כ נפלת חזק , זארה 24 בת ים , נפלתי חזק - סקס אדיר

נפלת חזק , זארה 24 בת ים , נפלתי חזק

2
[QUOTE=Mr Fanta]לסיכום , חוויה שגורמת לך לשאול את עצמך למה לעזעזל אתה צריך את זה ... לא חבל על הזמן? , הכסף? , הכוחות וכל הבלאגן שמסביב ?!?
[/QUOTE]

ולכן בדיוק נהניתי באמסטרדם: גמירה אחת עולה 215 ש"ח בערך (50 יורו) (שלא לדבר על אלקמאר: 35 יורו!). כך שגם אם הבחורה מכנית וקרה (וכמעט כולן היו כאלה), זה לא ממש נפילה: שילמת 200 ש"ח על מציצה מכוסית על.
בכל מקרה תודה רבה חבר, חסכת לנו! מהתמונות עולה שהיא כוסית משגעת אולי כשמלח פלפל יגיע ויפתח שיחה מעבר לשאלות אודות השירות היא כן תזרום
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

4
אחלה דיווח...אני בתור נופל סדרתי מכיר ומזדהה מאוד עם מה שכתבת...זה שהאווירה הקרה והמנוכרת משפיעה ישירות על קשיחות הזין , זה שכל אחד מאתנו מזהה ישר במשפט הראשון אם זאת הולכת להיות נפילה או לא...אפשר לזהות בנות רעות וכעוסות מהשבריר שניה הראשון ובכל זאת אנחנו לא לומדים לקח...

אני ברוך השם כבר יומיים מחוץ לתחום

6
[QUOTE=Mr Fanta]
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11880

חמי רודנר צדק בקשר ל-נפלת חזק !!!

"אישה שאומרים לך
אל תיקח ממנה דבר
תמיד היא תמכור לך סם -
אהבת אמת
כמו בסמים תיפול
..נופלים החיים...

נפלת חזק
ותודה שאתה בכלל לא שולט בחיים שלך..משותק
..רגשני מנותק תודה שנפלת חזק

אתה מתפתה ואתה כבר אבוד
אין לך מה לעשות
צריך את הסם שלך
למרות שעכשיו הוא יקר
נפלת חזק...
"

הרמתי טלפון , עונה הפקידה "חכה שנייה" "חכה שנייה"
לבסוף פגשתי את הגברת זארה , מקבלת ברחוב על שם בירתנו בעיר בת ים.
התמונות אכן אמיתיות , ועושות את העבודה ...בחורה גבוהה להערכתי 1.74 , תחת שווה במיוחד עם קעקוע של דובדבנים , עיניים מדהימות כחולות/ירוקות אפשר לשקוע בהן.. וכאן נגמרת החגיגה..
כפרות על הכסף (500 שעה , 400 ל-40) אבל דחיל ראבאק למה עובדת בחורה במקצוע העתיק בעולם אם אין בכוונתה רצון אפילו קטן לתת תמורה לאגרה ?! והאמת ?? אני אשם !! שמתי לב לכל תמרורי האזהרה שהיו לי אבל למרות זאת החלטתי להתעלם מהם .
דירה חשוכה (לא סובל את זה) , כשניסיתי לפתח שיחה מעבר לשאלות הודות השירות לא זרמה , ועוד אמרה שמתה לחזור הביתה ולא סובלת את ישראל ...

מקלחת פצפונת שהכל התפרק שם במהלך השימוש , האקט עצמו : מציצה חסרת חשק רק הכיפה בהילוך איטי עוד שניה נרדמה לי ..
אולי 2 דקות על השעון שלחה יד לעבר הגומי ואמרתי לה שעוד לא תמשיכי , עשתה פרצוף וכאן הבנתי שנפלתי , נפלתי חזק !!
מצצה עוד דקה ושוב שלחה יד לעבר הקונדום , הבנתי שנפלתי ויאללה תלבישי חליפה וקדימה לעבודה , מסיונרית , דוגי וכל זה חסר טעם וריח עייפה מאוד ללא כל תגובה או משהו שידליק אותך ויכניס אותך לעניינים , לא זיינתי כמה ימים והגעתי אלייה חרמן , ולמרות זאת לא הצליחה להעמיד לי אותו בצורה שהוא יהיה קשיח כמו טיל , אמרתי יאללה נתן לבחורה צלילה , יורד דרומה שוב מסתכלת עליי
בצורה תמוהה ואומרת שהיא לא נהנת ואוהבת שיורדים לה ... עברו להם 10 דקות החלטתי לגמור , חצי כח מה שניקרא .
חזרתי למקלחון הקטנטן והמפורק , הבנתי שנפלתי חזק ואני לא מאשים אף אחד אחר אלא רק את עצמי ...
לא יכול להאשים את הבחורה בכל זאת לא קל לעבוד בעבודה כזאת , ולרצות מספר גברים ביום...

לסיכום , חוויה שגורמת לך לשאול את עצמך למה לעזעזל אתה צריך את זה ... לא חבל על הזמן? , הכסף? , הכוחות וכל הבלאגן שמסביב ?!?
אז תחכסו לכם 500 ש"ח או 400 ש"ח , זארה חווייה לא מומלצת , כנל גם הדירה המתפרקת

[/QUOTE]

חז"ל נהגו לומר: "אין מקרה בעולם"

לעיתים אני קורא דיווח של חבר בפורום ואין לי מה להוסיף !!! כאילו קרה
לנו אותו המקרה.Shocked

זארה לא זרה לי, רק הופתעתי מכך שהיא נמצאת באחת הדירות המחולקות בבת
ים.

משום שאני פגשתי אותה בבית מלון בתל אביב. הזמנתי אותה מאחד ממשרדי
הליווי.

כל מה שרציתי לומר למר פאנטה שלמרות ידיעת שפת הזונות, ולמרות כל הקסם
הקסמים

והמילים שהפעלתי על הילדה הסקסית הזאת, עברתי חוויה מאוד דומה לזו
שאתה עברת איתה. Ouch

לא נותר לי אלא להשתתף בצערך ! או במילים אחרות: זה לא אתה זו היא.......Dead

תודה לך. מוחא כפייה

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

9
חפוזי, שים לב:

[QUOTE=Mr Fanta]
כשניסיתי לפתח שיחה מעבר לשאלות הודות השירות לא זרמה , ועוד אמרה שמתה לחזור הביתה ולא סובלת את ישראל ...

[/QUOTE]

השירות גרוע, כי הבחורה לא רוצה להיות כאן...

לאחר שתקצר שהייתה, יאמרו מי שיאמרו "זה כוחו של הפרום"...

המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”