יוליה בת 19 בת ים
13[QUOTE=גומר ונוחר] נראה לי שזו מישהי אחרת. זו המכונה נסיכת הקרח היו לה מותניים יותר צרות וחזה יותר גדול. בכל אופן יש כבר דיווח של מינימי.
[/QUOTE]
לא, אתה מתכוון למישהי אחרת... היתה עוד נסיכת קרח, מזמן, יותר כוסית מנסיכת הקרח שאליה התכוונת.
[/QUOTE]
לא, אתה מתכוון למישהי אחרת... היתה עוד נסיכת קרח, מזמן, יותר כוסית מנסיכת הקרח שאליה התכוונת.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
יוליה בת 19 בת ים
14אזהרה חמורה
אתמול התקשרתי לפקידה "שניה שניה" קבעתי ליוליה לשעות הערב הגעתי למעבר ישי עולה לדירה מתרגשות שבועיים לא עשיתי סקס ועוד בחורה צעירה בת 19 כולי התרגשות פותחת את הדלת החורה שנראית טוב גוף מדהים פנים פנים בסדר לא וואו שואל אותה בת כמה את אומרת 21 מחליט שאני נשאר משלם לה 500 שקל וכולי התרגשות לזיין כוסית לפני המקלחת מחליט להפשיט אותה חזה בינוני ורך למגע מוריד לה את התחתונים לראות את הכוס שלה הכוס נראה טוב מאוד קטן עם שפתיים מסתקל על החור של התחת ורואה ערימה של שערות כמו קן של ציפור נגעל ואז אני רואה שימנים של דם על השפתיים של הכוס משכיב אותה על המיטה ופותיח לה את השפתיים של הכוס ורואה הכל דם הבחורה במחזור עשתה סקס עם אנשים שהיא במחזור נגעלתי ממנה ושאלתי אותה למה את עושה סקס ואת במחזור אמרה לי יש קונדום לקחתי את הכסף אמרתי תודה והלכתי התקשרתי לפקידה לנזוף בה אבל לא ענתה
Babe babe
יוליה בת 19 בת ים
16[QUOTE=Dada]... לקחתי את הכסף אמרתי תודה והלכתי .... [/QUOTE]אחרי שהבנות מקבלות כסף, הן שמות אותו בדרך כלל במקום טוב, אז מסקרן אותי איך לקחת אותו בחזרה? או שמא ביקשת והיא פשוט החזירה לך?
יוליה בת 19 בת ים
17איכס גועל בריבוע,
ובנוסף היו כנראה שהסכימו לעשות איתה
סקס שהיא במחזור,איכס מגעילה ומפעילים.
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי
יוליה בת 19 בת ים
18הסיפור הכי מהיר שקראתי בפורום על ׳עלייתה ונפילתה של׳. חבל. נעבור הלאה למטרה הבאה.
יוליה בת 19 בת ים
19[QUOTE=שקע ותקע
היו כנראה שהסכימו לעשות איתה
סקס שהיא במחזור,איכס מגעילה ומפעילים.
[/QUOTE]
לא חסרים פראיירים חרמנים שהיו נשארים רק בשביל המציצה וכן גם עושים אותה ככה ,
הזוי לגמריי
יוליה בת 19 בת ים
20התכוונתי לדנה א100ממת.
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=גומר ונוחר] נראה לי שזו מישהי אחרת. זו המכונה נסיכת הקרח היו לה מותניים יותר צרות וחזה יותר גדול. בכל אופן יש כבר דיווח של מינימי.
[/QUOTE]
לא, אתה מתכוון למישהי אחרת... היתה עוד נסיכת קרח, מזמן, יותר כוסית מנסיכת הקרח שאליה התכוונת. [/QUOTE]
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=גומר ונוחר] נראה לי שזו מישהי אחרת. זו המכונה נסיכת הקרח היו לה מותניים יותר צרות וחזה יותר גדול. בכל אופן יש כבר דיווח של מינימי.
[/QUOTE]
לא, אתה מתכוון למישהי אחרת... היתה עוד נסיכת קרח, מזמן, יותר כוסית מנסיכת הקרח שאליה התכוונת. [/QUOTE]
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.