כ אליסיה חדשה מבת-ים - דף 5 - סקס אדיר

אליסיה חדשה מבת-ים

41
הייתי פעמיים בחודש האחרון.
פעם ראשונה-חוויה טובה מאוד
פעם שניה-פחות
יתרונות-מתמסרת בנשיקות,רימינג חודרני,זזה רוורס.
חסרונות-גמלונית,לא יפה,יש לה קטע מוזר עם שמן תינוקות אכיל היא משתמשת בו ללא הפסקה.
חוויה סבירה

אליסיה חדשה מבת-ים

43
זיינתי אותה מספר פעמים,
יש לה קטע של זלזול בלקוחות, יצא לה להפתח אליי , והיא סולדת מהגברים הישראלים שבאים לזיין אותה,
בקיצור היו לי חוויות טובות איתה, אבל מיציתי אותה אחרי 3-4 פעמים בערך,
אין לי כל כך מה להוסיף מעבר לעניין שאנאלי לא ניסיתי, והיא בכללי אחלה, זיון נחמד, צריך להגיע בראש קליל וטוב, ואז יש צחוקים ואווירה סבבה,

אליסיה חדשה מבת-ים

44
לידיעת המתעניינים - אליסיה היא ויקי סיימה את שליחותה אצלנו, וחזרה לארצה.

גם מספר הטלפון שלה לא רלוונטי עוד כמובן.

אאחל לה אושר והצלחה בחיים , ולשלא תזדקק או תתפתה לשליחות נוספת כזו, כאן או בשאר העולם.

השנה הכרתי אותה כאדם וכידידה ולא כזונה, וויקי היא אישה נחמדה וטובה.

אליסיה חדשה מבת-ים

45
[QUOTE=לומברוזו]לידיעת המתעניינים - אליסיה היא ויקי סיימה את שליחותה אצלנו, וחזרה לארצה.

גם מספר הטלפון שלה לא רלוונטי עוד כמובן.

אאחל לה אושר והצלחה בחיים , ולשלא תזדקק או תתפתה לשליחות נוספת כזו, כאן או בשאר העולם.

השנה הכרתי אותה כאדם וכידידה ולא כזונה, וויקי היא אישה נחמדה וטובה.
[/QUOTE]

מסכים עם כל מילה

אליסיה חדשה מבת-ים

46
השם אליסיה מוזכר למעלה בפוסט זה בהודעות קודמות האחרונה שבהן מזכירה שעזבה חזרה לארצה כך שאני מאמין שזו עליה אכתוב איננה אותה אחת אף שהיא מבת ים יחד עם זאת משום מה לא הצלחתי לפתוח פוסט חדש אז כבר הכנסתי כאן.
משוטט בוואלה צט יוצר קשר עם מריה שמספרת על חברה שעושה עיסוי מוסרת מספר שיטוט בגולגל מכוון לאתר של החברות של ניקול. תמונה יפה ,חברות יפות אך כנראה לא שלה. מבקש לראות תמונות מקבל של שלוש בנות בגילאים שונים. מתאם עם מריה פגישה עם אחת מהן. מריה באדיבותה זמן מספיק מראש מודיעה שהיא איננה עונה וממליצה על חברה אחרת מהתמונות. המחיר 400 לארבעים דק אין מסלול מקוצר
מגיע לרחוב ברדיצב בבת ים עולה לדירה נקיה ממוזגת הבחורה אכן מהתמונות דוברת אנגלית שמה אליסיה במקור מסיביר גוף נאה קצת מלא לא מעבר לכך פנים נעימות. שטרות עוברים מיד ליד מקלחת מיטה מציצה טובה כולל ליקוקי ביצים לא יורדת מעבר לזה למטה לא מלהיבה. יורד לה לא מתלהבת גם , מסמנת כאילו כואב לה (מלשון עדינה?) בקיצור זה מוציא את החשק להשקיע
אבל היא איננה דוחקת לסיים.
אחרי זמן מה מולבשת חליפה וזה לא עושה לי את זה אבל הואיל ושתי אצבעותי הלליקו בקלות פנימה לישבה מתעניין באנאלי אומרת מאתיים (מריה אמרה מאה חמישים) אמרתי לא תודה והמחיר ירד פלאים למאה
מוחלפת חליפה (היא הכינה כמה קונדונים לידה בנימוק שיש כאלה שרוצים יותר מפעם אחת) גומר הולך.
מה היה לנו כאן? 500 סתמיים ובקושי גמרתי לא יודע למה הרגשת ריקנות סתמית. זה לא את זה אני? אין לי מושג זה גם היא.
500 שח לא יהרגו אותי 25 דקות ויצאתי ובזה זה באמת לא היא זה אני הצעירים כאן היו מושכים את כל ארבעים הדקות על כל פנים אני לא נהניתי. תנסו בגוגל החברות של ניקול אולי תגיעו לדף הנכון.

אליסיה חדשה מבת-ים

47
[QUOTE=tiptipa]
שמה האמיתי של הגברת זה אממ.. ברח לי מהראש.. יצאתי משם די מסוחרר ובקושי מצאתי את הדרך למכונית. ממוקמת ברחוב של מנהיג ציוני ידוע ועושה לו הרבה כבוד עם חניה קלה ודיסקרטיות סבירה בהחלט.קריצה
אנשים בגילי ובמעמדי, כבר לא עושים עניין מיופי צעיר וחטוב. אנחנו מחפשים משהו מעבר לכך ולגברת יש הרבה. סולידיות ומוזרות קלה (כוסמין אמר גמלונית...וואלה) לצד גוף דשן ומתוק עשו לי את זה לגמרי. Star
פרח קטן וחיבוק מהיר הכניסו אותי לדירה נחמדה ודבר ראשון סיבוב במקלחת. אני מאד נהנה ממקלחות משותפות. קירצוף מלא חיכוכים ושטיפה העמידו את השמוליק זקוף, עירני וחייכן. היא פרשה ראשונה. כשיצאתי מהמקלחת חיכתה לי גברת החמד במיטה שוכבת ערומה, יפה ותמימה כשעל צווארה שרשרת צלב, ג'יזס.. מריה הקדושה. WackoEvil SmileShocked
דבר ראשון חמדתי את הכוס המתוק שלה והתמקמנו ב 69 כשאני מחדיר לשון גרגרנית פנימה ומלקק במרץ כל מה שאפשר ומשלב אצבע עמוק בישבן. באיזשהו שלב הרגשתי שאולי כדאי להחליף אך לגברת היו רעיונות אחרים והיא דחפה את הראש שלי באסרטיביות עוד פנימהEmbarrassedEmbarrassed.
סבב ג' - טוסיק
הגברת מקבלת את הזין הכשר שלי בהנאה גמורה בעודה משחקת עם עצמה וגומרת. יש לה טוסיק עסיסי ודי מושלם לטעמי. בהיותי בעל גנים טורקיים היה מתבקש שאשמח יותר, אבל אנאלי, לא עושה לי את זה באמת. כשאתה עטוף בקונדום זה הדבר היחיד שמרגישים - לאטקס. מראה הגברת הגומרת לעומת זאת שימח אותי מאד. כפיצוי נתתי תקיעת צד סמלית ללא גמירה.
סבב ד' - מסאג' ודוגי
קיבלה מסאג' מלא. יש לי הרגשה שפיספסנו נקודה בצוואר מצד שמאל עדיין כואבDead. אז אם אתם מתפנים אפשר לעשות שם פיניש. את המסאג' סיימנו כשהגברת מעולפת. פיסקתי את רגליה והכנסתי לשון אחורית בעודה שוכבת על הבטן. זה כלל נעיצת אצבע בישבן כמקובל. משם נפתחה הדלת לדוגי ארוך, לגמירה שלה ובהמשך לגמירה סופית שלי.
במסגרת הכימיה הטובה שכללה הרבה צחוקים באנגלית טובה הוספתי חצי שעה שבה התחבקנו..חיוך

דיון ומסקנות:
מריה הקדושה אינה מתאימה לציידי הכוסיות. מי שמחפש מישהי מיוחדת לבלות אתה כמו חברה אמיתית מוצא את זה בגדול. נשיקות ארוכות, חיבוקים אוהבים ושיחות קלילות הופכות את הבילוי המשותף למושלם. האם אני אחזור? נו.. בטח.Heart
טלפון בפרטי.
נ.ב עברנו על המתנות, שאפו לגברים של סקס אדיר שיודעים לעשות כבוד לגברת אמיתית. ליקר, שוקולדים ועוד.Clown

[/QUOTE]

טיפטיפה היטיב לתאר את אליסיה (שעבדה גם תחת השם ויקי) ואני מתכבד לצטט אותו.
לקח לה יום עבודה, ואולי גם התעדכנות בתנאי השוק כעת, לעדכן את המחיר כלפי מטה : 400 לשעה שלמה , וכן 300 ל- 30 דקות.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”