כ הפללת המשתמשים בשרותי מין - דף 2 - סקס אדיר

הפללת המשתמשים בשרותי מין

11
עדיין מי שמשתמש בשרותי ליווי יהיה בסיכון לסחיטה , מספיק שנערת הליווי תאמר לו שלם כפול או שאני מזמינה משטרה ( שהרי זנות היא חוקית-רק המשלם הוא פושע) , מה הלקוח יעשה?? וזו רק דוגמא אח מני הרבה אפשרויות.
מדהים אותי שכולם מקבלים באדישות את החוק, כאילו שאין מה לעשות והענין סגור. אני חושב שצריך להלחם נגדו. רק שצריך מישהו שיאגד את כל הגברים בארץ (משתמשים או לא) למנוע פגיעה חוצפנית בגברים שנלחמים יום יום עבור הפמיניסטיות הארורות שהגו חוק זה.

12
אם כבר, המחיר ירד - הרי יהיה פחות ביקוש.
מלח פלפל, למה שהסיעות הדתיות לא יתמכו בחוק? זוהי ההזדמנות שלהן להוכיח שהן לא דואגות רק לסקטור שלהן אלא לכלל העם.
אם בחורה אחת תנסה לסחוט מישהו - היא תגרום נזק אדיר לה ולחברותיה. לכן זה פחות סביר.
מפעילת הבלוג המפגרת דיברה היום ברדיו. חברים, דואגים להפוך אותנו למפלצות ואנסים. זה לא טוב...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

14
אגב בשום מקום בעולם שהחוק עבר לא הייתה ירידה בהיקף הזנות. הזנות עברה שינוי אבל ממש לא נעלמה. אם חס וחלילה זה יעבור, העניים לא יוכלו לזיין כי למראית עין בתי הבושת ייסגרו. אולם האינטרנט יפרח והדבר יעבור טרנספורמציה. משטרת ישראל בשביל 750 שקל קנס לא תנהל חקירות סמויות ולכן כמו חוק האופניים החשמליות הוא יהיה חוק מת. אולם בעיני חשיבותו של החוק הוא אחר, הוא חיסול נוסף של נדבך בזכויות האדם של האזרחים.

16
חפוזי, זה בדיוק העניין.
במגזר החרדי אין הרבה אופציות אחרות. ההלכה מאפשרת שימוש בזנות "בעיר זרה" כמתן פתרון לפורקן מיני מחוץ לנישואין. יש המון צרכני זנות חרדים, באישור או העלמת עין של הממסד החרדי.

ולכן, לכאורה הם תומכים בחוק, אך הלכה למעשה מסכלים אותו.

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

17
אני יודע, התכוונתי יותר לבית היהודי (להזכירכם: חברות המפלגה הן ממנסחות החוק; זה אולי הנושא היחיד שיש להן הסכמה עם הפסיכיות מהשמאל).
גאמא, העובדה שהחוק לא באמת יוכל להיאכף (או שיהיה מאוד קשה לעשות את זה) לא בהכרח תביא לסיכולו (כמו חוק האופניים שהזכרת, או חוקים נגד עישון). יכול מאוד להיות שהוא יעבור אך ורק כדי משיקולים פוליטיים אינטרסנטיים.
ההצעה של הרבה סקס2 קשה לביצוע בגלל האופי הבעייתי של כל העניין: הרוב המוחלט רוצים לשמור על דיסקרטיות ולא לקשר את עצמם אליו. מדובר בבודדים וחריגים, אבירי צדק כמו בוקי נאה וגדי טאוב.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

18
נכון מאוד זה הפחד שלי. מבחינה פוליטית ופומבית זה מאוד פופולארי ואיני להיות בעדו אבל הרבה מאוד כוחות מתחת לשולחן מנסים למנוע אותו בכל מחיר. בישראל יש הרבה מאוד חוקים לגבי זנות שלא נאכפים מלבד סחר בבני אדם שזה עקרון של האום שישראל מחויבת אליו. אני לא יודע קשה לי לראות רפורמה כזו מתרחשת לפי הפמיניסטיות עצמם יש חצי מיליון צרכנים, קשה לי להאמין שיהיה שינוי ענק במדינה הקקה הזו
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”