כ פרטיות בתנאים 6 - סקס אדיר

פרטיות בתנאים 6

1
מקווה שאני כותב במקום הנכון....הייתי פעמיים בדירה ברחוב התנאים 6 רמת גן יחסית בגבול בני ברק וקיבלתי שירות סוווווווווווווווווווווווווווווווווווףףף פעם הראשונה הייתה בחורה רחבה וגבוהה..אני מדגיש לא שמינה רחבה וגבוהה בהירה פנים חלקות יפות מדהימות ציצים עומדים ופטמות ורדרדות....נתנה שירות כיף..תנוחות כמו שרציתי מתחילה ועד סוף...יש בבית בפנים מדרגות לצורך זיהוי וזה חלק מבניין רק יש כניסה נפרדת....בפעם השנייה הייתה שם בחורה קטנה נראית ילדה מתוקה ושובבה כאילו אתמול עשתה 18[אגב הראשונה הייתה נראית 37-39] דברה כמו חברה וממש הייתה איתי בסקס כאילו היא נהנית כאילו היא בחוויה ורוצה לגמור נרטבה מאד הרבה ודאגה מידי פעם לשאול בעדינות כיף לך?אתה נהנה....המחיר היה 200-250 לא זוכר מדוייק ועכשיו הבאסה...איפה הם? מי יודע?ניסיתי מאז להשיג את הטלפונים ולא השגתי אפילו הגעתי ב2 פעמים נפרדות לדירה דפקתי ולא הייתה תגובה מישו יודע????פלייייזאין כאלו דברים...[יש לציין שבכל אחת מהפעמים הייתה רק 1ולא 2באותו זמן...פלייייז מי שיודע...

פרטיות בתנאים 6

4
לא מבולבל ולא יחצן
פשוט אוכל חינם ממוצע
קוראים הודעות ואוספים מידע
ואת מה שיש להם, שומרים בסוד

אבל פתאום כשהסוד נעלם, רצים לכאן לבקש ישועה.

קלאסי
בוודאי לא הראשון וכנראה שלא האחרון
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

פרטיות בתנאים 6

5
קריצהקריצהקריצהאהבתי....הודעה ראשונה שלי באתר ויחס מאד מזלזל כמעט מכולם...חיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולחיוך גדולאבל אתארגן להכיר אתכם...נהיה בסוף חברים....אולי...לא יחצן ולא נעליים הגעתי אליהן פעמיים מאתרי סקס או מודעה מסקס אדיר או מאתר אחר כזה...הכל אמיתי ופרטים נוספים שאני זוכר הם א]עד שעה 6 הן היו מקבלות ובאמת בפעמים שחזרתי לשם זה היה בסביבות 13:00 14:00 ולא פתחו..פרט נוסף ואחרון שאני זוכר ורק בגלל שבחיים לא היו לי כאלו אקטים נדירים זה שהבניין בו הם עובדות הוא נראה רגיל לכל דבר אלא שהכניסה לבית היא מהחצר מהצד של הבניין שזה יוצא ממש על הכביש של רחוב התנאים 6 ויש שער בצבע ירוק נמוך ושביל קצר עד להגעה לדלת הבית [אגב המקלחת בפנים לא משו אבל זה גמדי לעומת הסקס הנדיר]EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedאוהב אתכם רק תפרגנו ואמשיך לשתף כשיש במה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”