כ ויקי מלכת שבא מבת ים - סקס אדיר

ויקי מלכת שבא מבת ים

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12006
שלום יושבי הפורום החרמנים.
איני כותב כאן הרבה עקב אובר-מודרציה. הרבה פוסטים שלי פשוט לא התפרסמו או התפרסמו אחרי זמן רב מדי.
יחד עם זאת אני עוקב אחריכם מדי פעם.
נתחיל מזה שאני לא צרכן שרותי זנות בתשלום מובהק. אני משלם הרבה יותר על סקס בחינם.
אבל כשבא לי לגוון מדי פעם אני פותח את האתר וקורא המלצות.
אתמול היה בדיוק יום כזה. החוקית במחזור, הקבועה בחו"ל, היזיזה לא זמינה ומה נשאר? נשאר האתר.
פותח, מתחיל לקרוא כל מני הפניות לאתר הלבן והכתום והאדום, אבל הזין עומד דום.
לכן החלטתי לקפוץ למים ולדגום מישהי שאין עליה ביקורת כאן.
התמונות של ויקי, שהיו קודם, צולמו בתנאי תאורה מוזרים כי בתמונות שהיו קודם לא ראו שבחורה אשכרא אפריקאית.
חשבתי שמדובר באיזה רוסיה שחומה מאיזה ...סטאן. מה גם מאיפה בתאגיד בת ימי של 500 יהיו כושיות?
פרטים בהמשך.
תיאום קשה ומייגע עם הפקידה שלא תמיד עונה בפעם הראשונה לטלפון ואני בבית על החוף בבת ים. זיינתי כאן כמה פעמים והיה לי טוב.
עולה לקומה שאני מכיר לדירה שאני מכיר והופה- הפתעה. במקום רוסיה מלוכסנת אני מקבל כושית.
זורם בכיף.
ויקי בת 28 מגיעה אלינו מנמיביה. לא דוברת רוסית, לא דוברת עברית אבל אנגלית טובה מאוד וכנראה זולו. לא בדקתי.
ויקי זונה מקצועית שמסתובבת ברחבי העולם. לאחרונה הייתה ביוון שם גרה בדירה עם רוסיה שלפני כן הייתה כאן וקישרה אותה לתאגיד.
כך בתאגיד על טהרת תוצרת הסלאבית השתרבבה לנו מלכת שבא.
גובה כ 170-173
לא רזה אבל לא שמנה.
גוף סבבה לטעמי.
שדייה גדולים וטבעיים.
שיניים צרפתיות - היינו במרווחים של 10 סנטימטר אחד מהשני וחניכיים לבנים מדי על רקע שחור מסביב.
נכנסתי בלי רעיון.
הבאתי שוקולד בלגי לצעצוע בצבע שוקולד. אהבה את ההומור שלי.
קצת דיבורים, מקלחת שלי, נשארה לעשן. יצאתי שאלתי אם היא מוכנה.
התפשטה בלי מקלחת.
מזמוזים ונשיקות צרפתיות בכיף.
יש לה פה חזק שמסוגל לייצר וואקום של משאבת חול.
כמעט התפוצצו לי שפתיים.
ירידה שלה למטה, מציצה טובה עם הרבה ואקום, ליקוקי ביצים.
אין רימינג.
לא נוסעת רוורס, למרות שפקידה אמרה שעושה הכל.
תוך כדי מציצה אמרתי לה שאני רוצה לגמור בפה וכך היה.
יורקת. לא בולעת. לא נורא.
מקלחת, סיגריה וסיבוב שני.
הפעם ירדתי לכוס שלה. אין לה שושנה ורודה כפי שיש לכושיות. הכוס חום כמו שאר הגוף.
אין לו ריח וטעם מיוחד. מחדיר אצבע לכוס ונדהם כמה שהוא צר ומתוח במיוחד כשמדובר בבחורה עובדת.
אחר כך הסתובבתי ל69 שנגמר בזיון פה חזק.
הפכתי אותה על 4 ונכנסתי בדוגי.
לא זזתי. עשתה הכל לבד.
גמרתי מהר וחזק כמו בן 18.
לא נורא.
מקלחת שלה, מקלחת שלי, נשיקה ולהתראות.

לסיכום: מומלץ לחובבי אקזוטיות וכאלה שאוהבים לגוון.
הסקס עצמו לא משהו מיוחד אבל תואם את החוויה של 500 שקל.
אולי אחזור אם יהיה לי זמן.
לדעתי היא בטח תעזוב כי אני דוגם פעם בכמה חודשים.
תהנו.

ויקי מלכת שבא מבת ים

4
מזהיר לקוראים היקרים.

הבחור הנימיביה... בערך בירת העולם של מחלת HIV / HIV.

השכיחות של HIV במדינה הזאת היא בערך 27%... וזה בקרב האוכלוסייה הכללית.Dead

The most recent survey (2008) further indicates that HIV prevalence is highest at 27% in the 30- to 34-year-old age group

אחוז ה HIV בקרב זונה משם... לא הייתי רוצה לדעת.

לא היייתי הולך לזונה מאפריקה... גם עם 2 קונדומים על הזין.

תעשו את החישובים שלכם.

Be Safe

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

ויקי מלכת שבא מבת ים

8
רשמי סיור ממלכתי בנמיביה הקטנה
בעקבות הדיווח הראשון וכמכור קשות לאפריקניות סרתי להתרשם מהנמיבית הפוקדת את מחוזותינו ויקי הלא היא ויקטוריה .
מבחן ההצלחה שלי הוא אם כאשר אני זוחל חזרה בפקק המייסר מבת ים לתא אני שואל אם עצמי אם היה כדאי ובעיקר כשהפקק מזדחל באיטיות מייאשת.
במקרה הנ"ל התשובה מורכבת משהו. אם היתה רוסיה ישראלית או סתם לבנה הייתי פוסק נגד הביקור כי ביצועיה שנויים במחלוקת למעט המציצה המתוחכמת שלה כולל הגמירה בפה
אבל היות שבאפריקנית עסקינן התשובה סוטה לכיוון החיובי . רק לראות את הגברת מתפשטת וחושפת את גוף השוקולד המבהיק ושדיה הגדולים והמתוחים שלא לדבר על ישבנה המושלם העשוי כמעט פלדת אלחלד- היה כדאי.
אין אני מאלה המשלמים בחדווה 500 שקלים לאישה עבור שעה וגם לא הייתי עושה זאת אלמלא בחנתי אותה בקפידה עם כניסתי ואישרתי לעצמי שפעם אחת זה בסדר גמור.
פניה יפות למרות הרווח בין שיניה . נשיקותיה רכות ומתמסרות וידיה השחורות יודעות ללטף לחפון ולחרמן באופן מעורר כבוד.
עשתה הכל לפי הספר . הרקטום שלי נשאר מיותם הן מבחינת פיה והן מכוון אצבעותיה שנמנעו מלהתקרב אליו וכך גם ביקשה שאמנע משלה .
במשך הזיון אחרי חצי שעה החלה להתעייף ולהתלונן על כי חם לה והמזגן לא משהו - אכן צודקת ולמרות זה לא דחקה בי לגמור גם אם עיני האיילה שלה כמעט התחננו שאפלוט כבר.
בגדול לסיום - אם אין אתם חולי שחורות כמוני אל תלכו . התמורה למחיר היא צנועה מדי.
אך לחובבי אפריקה ולו לביקר אחד אני ממליץ למרות האיפוק בביצועיה .

ויקי מלכת שבא מבת ים

10
אכן ויקי זו נעמי - אותה פקידה דכאונית עונה לטלפונים של "ויקי" ושל "נעמי" וטוענת שאין נעמי יש רק ויקי וגם התיאורים של החברים לגביהן דומים מאד כך שאין מנוס מהמחשבה שרק נמיבית אחת נמצאת כאן אלא אם מישהו יתקן את ההנחה שלי .
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”