחת, בקיצור אחלה יחס, אחלה בחורה, חדר סבבה, יש מאוורר קטן , מקלחת כמו בסרטים של שנות ה70 , אמבטיה (לא דוש),
לסיכום, משקיענית יתר על המידה,
צריך להתחבר למראה הרוסי המילפי,
חזה נפול בהתאם לגיל ה 40+
נ.ב בדרך באוטו, קצת אכלתי סרטים על המציצה החשופה, לאור העובדה שלא ממש התלהבה מלהציע קונדום, אז מרחתי באמצע הנהיגה קצת קרם אלכוג'ל על הזין, (לא עצרתי בצד לכל שומרי החוק , עשיתי תוך כדי נסיעה , כי גברים מסוגלים לעשות כמה דברים במקביל, במיוחד תוך כדי נהיגה, זה קצת שרף, אבל אחרי כמה שניות זה הפך לדגדוג נעים שכזה,