כ רינה הבה נרננה תא,רח' המרגרינה והמנגינה... - דף 5 - סקס אדיר

רינה הבה נרננה תא,רח' המרגרינה והמנגינה...

41
אין לי הרבה מה להוסיף אחרי דברי הרב
אולי דיווח טרי...
אף פעם לא הבנתי את כל התלונות והטענות שיש לחברים מסויימים לגבי הפקידה הזאת והפקידה ההיא.
לרוב ענו לי בצורה יפה ולא היו לי בעיות.
אמנם אינני רב שגל רציני אבל לפחות הפקידה הזאת שענתה לי היום הייתה אחלה ואפילו התקשרה להגיד לי ששכחתי את הנעליים...(באתי עם כפכפים בשקית)
בכל אופן לענייננו:
כיוונה אותי לרחוב הירקון יש חניון ממש קרוב מכרתי דירה בירוחם ושילמתי על החניה.
את הדלת פתחה רינה( נו באמת ,רינה???) , בחורה בהירה גבוהה לדעתי 1.70 פלוס שיער ארוך צבוע לבלונד פנים סבבה גוף רזה וחטוב ידיים נקיות רגליים נקיות מאד נחמדה
שיניים צריכות טיפול בעלות של דירה בדימונה ( טוב לא כזה גרוע אבל טעון שיפור רציני)
דוברת אנגלית בסיסית לא יותר , רוסיה או אוקראינית
חזה חמוד ועומד בטן שטוחה למדי חלקה בלי שערה מיותרת ישבן עסיסי וטוב
סך הכל גוף מעולה
עיניים נחמדות כאלה וסימפטיות
נכנסתי למקלחת הממממ לא הכי נקייה זקוקה לחידוש קל אבל סביר

התחלנו להתמזמז ירדה לכיוון דרום עשתה היכרות עם דנדן הקטן והתחילה לתת נגיעות קטנות כיפיות כאלה עם הלשון
הפכתי אותה על הבטן ב 69 והתחלתי להעניק לה טיפול רב מערכתי
בשלב מסויים התחילה לקפץ מעט כשהגעתי לדגדגן ושאבה אותי לתוך פיה בחוזקה
קמתי הלבישה לי פונפון והתחלתי לתת בדוגי
נותנת קונטרה טובה הישבן שלה מתאים בדיוק לתפיסה ולחיצה
עברנו למיסיונרית עמוקה ממש טיפסתי עליה כמו על בוסטר של ילדים עד שהקטן פלט בלי כוונה ובלי רצון ובלי כוונת זדון

עקב לחץ בזמן לא נשארתי להדרן

גליון הערכה:
מראה-8
גוף-9
ביצועים-8
נחמדות-9
דירה- 6
בוצע כיוון פרונט נקי ונעים
חיישני רוורס נבדקו ויזואלית נמצאו חלקים ויפים ומתאימים לשיגור טיל אך לא בוצעה נסיעת מבחן
פנסי חזית טובים ונעימים עם לחצן מצוקה נחמד

סה״כ חוויה טובה
כתום כהה בסולם הצבעים של הבליין

מחפש בנרות את הבחורה המושלמת.

יפיפיה בהירה גבוהה , ועם שירות כמו באגדה.

כסף לא מהווה בעיה ,והמלצות יתקבלו בברכה...

43
[QUOTE=יובל 28] כוסית .. אחת כזאת שמסובבת לא מעט ראשים ברחוב. לחדור אליה הייתה חוויה מחרמנת.
[/QUOTE]
קצר וקולע. עכשיו הייתי. לי היתה חוויה שונה משל פותח השרשור. נפלאה, אבל שונה.
הפקידה עם הקול הסקסי מפנה לבן יהודה. זה לא בית זונות, אבל הדירה מושכרת תדיר לזונות.
את הדלת פותחת רינה, שכבר תוארה הרבה. אומר שאין לה קימורים של דוגמנית, אבל היא סקסית. היא משדרת סקס. הפנים, החיוך, צבע הגוף. אחת שלא מבטלים כשרואים. אחת שמזיינים.
רינה מאוד נקיה. מאוד: מקלחת חובה למרות שבאתי אחרי גלחץ, ואם רוצים להתנשק - דורשת שטיפה במי פה שיש לה. לאחר מכן גם היא נכנסה לצורך הכנה למעשה, ואז התחלנו.
מתנשקת טוב, נהניתי ללוש את גופה וללקק לה את התחת הסקסי שלה. וגם את הפטמות היפות והטעימות. היא מריחה מדהים: היו קטעים שפשוט נהניתי רק להסניף אותה.

המציצה הסתימה באספקת קרם החלבונים המשובח שלי: היא אמרה שאין לה בעיה עם זה, אך נרתעה מעט.
ואז הגיע עיסוי מקצועי ומעולה
אחרי שהיא פירקה והרכיבה את גופי התחלפנו. המשכתי לעכוזה המקסים: ליקוק פה, נגיה קטנה שם, אצבע בין הפלחים והיא הסתובבה. לאחר שאוננתי לה תוך כדי שאנחנו מתנשקים בחרמנות, היא עברה למציצה נוספת שכללה ליקוקי ביצים: פה היה החלק היחיד שזהה לזיונים הפרועים שתוארו פה, היא מלקקת ברמה של ניסיון לבלוע את הביצים.
וכמו בציטוט שהבאתי: החדירה במיסיונרית היתה מעולה כי פשוט כיף לחדור לכוסית יפה בלונדינית שכזאת (ציינו פה את השיניים שלה: לדעתי זה מה שמוסיף לה חן).
ההישג: היא הביאה אותי לשתי גמירות בפחות משעה! לרוב אני לא מספיק להגיע לפעמיים בשעה שלמה. כנראה שזה בגלל שכאמור: היא סקסית מחרמנת.
גזר הדין: שווה זיון. אם היא הביאה אותי לשתי גמירות זה אומר המון, ואפשר לומר שמחפה על חסרונות
לי היא אמרה שעוזבת עוד שבוע...
אה, וכמו שאחרים ציינו (והיום גם יצר הרע בדיווחו על דנה הלא שירותית ציין): גם ממני היא ביקשה לכתוב עליה דיווח חיובי (אמרתי לה שאני לא כותב בפורום). איצ, לתשומת לבך...
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

45
מה קורה חברים,
היה אחלה אחלה אחלה אחלה של ביקור אצל רינה

הדירה כמובן בבן יהודה, כניסה לבניין מרשים קצת חשוכה וקודרת,
רינה פותחת את הדלת בבייבי דול שחור סקסי על הקו של השפתיים, שחור שקוף רואים את הבטן החטובה שלה ואת החזה הבינוני והיפה שלה...
נכנס למקלחת זריזה. מחכה לי במיטה שאפשיט אותה.
הגוף שלה נערי, חטוב, בלונדינית שיער ארוך עם קצוות כסופים יפים.... חזה בינוני פטמות ורודות קטנות, טעימה מאוד, כיף להחזיק לה את השדיים,
מנוע 1800 חלק, טעים וריחני
מתפשט, מקבל בדיקה מקיפה על האיבר, לאחר מכן מתחילה למצוץ אותו, לא כולל ליקוק ביצים, ולא למטה מזה.

מפשיט אותה , מלטף את הגוף המדהים שלה והופך אותה ל69, מעמידה את הכוס שלה קצת גבוה מדי, לא הכי נוח, מנסה להנמיך בעדינות אך לא משתפת פעולה, מלקק לה את החלק הקרוב יותר, את הדגדגן, מנסה להכניס אצבעות, מסרבת,
לאחר מכן עוטפת אותו, מתחילה ברכיבה, כיף מאוד להחזיק בתחת הקטן והחצוף שלה כשהיא רוכבת עליי וגונחת לי באוזן.

סקס טוב, גומר שם במסיונרית.

נכנסת להתקלח, חוזרת למסאג' מאוד מפנק, יודעת לעסות ולגעת בעיקר באזור הרגליים והירכיים, בגב ובידיים מורגש כליטופים עצימים.

שולחת אותי להתקלח, חוזר למציצה טובה כשרגליי מפוסקות, מקפל קצת ברכיים למעלה כדי להתרגש עוד יותר מכך, עומד חזק בתוך הפה שלה, מאוד חמודה ומצחיקה, ממש כיף עכשיו, עוברת לרכיבה, מרגיש באמת שהיא נהנית בלי לגנוח ולזייף, מעביר אותה לתנוחה אחרת, אחר כך מרים לה את הרגליים הדקיקות ומחזיק על הכתפיים שלי, אני רואה שלא מנוסה בתנוחה הזו אבל זה כיף לה, עוברים לדוגי עם פס שיזוף עדין של חוטיני, עוברים לדוגי... משהו גורם לו לרדת.

במקום כמו כל זונה טיפוסית שאחרי שיורד במספר השני עוברת ל: מציצה=>מציצה מעצבנת=>עשייה ביד=>עשייה ביד יבשה=>ביי- רינה עוברת למציצה שמחה ונחמדה,
עד שהוא עומד, עוטפת אותו מחדש, וממשיכים לסיבוב מדהים כשאני מלטף את הגוף המדהים שלה תוך כדי זיון.

חסרונות:
מבקשת כל הזמן להיות עדין איתה
לא נותנת להכניס אצבעות.

יתרונות:
מראה, שירות, מיקום, ביצועים.

סה"כ - 8.5! ! !

50
https://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=21551
ביקרתי היום את רינה בתל אביב (הירקון) אחרי תיאום פשוט ומהיר.
חשבתי שהיא בהתחלה ישראלית, אבל ממש לא. היא דוברת אנגלית טובה אז היה כיף גם לנהל איתה שיחות מעבר לסקס.
היא רק נחתה היום ואמרה שביקרה פה כבר לפני שנתיים ואוהבת את הארץ (אני לא זכרתי אותה).
המחיר הוא 500/400 והאמת שתכננתי ללכת על המסלול הקצר, אבל איך שהיא פתחה לי שיניתי תוכניות וביקשתי הארכה.
היא בלונדינית, כוסית (התמונות אמיתיות לחלוטין) עם חיוך כובש וכנראה שכולנו היינו מסובבים אחריה את הראש ברחוב.
הכל מתוח ועומד במקום. גובה 1.7, עור חלק ונעים, חזה בינוני, תחת מוצק ותוספות שיער (אם זה מעניין מישהו).
בלי קעקועים ובלי שיער איפה שלא צריך (חלקה לגמרי למטה).
קיבלה אותי בנשיקות צרפתיות כאילו אנחנו מכירים שנים. נכנסתי להתקלח (מקלחת טעונה שיפור) וכשחזרתי היא חיכתה לי בחדר השינה הממוזג (יש שם עוד קומה שניה עם מיטה, לא נראה לי שיש שם עוד בחורה).
קיבלתי יחס GFE לפי הספר, עם ליטופים, נשיקות וכל מה שצריך.
מציצה חשופה בלי שיניים ועם טכניקה מגניבה שהיא מכניסה לפה ונותנת מעין מכות קטנות לעצמה בלחי.
ירדתי לה ואחר כך שכבתי מאחוריה ועשיתי לה ביד עד שהיא גמרה ואז היא לגמרי היתה בעיניין.
אגב כשירדתי לה רציתי להוסיף אצבע והיא ביקשה שלא וכמובן שהקשבתי לה.
סקס מגוון תנוחות, פלוס צרפתיות והכל בחיוך ובנעימות.
לא יודע אם היא תתאים לקבלני הריסות, למרות שבדוגי הקצב והעוצמה עלו והיא היתה בעיניין.
אין לי מושג לגבי חריגים, רוורס ושאר ירקות. אני לא בעיניין של זה, אז מי שרוצה שישאל.
אגב, אחרי המספר הראשון התקלחתי והתכוונתי ללכת (אחרי 40 דקות בערך) כי מספיק לי ונדיר שיש לי כח לעוד, אבל פשוט דיברנו והיה כיף והיא הציעה לי מסאג׳. אז מפה לשם המשכנו לעוד סשן ויצאתי מרוקן מכל הכיוונים.
היא לא יודעת בדיוק כמה זמן היא תישאר (אמרה כנראה שבועיים) אז תהנו ממנה כל עוד היא פה.
מקווה שעזרתי.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”