קבל החלטה והבן שהמח שלך הוא האיבר הכי חזק וגם הכי חלש שלך גם יחד. אך אם תצליח לשלוט בו... תשיג כמעט את כל מה שתרצה.
אני לא יפיוף, מעולם לא התחילו איתי נשים בפאב ואף פעם לא ניגשה אלי מישהי ואמרה שהיא רטוסה בגללי. אתה שואל אם זה מפריע לי?
פעם כן. עד שהבנתי שגם כך יש לי טעם מוזר... ואם כבר אז אני זה שרוצה לבחור ושלא יבחרו בי. החלטתי שאין שום קשר לאיך שאני נראה. לביו הבנות שאני מביא. והתחלתי להשתמש בחוק המספרים הגדולים.
כשתפנה לעשרים בנות בערב (לא בהפגנתיות שכל אחת תשים לב לשניה) הבעיה שלך לא תהיה לשמוע "לא" כי אתה תשמע והרבה. הבעיה שלך תהיה מה חעזאזל לעשות עם מי ללכת... כי פתאום אתה שם לב שקיבלת שלושה מספרים.
זה לא מדע בדיוני ... זה להבין שה"לא" שאתה מקבל קשור אולי 10 אחוסים אליך ותשעים אחוזים לזה שיש לה חבר, היא במחזור, השרשר שלך לא בא לה טוב והיא בכלל לסבית. חייך בצורה יפה, תגיד לה משהו מצחיק ופעם ב... היא תבוא אליך לבד, גם זה קורה.
איש המכירות הטוב ביותר הוא לא זה שמביא לי. מחזור של מאה אלף שקל ביומיים. הוא דווקא זה
שמסתובב כמו תיש... קורע סוליות נעליים ומספר לי בסוף היום ששמע מאתיים וחמישים סירובים ושם על זה זין.
למחרת הוא מביא עסקה במיליון... וטס לתאילנד לשבוע... מבין?
אתן לך טיפ אחרון לסיום. אם יש שלוש נשים: חתיכה, ממוצעת ומכוערת... רובנו יתחילו עם המכוערת או הממוצעת. אבל המכוערת... בגלל שכולם מתחילים איתה... לא פראיירית היא תקבל זיון בטוח ויכולה לבחור.
הממוצעת משעממת מדי...
בשבילי לפחות אבל גם איתה מתחילים.
עם הכוסית יש לך הכי הרבה סיכוי. אם כבר פנית אליה סימן שיש לך ביטחון עצמי... והיא לא תגיד לך לא ישר.
שבת שלום חברים...